Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 304 724
  • 2 915
  •   2
Отговори
# 2 715
# 2 716
# 2 717
# 2 718
Търся някой, който изработва пана/ картини от този тип:
Намерих само майстор на дървени маси, с такава декорация. Всяко мнение би ми било полезно. Все си мисля, че има някое ателие, в което ме чака моята картина Simple Smile

прекрасни са, много абстрактни и итересни форми… дано намерите автора… понеже съм любител на формите окачих това съвсем наскоро на една от стените. 80х80 см, едричко стана, съвсем по философията на Мечо Пух 🤣 “колкото повече, толкова повече”

# 2 719
  • София
Днес наредих всичките си Лего ботаникал и още някои сетове...🌼🌸🪻🌺

# 2 720
# 2 721
Коледа е далеч напред във времето, но ми попадна това къщенце със снежен покрив, намалено, самотно на рафта. Та го приютих.

И една кичарийка за пролетта. Сигурно ще я закача на входната врата.

# 2 722
Много е мило къщето даже. Хубаво че си го приютила. Едно такова носталгично. Супер е.

# 2 723
Точно. Затова го и взех, много по-различно от моите къщички е. Надявам се да пасне сред тях.

# 2 724
Аз нали си падам по малко на брой по-акцентни декорации бих го оставила къщето само. Един от най-любимите ми елементи са ми дърво и къща.

И аз имам една къщурка. На гоблен. Аз гоблените не ги обичам заради рамките, с които ги обримчват обикновено. Затова го рязах небрежно, отзад подлагах фишу хартия асиметрично. Абе сломих всички принципи за поставяне на гобленарите. И вместо да го изпъвам в рамка както по принцип правят те, го сложих в почти безрамково стъкло за снимки. За капак на всичко... в кухнята - да си го гледам постоянно.
Изцяло не ме слуша главата понякога. Обаче важното ми е, че на гобленчето има дърво и малка къщичка в далечината. Wink

Последна редакция: нд, 22 фев 2026, 14:43 от Защо ме търсиш?

# 2 725
  • Бургас
Защо, харесва ми как се е получило! Много е оригинално!

# 2 726
  • София

Декор с любимите ми Лего цветя 💜💜💜

# 2 727
  • София
Откривам седмицата на Баба Марта. Един от най-хубавите български празници. 🤍❤️🤍❤️🤍
Лека седмица на всички!

# 2 728
И аз украсих за Баба Марта🥰❤️ не знам как да кача по-големите файлове

Последна редакция: пн, 23 фев 2026, 22:26 от Savinakd

# 2 729

Общи условия

Активация на акаунт