Избор/Мнение за комбинирана пералня със сушилня?! №2

• 39 917
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Този отвор задръстения не е ли свързан към барабана не може ли да се излее вода през него и да се прочисти така или е възможно още повече да се задръсти, но накъде повече ?

# 241
  • Пловдив
Къде са тия въздуховоди? Зад чекмеджето за прах ли?

# 242
  • Велики Преслав
Малко над него.

# 243
Точно зад него е, на едно ниво и слиза надолу.
mama na nana, много мъх има. Моята има съвсем мъничко. Ако забравя, подсети ме утре да снимам, че сега нямам възможност.

# 244
Няма как да се изчисти повече от нас, но наистина ли това е проблемът?

# 245
  • Велики Преслав
Ами да сигурно това е проблема. Не може да я изчистиш ти ако нямаш доста познания за добро разглобяване.

# 246
Ех, преди време разглобихме съдомиялната, но не беше в гаранция и си я поправихме. Но сега този уред има още гаранция и до един момент става лесно разглабянето, но там където е превързана тръбата ми се видя сложна ситуацията.
Ще видя в сервиза какво ще ми кажат и кога ще дойдат.

# 247
Сега този уред последно има някаква нужда от специално периодично чистене или?

# 248
  • Велики Преслав
Ми то всички имат. Само че през различни времена. Но този специално на 2 години.

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 22:33 от Vasil Vasilev 676271

# 249
Пералнята ми е L7WBG47W има ли такова нещо като посоченото по-горе? След сушене забърсвам уплътненията и барабана, замислям се дали е достатъчно.

# 250
Пералнята ми е L7WBG47W има ли такова нещо като посоченото по-горе? След сушене забърсвам уплътненията и барабана, замислям се дали е достатъчно.
Васил Василев го  е написал в предния пост - всички .

# 251
  • Велики Преслав
Значи тази модел е без термопомпа, но пак си иска профилактика на 3 години.
   Не защото работата се влошава, а защото с натрупване на мъха има опасност от самозапалване.

# 252
Всяка сушилня, независимо от това дали е комбиниран уред, има нужда от профилактика на 2-3 години.

mama na nana, опитах се да снимам, но не става нито една читава снимка. Със сигурност мога да каже, че мъхове във видимата част на въздуховода няма - вижда си се гумата, а какво е по-надолу-не знам. Сигурно и моята ще започне скоро да вика майстор.

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 10:37 от petiaivanov

# 253
И как става това? Идват и я отнасят за неизвестен период? Много тъпо ми звучи. При мен ваденето е голям проблем, а е и тежка и ако не искат да носят...  Оказва се, че това сушилните са нож с две остриета - хем удобни, хем много ядове. Пералните са си къде къде по-лесни - купуваш, ползваш 10 години и хвърляш. Не може ли човек сам на място да си я почисти? В края на краищата не е ракетно инженерство.

# 254
При мен няма да има вариант да се вади там където ще я сложа. Никакъв шанс да го правят на 2-3 години освен ако не става на място

Общи условия

Активация на акаунт