Избор/Мнение за комбинирана пералня със сушилня?! №2

• 39 833
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Те го пишат заради сушилните без термопомпа. За сушилните с термопомпа на практика няма проблеми.
Аз ползвам тези топки:

https://www.technopolis.bg/bg/Aksesoari/TOPKA-ZA-SUShILNYa-2BR-X … X-111013/p/825187

Торби за сушилнята според мен е лоша идея, защото ще пречат на сушенето.

точно такива топки гледах днес.. но консултантът в магазина беше категоричен че не могат да се ползват по време на прането.. видях и че имат дупчица на тях и се притесних да не се напълнят с вода...

за торбите се чудя и аз по същата причина, но пък е много удобно по-дребните неща да са събрани в няколко торбички...

# 196
Ако са два сутиена и три бикини мисля, че няма да е проблем. Но ако са памучни чорапи ще е трудно. А и торбичките са изкуствени и тънки, не знам дали издържат на "печене" в сушилня без термопомпа.

А дупчицата май не е дупчица, а кратерче. Гледах я с лупа, ръчках с клечка за зъби и май не е дупка. Веднъж съм прала с тези топки, нищо им няма.

# 197
Ако са два сутиена и три бикини мисля, че няма да е проблем. Но ако са памучни чорапи ще е трудно. А и торбичките са изкуствени и тънки, не знам дали издържат на "печене" в сушилня без термопомпа.

А дупчицата май не е дупчица, а кратерче. Гледах я с лупа, ръчках с клечка за зъби и май не е дупка. Веднъж съм прала с тези топки, нищо им няма.
Издържат , нищо им няма .

# 198
значи ще пробвам с топките...  Sunglasses
а за торбичките ще разгледам по-подробно...

# 199
Но топките тракат много гадно и се чуват удари по барабана. Не е приятно.

# 200
Здравейте,

В момента имам комбиниран АЕГ уред с термопомпа, който стои в мокро помещение с вентилация, но доста малко като квадратура - под 1.5кв.м.
Предстои ни да живеем в апартамент, в който мокрото помещение е гардероб с дълбочина 70см, но дооооста широк. На практика като квадратура е дори повече от сегашното ми мокро, но няма предвидена вентилация. Въпросите ми са:
Мога ли да си купя пак такъв комбиниран АЕГ уред с термопомпа и да го сложа в шкафа?
За какво да внимавам, освен че когато работи на програмите на сушилнята гардеробът трябва да е задължително отворен? Или вариант с врата с решетка,
Трябва ли самият гардероб да е изработен от специални плоскости, за да не му се отразява негативно влагата?

# 201
Влагата не е особено много, ако го държиш отворен по време на работа не виждам проблем. Или след това да проветриш добре. И моето мокро е малко и влага не се усеща. Но може да си сложиш вентилатор за баня на тавана на гардероба и решетка на вратата, ако искаш да се презастраховаш.

# 202
Имам въпрос относно мъха, който се получава при сушене, намалява ли с течение на времето или винаги си има?

# 203
  • Велики Преслав
Намалява, изключително много. Черна станзия много правилно е казала, за вентилатора.
   Това аз го правя когато вграждам сушилни в шкафове.

# 204
Имам въпрос относно мъха, който се получава при сушене, намалява ли с течение на времето или винаги си има?
Той намалява от старите дрехи/кърпи/чаршафи....., ама като се купят нови и пак. И така до безкрай.

# 205
Въпросното АЕГ има ли нужда от нещо подобно и дали няма да стане проблем с височината на плота:

https://bauhaus.bg/antivibracionna-gumena-podlozhka/p/14271

Смятам да я сложа на гранитогрес иначе

# 206
  • Велики Преслав
Не, това е пълна тъпотия аз уж купих за маето, това е мека подложка, и почна да тресе повече

# 207
Не, това е пълна тъпотия аз уж купих за маето, това е мека подложка, и почна да тресе повече

А нещо друго трябва ли й или с крачетата ще може да се нивелира на плочките?

# 208
  • Велики Преслав
Ке успеете само с крачетата.

# 209
Нищо не ѝ трябва. Тя е 100 кг. Нивелира си се чудесно от крачетата. Гледайте да има поне един пръст разстояние между нея и плота.

Общи условия

Активация на акаунт