Нашите тайни за красота :)

• 38 435
  • 333
  •   1
Отговори
# 90
  • Light of Zartha
Ползвам този витамин а и честно казано кожата ми от него става с равен тен и без пъпки. С нищо друго не постигам такъв резултат. Но го ползвам вечер единствено. Взех си кремчето на Юсерин и ще пробвам с него. Ще послушам и вашите съвети и ще следя внимателно резултата. Отново много благодаря!
Скрит текст:

# 91
Мажеш витамин А , върху лицето ли ?

# 92
  • Light of Zartha
Да, вечер вместо крем.

# 93
Витамин А ,за да се усвои добре от организма и кожата е необходимо да се смеси с мазнина.Аз лично съм го прибавила към маслото от коноп и мажа вечер лицето.

# 94
  • Light of Zartha
Този, който аз ползвам е именно като олио. Леко е и бързо попива. Другите масла ми идват тежки.

# 95
Витамин А ,за да се усвои добре от организма и кожата е необходимо да се смеси с мазнина.Аз лично съм го прибавила към маслото от коноп и мажа вечер лицето.
В какво съотношение се смесват?

# 96
Момичета, много се извинявам ако не съм за тук, но не знам къде точно да питам. Става въпрос за кожата на лицето ми  и по точно областа на назолабиалните гънки. Точно под носа, с големина на монета от 5ст имам зачервяване, загрубяване и белене. Кожата стои като напукана. Почиствам с лек измивен гел, после розова вода и витамин а на капки. Преди тази комбинация ме спасяваше зимата. Сутрин слагам хидратиращ крем, защото почти по цял ден съм навън и кожата ми става много суха (иначе клони към мазна, но гледам да не я пресушавам нарочно). Не знам какво да правя с тази част от лицето си, стои доста зачервено.

Dexeryl крем за суха кожа , ограничаваш кафета до 1-2 на ден и спираш алкохола ако пиеш.

# 97
  • Light of Zartha
Точно едно кафе пия на ден и не пия алкохол. Grinning

# 98
Вечер точно преди лягане си мажа устните с балсам, ръцете и краката обилно с крем, като задължително мажа и лактите.
Въпреки, че съм с две малки децаи си мия ръцете 18263792 пъти на ден, ръцете ми винаги изглеждат добре

# 99
От витамин А е, Скарлет. Типична реакция, аз също ползвам (друг продукт) и съм имала точно такива реакции - обелване, зачервяване, като спукване, сцепване, усещах го като ожулено, като след слънчево изгаряне, а на шията - и като сърбеж.
Спри вит.А докато ти мине, а дотогава не слагай нищо, което ти дразни. Принципът е "усещам ли го - да го няма", тоест ползвай само базови и минимум продукти.
 Заповядай в темата за третиноин и витамин А, там има много свестни момичета, ще те посъветват.

# 100
  • Light of Zartha
Много полезно мнение, благодаря от сърце! Аз видях темата и даже започнах да чета, но още ми е леко объркано всичко и се въздържах от коментар. Ще се опитам да прочета повече и да се включвам наравно с вас там. Heart

# 101
Правя си домашен ексфолиант за устни с мед, захар, съвсем малко кокосово масло, лют червен пипер (добавя обем), канела.
Избелвам си зъбите пак с любимото ми кокосово масло и куркума.
Когато имам някаква излязла пъпчица, преди лягане мажа с домашно приготвена клеева тинктура и след 2 дена мазане, забравям за нея.
Веднъж седмично си мажа лицето и корените на косата с гела от едно листо алое вера. Същото е много добре да се ползва при изгаряния и прочие.
Ох, да питам какво е домашна клеева тинктура? Имам такава купена от аптека, върху суха кожа дали ще даде резултат? И въпрос към Скарлет. Скарлет, каква кожа имаш? И дали би премахнал старо петна от пъпки? Да знам да издирвам ли витамин А, показан от теб или не...

# 102
  • Карлово
Пчелен клей

Пчеларите го продават.
Настърган и полят със алкохол, постепенно се разтваря и става като този в аптеката.

# 103
  • Light of Zartha
Моята кожа е доста мазна, със сухи участъци около носа. При мен имаше ефект, по едно време даже ходех без грим. Все едно спомогна да избият всички пъпки, които бяха в зародиш и повече нищо не излезе.

# 104
Благодаря ви момичета! Явно няма да помогне за мен 🙃

Общи условия

Активация на акаунт