ОКТОМВРИйчета безчет - идват без да чакат ред!

• 12 049
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
Ей ме, аз се върнах от пазар Simple Smile и си купих някакъв препарат за отстраняване на лекета... Познайте защо? Ми като захапя нещо, то задължително протича и веднага се лепва на корема... Оказа се, че всички блузи са ми с лекета вече. Ама и на прасе съм се направила, освен, че съм такава дебела! ГРУХ!
Търсих и подарък за мойта племенница, ама не ми стигнаха силите да го намеря. Мамите, я ми кажете в БГ има ли разни апликации за маникюр? Дадоха ми съвет, че за разбунтуван тинейджър с чалгаджийски интереси, това е хубав подарък. А аз нали идея си нямам от козметики и мода... На мен ми дай ябълки, гора и лодка...  Какви чанти например са на мода в БГ? Уф, хич не знам какво да измисля...

Мачо, ама не му се ядосвай на дядото ве. Той със сигурност се е трогнал от това, че искате да кръстите детето на него! Те други родители вдигат стойки, че не ги кръщават на тях. Спряла си се на име - ми това си му е късмета на бебо, пък вече със сигурност си се привързала към името. Питай ме наш'те как реагират за нашия Филип - никой не го одобрява. Ама да си гледат работата, за мен отдавна така се казва. И си рита като да е Филип!  Wink

Фрики, честито за ученето, страхотна новина! И аз съм в твойта категория - от октомври съм студентка (верно ще се окажа вечния студент...), но за сега не смея и да си помисля как ще ходя на семинари първия семетър. А ти къде започваш да учиш? Аз защо си мисля, че не си в БГ? А какво ще учиш?

Последна редакция: пт, 29 сеп 2006, 15:07 от Nessa

# 241
  • София
Цитат
Сега хващам последния влак
Спокойно friki , по добре е късно, отколкото никога. И аз съм като теб , но не съвсем, защото още не съм записала. Мислех дистанционно да запиша, но невиждам да има за бакалаври. Честито ти приемане  Peace. Аз не разбрах къде си кандидатствала , но ако имаш време драсни повече инфо относно курса. Айде и много успехи  newsm68

# 242
 много съм ядосана днес
#Cussing out няма да дам нито лев повече - отидох вчера да си взема за пореден път направлението за болницата и едва ли не се моля
 - то ще родя всеки момент - незнам да и платя ли иска да ми намекне или какво ? но ми заяви че сме забравили васерманче да направим  ooooh! и вместо направление да ми даде каза да съм си направела че било задължително - днес отивам при личния си лекар следмалко за да поискам от него направление и да му се оплача - досега търпях и то несамо че излишни пари дадох но и колко нерви изхабих като кажа на мъжа ми че съм платила  Sick винаги след това ми се цупи че не ме било грижа и не съм си правила сметка как да си харчим парите - касова бележка искала ли съм и като и плащам - аз му обеснявам че имам чувство на страх че ще измисли нещо а и съм чувала от майки че една си поискала картона за да се премести и тя и вдигнала скандал  #Crazy незнам защо съм страхлива и ме е срам да и отговоря - просто така ми действа  Crazy

# 243
Ехооооооооо! 

Честито на всички майки с бебоци, да са живи и здрави, бързо възстановяване и скоро да се прибират да разказват!

Надявам се, не сте ни забравили!  Party Радвам се на нета, като малко дете! Това преместване в нов апартамент беше голяма акция! И се случи така, че и на мъжа ми му направиха една дребна операция на ръката и трябваше да си я пази, та роднини и приятели ни преместиха, а ние седяхме от страни като някакви инвалиди. Добре че не родих, то колкото и да не участвам в местенето, все си е доста повече движение от обикновено, пък и все гледам да позачистя тук там, после не ми харесва как са ми подредили нещата и ги пренареждам.... Абе какво да ви разправям... Сега още не сме съвсем готови, прескачаме разни кашони из къщи, а ми се иска вече да стане уютно за бебката...

Вече имам дата за секцио - 11.10 и започнах да го мисля от сега...

Сядам да чета подробности, че има доста материал, не сте си губили времето!

Целувки!

# 244
  • София
Леле, какво става тука? Валят бебета безчет baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral
А аз си мислех, че все пак ще раждаме през октомври  Whistling Crossing Arms ooooh! Peace
На всички мами-ударнички - много много 
 Hug
  bouquet
    smile3501
 Аз също съм в отбора на ежедневно страдащите от киселини, болки в малкия таз и други хронични неразположения, но от всичко най-много ми пречи смъкнатия тумбак.Все едно - отърване няма, докато момата не реши.... #Crazy
 Относно багажа за болницата- вземете си кремче за гърдите и риванол за шевовете...че като си спомня какво беше...дано сега да  "мина метър" . За мамите със шевове- ако не можете да седнете - купете си по един...детски пояс!!! Ама по-здрав Laughing и сядайте отгоре му-като в гнездо! Пробвано е-работи.
 За сега много поздрави и
 Hug Hug Hug Hug

# 245
Здравейте и от нас!
Като ви чета май всички в очакване за нещо ни тресе нервата. Добре, че още малко остава, аз само това си повтарям непрекъснато.
Какво ли не беше до тук,,, че то само едно раждане ни остана  smile3503 От два дни ми се подуват ръцете и направо нищо не мога да правя, все едно не са мойте пръсти , а на някоя едричка леля. В понеделник ще гледат и мерят беба, иначе миналата седмица само слушаха тонове и ми правиха последни изследвания....

Хубав ден и  Hug     

# 246
Пак аз Hug
Май накрая всички сме непоносими, повечето сами си го усещаме, пък познайте на хората около нас кво им е? Ама хич да не ви пука-ние сме бременните-те само чакат нали Mr. Green.
Привет на Веничка  bouquet, не сме те забравили-как. Само незнам къде изчезна Миньона-много време стана newsm78.
Мачо, спри да се нервиш на неща като капризите на баща ти. Той пък кво-сега го раздава защитник на грижовната баба. Както ти каза Неса-бебето вече си има име и ако вие сте решили, че ще е това-никой не може да ви спре. Ако пък продължават да те тормозят най-добре си го кръсти на вас и така се предполага че няма да има сърдити.
krissie, и ти по-малко нерви бе Naughty! Тия са пълни простаци  #2gunfire-то верно вече ще родиш, още те мотат Mr. Green. Ама и мъжа ти е за бой де- кажи му. Като много се оправя пък знае че ти си добричка що не дойде с теб да им каже за кво става въпрос. На мъжете отстрани им е лесно и обичат да дават съвети.
И аз днес съм поядосана, щото от сутринта чакам моя да си свърши с чопленето по колата и да излезем, вече няма да го чакам #Cussing out.
Чао засега и чакаме бебе, че днес суша!

# 247
  • Стара Загора
Дзак и от нас  Mr. Green
Днес ни нет ни кабелна...умрях от скука...добре, че беше бебчо та да си го мачкам Mr. Green
Хвърлих бърз поглед на темата, че от бързане да видя дали нямаме ново бебе прехврълих ей така страниците Crazy
Гледам, че питате за зелката. Значи аз като се прибрах от болницата кърмата така ми беше напръщяла в гърдите, че чак имах буци  Close Дойдоха двете мами от кърмаческия и донеса залка с която ми правеха компреси...не да имам кърма а да се намали малко. Защото започнаха да ме цедят...да се отпушат каналите...а зелката /листа от сурова зелка се слагат в хладилника за половин час/ за да намали леко кърмата и да поспаднат отоците /направо си бяха буци/

# 248
много съм ядосана днес
#Cussing out няма да дам нито лев повече - отидох вчера да си взема за пореден път направлението за болницата и едва ли не се моля
 - то ще родя всеки момент - незнам да и платя ли иска да ми намекне или какво ? но ми заяви че сме забравили васерманче да направим  ooooh! и вместо направление да ми даде каза да съм си направела че било задължително - днес отивам при личния си лекар следмалко за да поискам от него направление и да му се оплача - досега търпях и то несамо че излишни пари дадох но и колко нерви изхабих като кажа на мъжа ми че съм платила  Sick винаги след това ми се цупи че не ме било грижа и не съм си правила сметка как да си харчим парите - касова бележка искала ли съм и като и плащам - аз му обеснявам че имам чувство на страх че ще измисли нещо а и съм чувала от майки че една си поискала картона за да се премести и тя и вдигнала скандал  #Crazy незнам защо съм страхлива и ме е срам да и отговоря - просто така ми действа  Crazy

Мъжът ти като е толкоз ербаб що не дойде с теб да обясни той на лекарката.. аман от акъли

# 249
Здравейте мамчета:-)
Аз си полегнах към 13:30 уж за мъничко и чак сега едвам, едвам се излюпих:-)
Влязох да погледна какво се случва, а то вместо новинки разни кисели муцунки...
Не се ядосвайте и не давайте да ви се бъркат в работите!!!  Вярно, че и прага на търпимост ни е понамалял доста newsm12
Криси моят доктор пък ми даде всички документи още като ми пусна 45 дневния болничен и понеже няма той да ме изражда си мислеше сигурно, че ще се отърве от мен за консултациите ама не.....................В крайна сметка ти си си в правото, а тя е длъжна да ти го издаде!!! Щеше да е по-добре ако мъжа ти те беше подкрепил вместо да те нахоква и ти да се чудиш какво да правиш, ама му го кажи...
Хайде отивам да мия чиниите, че после и хладилник за миене ме чака...

# 250
Здравейте  Hug
Аз само да се отчета ....  Още чакаме бебчо. Чак на 3-ти съм на консултация. От един-два дни коремът започна ама наистина много да ми пречи. А пък как само навиквъм мъжа ми... горкият!, но пък като няма на кой да си го изкарам  Simple Smile  И той милият вече с нетърпение чака да родя.
Криси, я се вземи в ръце и си искай направлението от тази лекарка. Абе... няма да излизаш от кабинета без направеление.  #Cussing out Ако тръгнеш да раждаш какво ще стане? Ще хукнеш нея да търсиш или в болница ще ходиш? А пък може и мъжа ти да пратиш да го вземе вместо да те ядасва излишно  Joy
Nessa, радвам се че не само аз се окапвам и оливам.  hahaha  Всички дрехи са с петна, а аз обличам и тениски на мъжа ми, че са по-широчки  Joy

# 251
 newsm47 тази работа с тениските .................и аз така правя, а за окапването и оливането си го прявя от преди да забременея, само дето преди все пак имах доста големи шансове като се мръдна да капне на земята, а сега и да мърдам и да не мърдам все върху тумбака smile3532

# 252
А аз вчера си обърнах чинията с яденето, докато сядах на масата, 'щото големия корем се пльосна върху нея...
А пък днес, докато скитах из магазините, идва една дебела лелка и почва да ми се кара, че ми гол корема и бебето ще настине (той беше много малко гол). Аз й викам "То бебето добре е облечено", а тя не, та не щяло да се разболее. Малеее, какви перки има. А на мен ми ври всичко. Да знаете, че не само в БГ ги има такива. Даже това и бабичка не беше...

dbs, какъв хладилник ще чистиш, я стой да чакаме заедно следващото бебе!
Хера, аве каква телевизия, какъв нет, каква СКУКА  Thinking при такъв сладурчест дзверко?  Mr. Green

# 253
  • Бургас и някъде на изток в Лондон
Здравейте момичета,как сте
аз докато се опитвам да вляза във форума и се излекувам от настинката дето ме лепна вие не сте си по-плювали.Изписали сте почити една цяла темичка и сте я наводнили с малки сладки бебчета. newsm30 smile3504 newsm30 smile3504 newsm30 smile3504
Да са живи и здрави малките сладури на всички обебеили се мамчета.Да ви слушкат много и с двете ушенца и да ви носят много радости в живота.
На мамчетата бързо и леко да се възстановяване.
Ние все  още сме си 2 в 1,но времето наближава,а колкото по малко остава толкова по нервно ми става.Виждам,че и други са като мен нерви,притеснения,един куп въпроси и все такива пред родилни симптоми и до болка познати неразположения
Ние сме определени за секцио на 6.10 и искам да попитам вече родилите от вас секцио колко часа преди самата операция спряхте да ядете и пиете,понеже на мен всеки различно ми казва.Един от предната вечер,друг 4-5 часа преди операцията.Ползвахте ли някакви свещички за пречистване или ви направиха клизма.Ако сте ползвали какви,и кога си ги сложихте ?
Иначе от към подготовка почти привършваме.Вчера пристигнаха кошарката и скринчето.Цели 2 часа и със съвместни усилия от страна баба и дядо успяхме да ги сглобим.Голямо забавление падна.Изпрахме всичко остана само да  изгладим и наредим чеизите в скринчето.Нещо обаче ме притеснява матрачето.То е от кокос и дунапрен,но има един много странен мирис който никак не ми харесва.Цели 2 дни го държа на терасата да се проветрява но няма ефект.Някой знаели как мога да я премахна тази миризма?
Е това е за сега по късно пак ще се включа.ЦИЛЛУУФФФКИ на малките сладки бебоци

# 254
Неса тая леля дето ти е давала акъл ми напомня на една леля в троля дето ме помоли да не си държа ръката върху корема, че да не натискам бебето и аз се съгласих само мир да има и да не събираме цялото внимание върху нас.
А предната седмица обикаляхме за гащи за болницата и ми предлагат едни гащи тип- на баба страстоубийките и една леля вика: "А тия са идеални:-)" пък като я попитах за кого са идеални, тя взе че позамлъкна за малко.........Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт