Ямбол - 10

• 27 260
  • 272
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте,

съжелявам че се меся в темата ви, но искам да попитам, дали някоя от вас има информация за д-р Белчева. Препоръчаха ми като много добър специалист. Имам син на 2,5 години, на когото наскоро поставиха диагноза астма. Та в тази насока ми препоръчаха д-р Белчева.

Благодаря!

# 181
Съжалявам,даже не съм чувала за д-р Белчева,а живея до поликлиниката. Embarassed
Хей,мами,къде се скрихте? newsm62
Никой не пише вече,ще има bash
Жането къде изчезна? newsm12
Татко вожд и съпруга също никакви ги няма. smile3512

# 182
ki__ki, ако не се лъжа , при Белчева е платен приема.Но пък и аз съм чувала , че е много добра.Дори мисля, ако се налага , да водя Йоана при нея.

# 183
  • Sofia
Мами здравейте,
знаете ли нещо за д-р Надежда Стоянова- педиатър? Благодаря ви предварително!

# 184
  • Ямбол
Здравейте!
Нито д-р Белчева, нито д-р Надежда Стоянова съм ги чувала, така че нищо не мога да кажа за тях Rolling Eyes

Днес съм много, ама много щастлива. Днес майка ми ми се обади и каза, че се прибира след две седмици newsm44. Малко повече от година е в Испания и с нетърпение я чакам. Много ми липсва, не само да ми помага за децата.

Очаквах като се застуди да сте по-активни, но явно децата вече пораснаха и не ни остава време за форума.

Лека вечер!  bouquet

# 185
Ние сме в ремонт и затова. Wink

# 186
Здравейте,
аз не мога да ви помогна за лекарите,които питате.
Честито на Лиляна за майка й,това е супер новина.Краси вие пък какво сте се разшетали.
аааа на мен от блъскане от Деница,от падане на клавиатурата ми едва ми работи "З"-то и се изнервям,като пиша.
Ама така е, като не си купих маса за компютър.

# 187
Здравейте! Радвам се за теб Лили.Аз съм болна имам бронхит ,то май всички го изкарахме вече.По принцип сме добре ама нещо не ми остава време за форума.Д-р Белчева не съм я чувала,а Др Стоянова е нашата лична-педиатърка ,но не бих желала да я коментирам.Много ми е отпаднало и ми се лежи ,вчера чак повръщах от този антибиотик защото го пих на гладно.През почивните дни не мога да се вредя с компа защото мъжът ми си е  в къщи и не мърда от тук.Така ,че от мен до Понеделник или докато намеря пролука за малко.Всичко ви добро и много усмивки.

# 188
Цитат
Краси[/b] вие пък какво сте се разшетали.
Слагаме изолация,сложихме вчера ламината,сега малко форми от гипсокартон ще слагаме и ще боядисаме с латекс и готово. Laughing
Купихме си много красива маса-комбинирана,хем холова,хем се вдига нагоре и става висока.С една дума-комбинирана. Laughing
Сега ще търсим кухненско обзавеждане,ако сте виждали нещо хубаво,казвайте! Praynig

# 189
Браво на вас Краси.И мен това ме чака ,но на пролет и ще е .......доста основен.Направо не ми се мисли #Cussing out

# 190
нашият не е основен,просто освежаваме и сменяме мебелите.Основен правихме преди да родя Анелия.
Но малката доста нарисува стените и затова се
налага да освежим. Wink

# 191
  • Ямбол

Но малката доста нарисува стените и затова се
налага да освежим. Wink

ooooh! Лелее, като си спомня как Данчо рисуваше по стените у баба си. Бях забравила, че пак това ме чака, но тъкмо да подсети мъжото да не се ослушва, а да помисли, че и ние имаме нужда от малко освежаване. Той сега се е хванал да оправя къщата на магазина, мазилки, външни довършителни работи и т.н., та за вкъщи ред не остана. Единствено стаята на Данчо е основно ремонтирана и в приличен вид, останалите 4 стаи откак сме се нанесли(8години) боя не се видели  Embarassed, само дограмите.

# 192
Хе хе,забравила си ти! newsm62
Какво те чака само! smile3508

# 193
  • Там където е семейството ми
Момичета хич не ви завиждам с тия ремонти.Ако решиш една стая да ремонтираш от прахоляка всичко останало се цапа. Tired
Ние на нашата панелка основен ремонт и правихме преди 5 год.когато купихме апартамента.
Преди да се появи Бобо освежавах после и за Преславка освежих малко.
Ремонт основен обаче повече не мисля да му правя. Crossing Arms
Чакам по план 2008год.да се нанесем в новата си къща която се строи в момента.
Вече нямам търпение да стане и да се развихря във голямата си кухня,че сега с нашта мини-кухня като влезем всички там и става една"Стан да мина-Стани да седна" ooooh!

# 194
Къде строите къща,в Елхово ли?

Общи условия

Активация на акаунт