ОКТОМВРИйчета безчет - идват без да чакат ред!

• 12 062
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
  • София
ЧЕСТИТ СИН ВАСИЛ НА МАМА ОСКА!! МНОГО ДА Е ЗДРАВ И ДА РАДВА МАМА И ТАТЕ!! smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525
 bdbaloniЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛЕЛЯ ЗЕЛЯ!! СКОРО ДА Я ИЗНЕНАДА НАЙ-ХУБАВОТО БЕБЧЕ!!! baloni
newsm51 newsm51 newsm51

# 211
     ОСКА,4ЕСТИТ БЕБОК.ДА Е МНОГО ЩАСТЛИВ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ СИ ЖИВОТ.
      newsm59,Леля Зеля.Да гушкаш здраво беб4е скоро.
     Мам4ета,замислила съм се 4е ако и детето ми се окаже такова капризно с храната като баща си разногледа ще стана.У нас винаги се правят 2 разли4ни обеда,2 разли4ни ве4ери и така по4ти всеки ден,защото вкусовете ни са разли4ни.Ами и ако малкия си иска своето,ще умножаваме по 3 вместо по 2 Shocked.Днес много се смяхме на обед.Той ме гледаше много у4удено като слагах сол в киселото мляко за яйцата по панагюрски и после аз него го гледах също така у4удено като си правеше сандви4 с банан doh.Абе егати семейството сме....

# 212
Честито бебенце на мама Оска.Да е живо и здраво и да носи много радост на мама и тате!Честит рожден ден на Леля Зеля!Да гушнеш и ти едно пухкаво  и здраво бебоче  скоро. nbirthday
Момичета да питам вие смятате ли да носите пристягащ колан след раждането, как ли ще се прибере щкембенцето после.
А шоколада си е определено изкушение,защо пък да не се поглези човек... Mr. Green Hug

# 213
Моми4ета ,стиснете се малко...какво ще остане за нашия месец октомври.... newsm12 newsm26

За октомври ще оставим място на ноемврийки да се изявяват Wink. Да не да им е лесно и на тях?  Mr. Green
Кръци, ти все едно мен ме описваш ве.
Мачо, ама и на тебе не ти е останало, не се сополяви  Mr. Green!
Аве Зелчето да не ражда?

# 214
  • София

За октомври ще оставим място на ноемврийки да се изявяват Wink. Да не да им е лесно и на тях?  Mr. Green
[/quote]

Аз съм една от многото ноемврийки, които често, често надничат при вас. Ама много бебета, много нещо.

На всички майчета честити им рожбички. Да са им живи и здрави, много да папкат и само радости да носят на мама и татко.  

А ние идваме след вас и сте ни много полезни с вашите съвети и разкази, за което благодаря сърдечно  bouquet

# 215
Да са ви живи и здрави малките септемврийски октомврийчета! Да ви носят много радост и много поводи да се гордеете с тях! baloni Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose  Flowers Rose Flowers Rose

А както е казала sdsm-moni за октомври не се притеснявайте...След идват достойни ноемврийски заместни4ки!!! Flutter

# 216
Радвам се че има ноемврийки които ни наблюдават Grinning понеже такива като мен които са за накрая на октомври можем да останем даже и за ноември  ще взема да се прехвърлим в техния отбор hahaha.Но ще видим той бебо си знае работата.
Аз всъщност открих филмчетата за историята на човешкото тяло понеже не съм ги гледала и ще ви пратя сайта за да гледат и тези които не са ги гледали още. Laughing ,много са интересни и поучителни особенно за тези които се чудят като мен какво да правят по цял ден newsm62
Приятно гледане. smile3521
http://www.kolibka.com/mini/index.html

# 217
  • Откъм Варната
...Аве Зелчето да не ражда?

А не още, тя каза че се е изнася на вилата с  beer cook защото в тях сега ремонт правят

# 218
  • Стара Загора
Честито бебче Васил на Оска   bouquet Да им е жив и здрав и много да слушка мама и тате  Heart Eyes
На необебените още мами желая скоро да присъстват на подобна сценка  Mr. Green

# 219
здравейте,
толкова много бебета, докато изчета направо не мога да повярвам Hug Да са живи и здрави и бързо възстановяване на мамчетата  bouquet
аз все нямам време, занимавам се с последните покупки и пране, гладене и подреждане за бебата, даже не мога да се замъкна на училището Sad
за сутиена мисля да си взема сега после няма да имам никакво време, че самичка ще трябва да се грижа за бебката, не мисля че толкова много ще ми нараснат гърдите, а и няма да го взимам да ми стяга.

за тези колани дето споменавате, от къде мога да си взема има ли някой идея? а и тези превръзки за родилки къде продават на бройка, че цял пакет не ми се взимат?

иначе ние изобщо не се въртим в правилната посока, сега сме се закотвили с главата на горе Simple Smile естествено докито точи ножовете и ми дава само една седмица, ама аз не се давам Wink не искам някой да ми планира раждането на беба колкото и да е неприятно за лекарката, когато тя реши да излезне тогава ако трябва да ме кълцат.

много поздрави за сега Hug

# 220
здравейте и от мен - ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ - то толкова много че се ошашавих Mr. Green
кръц -  Hug мило ми стана че се сети за мен - hit клавиатурата ми се прецака нещо и вчера затова не съм се вясвала /даже на галенце и честитих малко скромно че само с мишката боравех
а днес по някакви причини все няма връзка със сървъра и чак сега влизам -
иначе днес си поплаках толкова ме болеше кръста и мъжа ми ме кара да се ровя в едни кашони да му търся неща и ми се цупи че не съм му помагала за това -онова , аз все гледам да не се оплаквам за щяло и нещяло и си мълча като ме приболява или като съм уморена - то тази седмица не съм в кондиция въобще ходя като насън Weary
много ми се иска да излиза човека вече - доста ми е тежичко  то какво ли се оплаквам само сигурно и вие не сте китка - ама аз да си кажа - няма я мама да и се оплача на нея и да си я гушна да ме успокой smile3518
айде стискам палци на всички за леко раждане и скорошно обебване - дано да ни е леко на всички колкото е възможно това  Hug

# 221
  • Варна
Момичета, благодаря Ви от името на систъра за хубавите пожелания Hug/туй от нея де/!
Тя съвсем я "олаби" и от вилата замина на почивка за два дни в Априлци, въпреки притесненията на мама да не се роди бебка балканджийка hahaha.
Много са Ви хубави родените вече бебета Heart Eyes!

# 222
Честито бебче Васил на Оска   bouquet Да им е жив и здрав и много да слушка мама и тате  Heart Eyes                                                                                                                                                                  Днес си имаме само едно бебче,ЗА СЕГА Joy                                                                                                                                                  Наща бебка още не иска да излиза Tired докито само ми се смее вече,че трябва да ми е гадно до последно

# 223
Честито момченце на Оска! Да е здраво и палаво и да дарява радост на мама и тате!
Хера, днес си говорихме на училището с Евелинка за "зелевата процедура"  - осветли ни, моля те, как се налага гърдата - със сурово зелево листо, попарено ли.... newsm78
Ники, не се притеснявай, има още доста време и юнакът може да реши да смени позицията, макар и да му е по-трудничко да се завърти в тясното...
Момичета, а от къде сте си купили тези безшевни сутиени?

Лека нощ...и леко раждане на следващото септемврийско октомврийче!

# 224
ЧЕСТИТ ДА И Е НА МАМА ОСКА МАЛКИЯ ВАСИЛ!  МНОГО, МНОГО ДА Я РАДВА, ДА НЕ Я ИЗМОРЯВА МНОГО И ДА Е ЗДРАВ!
Много ми е странно, тя как е разбрала, че тоновете падат, за да отиде до болницата и там да разберат че бебчо е с увита около врата пъпна връв? newsm78 Дали ако и с мен се случи ще разбера?  Но няма да се натоварвам с такива мисли и без това от тези тъпи нерви не мога да спя.При всички нас трябва всичко да мине нормално. Praynig
Благодаря ви за отговорите относно нааканите пелени! Heart Eyes
Днес имах среща с акушерката. Каза че бебето е много голямо за седмиците си. Мери го с един шивашки метър и утре ме прати при доктор, който да разбере за какво става въпрос.  Дано да ми се усмихне щастието да видят бебчо на ехограф, защото не съм си виждала малката мишка от юли месец.
Акушерката ми каза да не си взимам помпата в болницата, защото така и така първите няколко дни нямам кърма, а те след 2-3 ден ще ме пуснат да си ходя. Много се учудих. Много моля вече родилите мами да се включат с компетентно обяснение на това кога идва кърмата, кога да ползвам помпата и с какво ще се храни бебчо през тези 2-3 дни?Чела съм че кърмата наистина слиза чак след този период, но нали преди това има коластра и аз си мислех че още от 1-вия ден трябва да стимулирам гърдите си да пуснат кърма. Направо не знам. Колкото повече наближава срещата със сина ми, толкова повече се убеждавам, че има въпроси на които не знам отговорите, а са елементарни. Не искам да слушам родилите жени около мен, защото техните деца са вече големи и те не са в час с новите методи.
Пак прекалих с писането, стискайте ми палци всичко да е добре при чичо доктор, аз пък ви пожелавам изпълнен само с приятни емоции ден и се извинявам за толкова многото въпроси.
Забравих-  ЛЕЛЯ ЗЕЛЯ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерици!

Общи условия

Активация на акаунт