Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 305 651
  • 2 916
  •   1
Отговори
# 1 095
Аз си донесох боя за яйца от България, немските ми идват малко бледи.

# 1 096
И аз направих едно великденско дърво

И
Една много сладка фигурка от КИК

# 1 097
Само тези бои имаше в Лидъл в Стара Загора, дано ми се получат хубави цветове 😉

Тези вдясно са добри, само намалете водата написана в упътването на половина. Тези вляво не съм ги пробвала, нямаше такива в датския Лидл😊

# 1 098
  • Под сянката на разлистените кактуси
Ето ги моите натурално боядисани яйца (купих някакви естествени уж бои)

# 1 099
  • на чист въздух
Tunata много нежни цветове са се получили.
Вчерашната ми занимание

# 1 100
  • София/Севлиево
Ей ги моите яйца боядисани супер бързо докато малкия спеше.Друг път си играя повече,ама сега, с бебе дето все иска на ръце, нямаше време.

# 1 101
  • София

Нашите яйчица са готови 😍

# 1 102

И ние сме готови с яйцата

# 1 103

Импровизация, докато чистех и боядисах яйца, не ми беше точно това идеята, но синът ми не разбра какви точно клонки да донесе
Яйцата са готови, но не са подредени, съвсем обикновени са

# 1 104
Моята великденска декорация.

# 1 105
  • София
Оставям и моите яйца тук. Тази година вече 7 дни съм с Ковид и нямах сили и възможност да украсявам, но яйцата добре се получиха

# 1 106
И ние днес боядисахме яйцата заедно с приятелчета на дъщеря ми от махалата, много им е забавно и интересно и направо ни е традиция вече. Да ви кажа честно, хората тук/Ирландия/ са толкова отворени към чужди традиции - моите комшии знаят, че нашият Великденски венец седи седмица по-дълго на вратата и тази нощ цялото семейство ще се изсипем със свещи от колата Joy намират го за много интригуващо и искат да знаят повече.

Светъл празник ви желая, момичета! Нека има светлина и мир в домовете на всички!

# 1 107
И нашите яйчица се получиха. С тази седефена боя хич не се притеснявам дали и какви ще станат. Винаги цветовете са готини.

# 1 108
    Това са нашите яйца, цветове са много бледи за два вида боя разтворени с минимално вода и яйцата са бели.

# 1 109
    • Euskal Herria
    Много пъстро в темата. Утре ще снимам и показвам, че вече почва да се стъмва при нас и нищо няма да излезе.

Общи условия

Активация на акаунт