Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 304 150
  • 2 904
  •   1
Отговори
# 2 295
  • Под сянката на разлистените кактуси
Красота, poppy-fairy! И на мен много ми харесва комбинацията! Миналата година великденската ми маса беше такава, но не се сетих да използвам по-шарения азиатски син порцелан, може би ще стане добре

# 2 296
Красота, poppy-fairy! И на мен много ми харесва комбинацията! Миналата година великденската ми маса беше такава, но не се сетих да използвам по-шарения азиатски син порцелан, може би ще стане добре

Туне, красота! Така също е много свежо, но наистина пробвай и с азиатския, искаме снимки. Тези цветове отиват и на синия скрин, по който много хора въздишаме Grinning Една купа с лимони на този скрин как ще седи си представям и въздишам.

Ето още няколко снимки, които съм си запазила, просто наистина е много силна и елегантна комбинация, а ти имаш въображение и нямам търпение да видя как ще ти се получи.

# 2 297
  • София
Прибрах зимната украса и сега сме в лилаво:

# 2 298
Ох много свежо!
Аз за хола планирам нещо в стил лавандула, но не мога да си намеря хубава декорация..

# 2 299
Колко уютна тераса 🌺

# 2 300
Iana, много свежо. Обожавам лавандула Heart до нас има ферма за лавандула и всяка година юни и юли, когато берат реколтата, имат дни на реколтата, т.е. отварят врати да си купиш продукти, които прозивеждат - масло, сапуни, свещи, вода за гладене, парфюмерия и козметика, лавандулови ароматни торбички и разни текстили с бродерии с лавандула. Мястото се казва Fragrances of Ireland https://www.fragrancesofireland.com/

Винаги си купувам свежа лавандула и ароматна вода за гладене. Правят и кейк с лавандула. Ето малко снимки от последното ми ходене Blush на последната снимка ваната е пълна с лавандулов цвят и сам си пълниш торбички. Излишно е да казвам, че ухае невероятно.

# 2 301
  • София
Poppy, прекрасно е!

# 2 302
  • под тепетата
Ох, Poppy, разтопиха ме от кеф тези снимки! Извинявам се за жаргона!

# 2 303
  • София/Севлиево
Бих си купила подобна картина,но идея си нямам каква цена е подходяща?Може би 30 лв за мъничка (нещо от рода на 15/30 примерно)и вече по-скъпа с нарастване на размера,но наистина не знам...

# 2 304
  • Под сянката на разлистените кактуси
poppy-fairy, завидях, съвсем не благородно, при това. И лавандули обичам, а сърцето ми остана в Ирландия...

При нас в пустинята не растат лавандулки, но ежедневния ми декор е с тях. Любимият венец, който още не съм извадила

И акварелите от сестра ми

# 2 305
Туне, картините на сестра ти сякаш и друг път си ги показвала, защото са ми се запечатали в паметта - много са хубави. Венецът е класика и е много качествена изработка от това, което виждам. Иначе ирландците са царе на shabby chic и rustic декорация, сигурна съм, че ти е направило впечатление като си идвала.

Iana, от твоето лего се сетих за това местенце и че никога не съм ви показвала снимки. Можеш ли да снимаш легото с лавандулата /лавандула е нали?/ от по-близко - много фино изглежда, ще огледам дали няма при нас го продават.

# 2 306
  • под тепетата
На вилата лавандулата е част от постоянната ми декорация

И вкъщи имам , разбира се

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 19:24 от bilqna_69

# 2 307
Обожавам лавандула! Не пропускам когато сме по разни пазари да си купя от някоя сергия я торбички с лавандула, я някакъв продукт с нея.

# 2 308
  • Вила Великула
Аз също много обичам лавандула и затова на вилата си насадих около 200 корена. Правя много хубав сироп от лавандула, освен другите и приложения.

# 2 309
Прекрасно е с лавандулата, момичета и всички декорации са много красиви и някак успокояващи, приземяващи!
Аз се чудя как да насадя, че синът никак не понася миризмата и засега се въздържам. Най-после все някое крайче в двора ще засадя сигурно, възможно най-отдалечено от къщата.

Общи условия

Активация на акаунт