Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 264 420
  • 2 546
  •   3
Отговори
# 795
Реших да опитам и аз тиквите, но съвсем неочаквано и всичко е с подръчни средства. Имам едни торбички тип мешка (жълта и оранжева), та тези дни ще се заема с тях да видя какво ще сътворя.

# 796
bilqna_69, много хубава идея с клонката семена от пауловния. Много приятно ти се е получило.

# 797
  • под тепетата
Благодаря, Diorela! И разчупени на половинки са много красиви. Стават за лодчици Simple Smile

# 798
Това с тиквичките наистина е зарибявка  Grinning В крайна сметка направих и двечки с "по-реален цвят" (специално за мъж ми) Wink
Имам вече достатъчно тиквички и се заемам да мисля за нещо друго Wink
Споделяйте и вие ако имате идеи и произведения Simple Smile

# 799
  • в сърцето на един мъж...
Вчера се разхождахме по центъра тук и има едно магазинче за цветя, в което винаги има много красиви декорации, та снимах малко от нещата там

# 800
Вчера се разхождахме по центъра тук и има едно магазинче за цветя, в което винаги има много красиви декорации, та снимах малко от нещата там

Красота. От естествени листа ли е венеца, който не истрих от поста ти?
Ани Нели страхотни са . Писах ти на лични с други идей, да не затрупвам темата

# 801
Да, всичко е от естествени материали

# 802
Влюбих се в лилавата маса с хелоуински неща, тиквите, златно и лилавите акценти, в детайлите и цветовете.
Е, това е маса, редена с мерак.
И останилите са много хубави.
Аз хем обичам Хелоуин, и много отвътре ми идва да си направя такава маса, хем от години по това време ме насмитат колко не е българско, и като сме в Б-я и малко прекалено би дошла една таква маса.
Но си мечтая като си направим апартамента как ще си украсявам входа и вратата както си искам и ми става хубаво.
Жестока хелоуинска маса! Много се накефих. Коя държава е това Скай?
Сигурно се празнува.
Аз тук и съмишленици нямам и ще ме гледат странно. В последните години поне се оправдавам с детето, за да угаждам на тези мераци.

# 803
  • USA
Благодаря ви много, момичета!
coralisland, в Щатите съм, сервизите тук си ги купувам, но на тези със златния кант пише, че са мейд ин Итали. Идвай ми на гости Hug
Ема, украсявай си, като ти е кеф и не питай никой. Аз го правех дълги години заради децата, сега като пораснаха, си се събираме възрастни и пак ни е весело, даже по- Wink
Скрит текст:

# 804
  • Австрия

Аз хем обичам Хелоуин, и много отвътре ми идва да си направя такава маса, хем от години по това време ме насмитат колко не е българско, и като сме в Б-я и малко прекалено би дошла една таква маса.

... и ще ме гледат странно. В последните години поне се оправдавам с детето, за да угаждам на тези мераци.

Ами не е 'българско'. И ортодоксално не е.. Но има ли значение, след като ти харесва?! Украси за себе си, за свое настроение, на теб да ти е хубаво! Можеш да включиш и детенце по някакъв начин в занимания и декориране.. Пък и в темата можеш да покажеш, сигурна съм, че ще бъде оценено, без значение дали съфорумки лично украсяваме, празнуваме и пр.  Хелоуин..

# 805
  • София
Момичета редовно ви следя и се наслаждавам на вашите творения.Споделям с вас венци от кестени които мернах във ФБ.Може  някой да се възползва от идеята.
https://www.facebook.com/more.idey/posts/4078427062269118

# 806

Къде се намира това магазинче, Гея? Искам да ги видя  с очите си тия красоти.

# 807
Пипи, ако отидеш на центъра, на Мариенплац, вървиш по Театинерщрасе, това е малко преди бившия магазин на Байерн. Ако излизаш от у5,6 това се пада като застанеш срещу самия Ратхаус в ляво, не знам дали знаеш къде е дракона Simple Smile Те винаги имат страхотна украса там за различните сезони. Цветарско магазинче е, което има много интересни и съответно много скъпи неща.

# 808
Ааа, да! Сетих се, Гея. Мерси!!!

# 809
Моля, радвам се, че съм била полезна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт