Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 304 733
  • 2 915
  •   2
Отговори
# 2 700
От живо растение ми е падала тлъста гъсеница върху рамото докато си лежа на дивана, ето ви настроение, което бих пропуснала с удоволствие. 😃 Нямам проблем с добре изработени изкуствени цветя.

# 2 701
  • София
За споменче 🇧🇬

# 2 702
# 2 703
Помните ли ме с дръвчето изкуственяк? Ами...сложих го. Забавно е с него. Някак променя атмосферата.
Доста се почудих и още се чудя за мястото. Първоначално мислех да го затикам в ъгъла. Струва ми се, че обикновено така ги слагат - в някое кьоше. Но нещо не ми хареса. В този ъгъл не знам защо не ме кефи да претрупвам. Там е стойката на един малко особен лампион. Харесва ми да се вижда кабелът му, включен в контакта. Гледам да се освобождавам от усещането, че щом е ъгъл трябва нещо да сложим там. Или пък, че щом е кабел трябва обезателно да го скрием.
Та дръвчето боднах доста по-централно. Оф, мислех, че стренчавият икейски лампион е най-необмислената ми покупка. Ама май дървото ще го конкурира.
Е, ако реша да го махна ще го сложа в някоя друга стая.
Засега нямам хубав висок плетен кош, в който да го поставя и го сложих временно в една черна скасия.

Не очаквам мнения или съвети, не се чувствайте длъжни да го харесвате. То и аз не съм сигурна, че го харесвам. Хо-хо.Laughing

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 23:03 от Защо ме търсиш?

# 2 704
До него има колона (или така го виждам), опитай без нея до същото шкафче да видиш как стои. Струва ми се, че ще е по-добре. 

# 2 705
Кубратова, къде да сложа бас колонката? Едно черно от едната страна, друго от другата ще ми стане хептен много визуален шум. То не стига, че под дивана съм напъхала едно несглобено икейско шкафче...Laughing Така ще го държа докато харесам плетена кошница.

# 2 706
И мен като Кубратова ме влече да ги отдалеча двете черни петна.
На мен дръвчето ми харесва на снимката. Внася живот в помещението, ама дано лесно се почиства от прах с тези малки листенца Simple Smile .

# 2 707
Да, точно живот в помещението. Горе-долу така го усещам и аз въпреки, че е изкуствено. Аз ви казвах - обичам истински големи цветя в саксия, гледам такива, но няма как - понякога се случва по 2 месеца да не ходим до къщата.
Ама да си призная и друго... напоследък се пернах по разни японски интериори и там току виждам разни клонки, ефирни дръвчета. Е, може техните да са истински. Видяла жабата, че подковават коня....та и аз така. Мъжът ми го няма с мен сега. Представям си като го види. Ще падне голям смях. За лампата още не ми е простил. Обяви ме за луда - лампиончето му приличало на откровена въдица.

# 2 708
На мен лампиона ми харесва. Неочаквано - и мястото на дръвчето. В ъгъла - твърде би наподобило фикусов декор от минали десетилетия.
Аз бих потърсила в Бриколаж и Практикер саксия като черната, но в цвета на пердетата. Има едни с "пясъчен" ефект. Не бих го сложила в декор като оригиналната снимка. Но аз не харесвам въжета, зебло имитации на лен в интериора.
Скрит текст:

# 2 709
Защо пък визуален шум да се получи? Според мен ще имаш едновременно симетрия (в цвета) и асиметрия (във вида) от двете страни на шкафчето. Имаш и различни височини от двете страни, което е добре. Това "визуален шум" е твърде относително понятие, но не всяко различно или цветно нещо е именно шум. Шумът е хаотичен, дисхармоничен, извънконцептуален...и именно затова се възприема като шум, така го разбирам аз. В случая не става дума за това.
Виж, къде да сложиш тонколоната, вече не знам Simple Smile, ще трябва да местиш и другата, че там си има специфика на разпространението на звука, не може как да е и къде да е. При това сигурно и ще те бият Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 710
darivale, благодаря ти. И аз си го харесвам. Не знам защо е цялото това буйство на мъжа ми срещу него.
В линка ти последната снимка прилича самото растение на моето. Само че с повече стебла.

Кубратова, ми де да знам - па от тази страна, па от другата...
Иначе внася някаква пролетна нотка тази зелентийка. Сега като се стъмни и запалих печока стана едно... качамак Laughing

Виж, къде да сложиш тонколоната, вече не знам Simple Smile, ще трябва да местиш и другата, че там си има специфика на разпространението на звука, не може как да е и къде да е. При това сигурно и ще те бият Stuck Out Tongue Winking Eye
Няма. Той отдавна е вдигнал ръце от мен по отношение нещата за дома.

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 08:30 от Защо ме търсиш?

# 2 711
  • София

Едни красотички в синьо 💙🤍💙

# 2 712
Ехаааа, класно!

# 2 713
# 2 714
  • На морето!

Скромно Свети Валентинско намигване в трапезарията от мен.

Общи условия

Активация на акаунт