Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 264 073
  • 2 545
  •   1
Отговори
# 2 535
Аз имам възможност да отида само в паркове и на Витоша, не съм виждала такова растение.
Стои много красиво в тази аранжировка. Изсушено ли е?

# 2 536
Аз имам възможност да отида само в паркове и на Витоша, не съм виждала такова растение.
Стои много красиво в тази аранжировка. Изсушено ли е?
Те в момента са естествено сухи. Аз си ги набрах край пътя в Родопите. Тук при нас(около София) ги има също, но са по- дребни.

# 2 537
# 2 538
  • в сърцето на един мъж...
Ох, Туне, този красив скрин с тази аранжировка е прелест Heart
Много хубави декорации показвате момичета, прекрасни са!

# 2 539
Ох, Туне, този красив скрин с тази аранжировка е прелест Heart
Много хубави декорации показвате момичета, прекрасни са!
Ааа, появи се, значи Simple Smile
Допусках аз, че ще доприпкаш след скрина. Тая сутрин като го видях, веднага за теб се сетих и за заверата, която не осъществихме. Ама като се мотаме с теб и не отидохме миналата година, сега Тунето ще си го гизди, а можеше да сме ние...Grinning

# 2 540
  • Под сянката на разлистените кактуси
Joy Само плашите гаргите! Сега ще започвам Хелоуинските декорации, най-вече за да видя какво ще пазя и какво ще трябва да подаря или даря. През пролетта мислим да се местим, не мога да влача цялата къща през целия континент! Но сините скринове си ги взимам!

# 2 541
  • Вила Великула
Кубратова, май само си останахме със заканите - ти щеше да се местиш в къщи със всичките ти сервизи, ама не. Само ги гледам на снимка и си мечтая.

# 2 542
Туне, що ще се мъчиш да носиш скриновете, я ние да помогнем - ей къде е България, по-близо е Simple Smile
Чакам с нетърпение новата ти декорация, аз нямам нито една тиква, но се радвам много на твоите Yellow Heart
Пипи, ако трябва да съм точна, очаквах да ме местят, ама засега и аз, и сервизите сме у дома...чакам поредния Stuck Out Tongue Winking Eye
Момичета, като купувате свещи, мерите ли диаметъра?
Уж ми се виждат сходни, не меря в магазина, пък на половината си свещници не мога да сложа свещи. Вчера дойдоха 4 нови и нито една от свещите ми не стои стабилно, ще трябва да мисля за уплътняване по някакъв сигурен и безопасен начин.

# 2 543
  • Под сянката на разлистените кактуси
Кубратова, България е с около 7 000 км по-далече Joy Направо живея на края на света...

За свещите  - аз омотавам гумено ластиче на края и така пъхам в свещника, опитай

# 2 544
  • София
Не меря диаметър на свещите. Ако трябва слагам малко част от салфетка като ги пъхам във свещника и се уплатнява. Не се вижда салфетката.

# 2 545
Благодаря за съветите, дами!
С ластиче не съм се сещала да пробвам, слагала съм салфетки, както и една уж по-грапава хартия, за да не се приплъзва и не беше особено успешно, все им треперих. Поръчах на ММ да ми донесе восък от селската къща да уплътнявам с него, но дотогава ще трябва да намеря начин. 
Туне, за целите на нашата завера 7000 км са нищо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт