ОКТОМВРИйчета безчет - идват без да чакат ред!

• 12 056
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
Такива ужасни киселини имам, че не мога да мигна  Sad . Сега станах да вампирясвам из къщата, поне мъжо да си спи спокойно, че не е приятно някой тюлен да се мята и да ти тресе леглото.
Привечер като се обадих на Нина да си измоля да пия повечко Деган и като и казах за повръщането и разстройството, което имах снощи, си спечелих запис на тоновете утре, а не в събота. Тя веднага ме пита дали пък нямам и болезнени контракции и аз като си признах, че съм имала няколко беше готова направо веднага да ме викне да провери какво става. Ама аз имам чувството, че тези киселини объркват всичко - от тях ми става много лошо и получавам контракции  newsm78 .
Иначе си купих лигнин и шишенце с биберон за промивките в болницата. Това са много сладките съвети на Вили как да си облекчим живота след раждането: с шише от минерална вода с биберон стават по-лесно промивките със смрадлика, а предварително може да си нарежем лигнин с дупки в средата, който да ползваме за подложка на тоалетната чиния и да не сядаме така директно върху нея (аз съм си леко гнуслива от чужди тоалетни).
Херка, наистина, това със зелето как точно се прави?
Мимита, аз помпата ще си я взема в болницата. Страх ме е, че гърдите ще ми станат като камък и ще получа мастит. Едва ли от изцеждане и стимулиране през първите дни може да си докараме хиперлактация  Wink. Освен това има жени, при които кърмата слиза на следващия ден и такива, при които след 2-3 дни. По-добре да съм подготвена за всеки случай.

# 226
Добро утро мамчета:-)

Ние утре сутрин сме на консултация. Чудех се да пиша или да не пиша днес. Искаше ми се да ви кажа да не се сдухвате, ама то май и аз съм като вас. Много ми изтръпват пръстите на ръцете.Все не мога да разбера как да застана, че да не ми тръпнат.  Пък и времето е едно таковаааааа.
Утре след консултацията сме решили да се разходим за корито със стойка и за столче за кола:-)
Мимита - за помпата за гърди съм съгласна с Евелинка. Не е нужно да я носиш при постъпването, но винаги може някой да ти я донесе след като родиш.
Галеа не съм 100% сигурна, но мисля, че такива колани се ползват по лекарско предписание след раждане, защото притискат доста голяма област и могат да имат кофти ефект.  Освен това тя тая работа е малко като със сутиена (кой размер ще вземеш)? newsm12

# 227
Честито бебе Васил на мама Оска!Да порасне голям и силен!  bouquet  bouquet  bouquet
Вчера усетих ръчичката на мъничето.Буташе му отсрани в ляво.Беше много смешно.Иначе сме добре и чакаме като реши да излезе.Това със зелето е много интересно.За пръв път чувам и с интерес ще прочета за какво става на въпрос.

# 228
Здрасти и от нас!!!!!!
Ние все още сме си 2 в 1,да не си помислите 4е съм родила Naughtyнеееееееееее,носим си се на бебка и е топли4ко в мама и се отказа да излиза,тя като видя 4е времето се разваля реши да поседи още малко вътре.
4естито на новите обебили се мами,да са им живи и здрави рожбите.
Мери,ти ко 4акаш още,айде от мен да мине ще 4акам ред и няма да те пререждам на магарето Joy hahaha,ама побързаи 4е няма да го стискам за дълго! Crossing Arms

# 229
Добро ви утро!
Всички бебта ли са си на мястото? Кое щъркелче не си е видяло смс-ите?  Wink
Сега сериозно - броя минутките до заветния момент вече. Всичко боли, подува се, дебелея, грозна съм, кисела. Не ми дават да излизам с колата (аз не разбирам защо), ама си свих документите от тате и излизам на някой магазин. Добре, че коридора ни е дълъг, че от спалнята до кухнята мога да изгоря някоя калория.
Аз вече знам - наш'то бебе не само, че няма да се роди по-рано, ми ще и закъснее. Знам го аз него, ясен ми е. На тате се е метнал.  Mr. Green

# 230
Добро утро!
ЧЕСТИТ ЮНАК ВАСИЛ НА МАМА ОСКА! Да е здраво и послушно детенце и да радва цялото семейство!

Ама нещо изчезнахте и щъркелите и мамите Rolling Eyes?Аз мъничко се притеснявам, че нямаме вести от от родилите пловдивски майчета /изключвам мама Вилиан, която роди в Торакс и си е отдавна вкъщи с Анна/. Освен това и на мен ми е интересно как Оска разбра, че нещо не е наред та отиде в болницата?
Heart, как е днес при теб? И аз от 2-3 дни съм притеснена за движенията и си мисля да отида днес да ми чуят тоновете, че не усещам никакви ритничета освен някакви движения като легна и си натисна корема.
Неса, то май и мойто бебе ще закъснее.
Хайде, лек ден на всички и чакаме новини от обебените мами и чакащите мами, а най-вече от щъркелите Hug!

# 231
аз пак да се намеся и да поясня за оска - отишла е на редовния за 40-та седмица преглед за запис на тонове. доки се е усъмнил за много учестени тонове на бебето и я е изпратил да ражда. нейните думи бяха "казаха ми след 2 часа да постъпвам за раждане". а за овъртяната пъпна връв вероятно се е разбрало по време на самото секцио. толкова знам. за сега само си говорим по телефона, но тези дни ще мина и през болницата, за да я видя.

не се шашкайте, момичета. имайте доверие на лекарите си. всичко ще е наред.
  Hug

# 232
Ку Куу Hug Mr. Green

Аз пак не спах цяла нощ.  SadЧак в 6 сутринта задремах. Имах си контракции, болки в кръста - пълна програма. Mr. GreenВикам си айде почна се. И съм сама татито ни го няма, идва си утре - направо умрях от страх. Сега малкото чудовище се е кротнало и спи, а през нощите дивее като лудо. Crazy Само да ми се родиии, аз ще му кажа аз на него newsm47

Много са ни хубави бебчетатаа.  Heart Eyes Херка твоя Слави е голям сладурчоо - един такъв цоцолан smile3504 Хайде и другите мами да качват снимки, да гледкаме бебоци Hug

Неса, да вземеш да си седнеш на д-то Mr. Green, малко остана, не се предавай накрая. И аз се чувствам като извън габаритен самосвал ама нема начин Animal Pig Animal Pig Animal Pig

Криси, помислих че си се обебила вече - то при теб пък съвсем не остана Heart Eyes

Хайде лек ден и дано днес си имаме бебче, че вчера много постно беше Mr. Green Hug

# 233
Здравейте мамчета,
Как сте?-освен редовните неразполужения.
Днес още няма бебе,а и вчера изпуснахме,май решихме да оставим малко и за октомври.
Моя бебок също почти не го усештам-само вечер.
Дано днес ни зарадва някое бебе.
Лек и бебеносен ден Peace baby_neutral

# 234
Неса, стискай зъби още малко. И аз съм така нервна и прекалено голяма, започна сериозно да ми тежи  Sad . Само да се роди бебо и ще го ощипя по крачето - да види той дали ми е било хубаво.
Тази нощ и аз имах болезнени контракции - по-скоро като болезнена менструация. Станах и се понапарих с душа, ама не ми помогна особено, но накрая се върнах в леглото и напук заспах  Mr. Green . Сутринта нищо не ме болеше. 
Сега мисля да си изчистя къщата и да излезна да се мотая до 5 - тогава съм на запис. Неса, и аз съм "наказана" без кола и ми е ужасно трудно да се мъкна нагоре-надолу с този тюленест корем. Надявам се днес татито да си вземе неговата кола ремонтирана и да ми върне моята. Но беше много категоричен, че вече трябва да намаля излизанията с колата - да я закарам само на автомивка да я измият хубаво за бебето и да я паркирам пред блока. А маршрутките са отвратителни. Аз все се шегувам, че ще взема да отида с маршрутка до МД (тъкмо имам удобна) и докато стигна ще си родя от друсането, пък татито да ми закара само багажа  Wink .
Херка, твоят мъник е страхотен!
Вече обебени мами, качвайте снимки на съкровищата!
Лек ден и много  Hug !

# 235
Оска, четит ти малък мъж Васил!!! Пожелавам на цялото семейство много любов и здраве, а на Васко - безгрижно детство под грижите на мама и тате..

Безсъние- нямам такъв проблем, лягам с кокошките и към 4-ри часа само сменям леглото с дивана, за да подпра мощния гръб..
След малко отивам на консултация, малкия дзвер се обажда вече по-рядко, но пак по 10 пъти на ден индикира, че е в корема ..А имате специални поздрави от него !!! току що се размърда яко   love001 smile3534

# 236
Честити бебчета на новообебилите се мами! Да са им здрави и да папкат много и да плачкат по-малко! smile3504
Напоследък влизам по-рядко понеже РС е в родителите, а рядко се завъртам тук. В другия апартамент не са прекарали нет още. Cry

Привечер като се обадих на Нина да си измоля да пия повечко Деган и като и казах за повръщането и разстройството, което имах снощи, си спечелих запис на тоновете утре, а не в събота. Тя веднага ме пита дали пък нямам и болезнени контракции и аз като си признах, че съм имала няколко беше готова направо веднага да ме викне да провери какво става.
И аз го изкарах това с разстройството - вирус бил някакъв. Виках личната в 23 ч. по среднощ и отнесох една инжекция Деган  doctor , че нищо не можех да задържам. На следващия ден и аз бях на тонове и казаха, че всичко било нормално.
Да ви споделя - като ходих на запис на тоновете една жена до мен "раждаше". Е не я чух вик да наддаде или едно "Ох" да каже. Заредих се с оптимизъм по този случай, даже акушерките казаха, че ако съм имала по-болезнена менструация, контракциите нямало да ми направят впечатление. Единствената неприятна и болезнена процедура е проверката на разкритието.
Днес ходих и на ЖК. Лекарката каза: "Ако не си родила до другата седмица ела пак да те видим". Гледа ме на ехограф  smile3534 и каза, че бебето било много голямо и коремът ми нямало да се смъкне въобще и че матката ми била почти готова.  Записала съм си 2-3 телефона на щъркелчета, така че ще разберете ако става нещо.
Аз днес ще тичкам "по задачки" (плащане на сметки), че бебо може да ни завари без ток и мобилен телефон hahaha
Хайде тумбачести мацки и нови майки - лек ден и дано всичко да е наред  Peace

# 237
    Здравейте,дружина
     Егати,яко ме бият хормоните.Досега си плаках на една много готина пеен на Paulina Rubio.То ясно,4е съм се разнежила,ама 4ак толкова та да пла4а на една песен......... Blush
     В4ера ни дойдоха на гости свекърва ми и бабата на мъжлето.Много хубаво ми стана,не ги бях виждала от 20 дни.
     Приели са ме за двугодишния курс,за който кандидатсвах Mr. Green,за което 4ерпя с торти4ка newsm38.Запо4ва на 9.10,но аз ще запо4на след НОва Година и бабите ще трябва да гледат сутрин бебето.Много ще ми коства да се разделям с него от толкова малък,но така става с тези дето не у4ат когато им е време,но така ми се стекоха обстоятелствата.Сега хващам последния влак Laughing

# 238
Здравейтер момичета!
Много се чудех днес дали да се отчета, че съм малко разстроена, но накрая не издържах и влизам да ви се оплача. Вчера баща ми ми заяви, че не му харесва името, кеото бяхме избрали с мъжа ми, а то е кръстено на неговотор но малко променено newsm78. После ми каза, че детето трябва да се казва ..... на майка ми, щото тя си скъсвала задника заради нас. Накрая не забрави да каже учтиво - ама това си е ваше дете и вие си решавате и приятна вечер и ми затвори тел. #2gunfire Направо съм като трясната, не съм спала цяла нощ. Не съм очаквала от интелигентен човек кат о него такава глупава постъпка и то броени дни преди термина ми.
Извинявайте, че ви занимавам, то и на вас не ви е лесно Embarassed
Мимита, помпата сигурно ще ти трябва и в родилния дом. На мен кърмата ми слезе деняр след като родих и до вечерта бях с камъни вместо гърди и цяла нощ цедих и правих компреси, за да не вдигна и температура.
Чакам с нетърпение днашното ни бебчер пък дано да е моето, че вече нервички не ми останаха.

# 239
Привет мамчета!
Днес е някакво затишие,няма още новинка за бебчета.Но аз съм сигурна, че ще изчакат до другата седмица - да влезнем в октомври месец.
Не се изнервяйте ,още мъничко остана и ще видим нашите бебоци, но наистина чакането е едно изпитание.Важното е да се настроим позитивно ,това ще ни помогне да посрещнем нашите съкровища по-лесно преодолявайки болката.Защото всичко е въпрос на хормони,които контролират нашите настроения.
Желая ви лек и спокоен ден Hug

Последна редакция: пт, 29 сеп 2006, 15:03 от Gallea

Общи условия

Активация на акаунт