ОКТОМВРИйчета безчет - идват без да чакат ред!

• 12 069
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
  • София
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА ОСКА! ДА Й Е ЖИВ И ЗДРАВ ЮНАКА,
ДА НОСИ МНОГО РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!
 babydust7 baloni

На мама Оска пожелавам бързо възстановяване!

bdbaloni на Леля Зеля! Пожелавам ти много здраве, щастие и едно прекрасно малко бебче!

# 196
Здравейте и от мен Hug
ЧЕСТИТ БЕБОК ВАСКО НА МАМА ОСКА ДА И Е ЖИВО И ЗДРАВО И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ newsm51 smile3525 newsm68 newsm44
Браво всеки ден си имаме по едно бебче да са живи и здрави и мамите бързо да се заемат с тия посерковци сладки rotfImbo smile3504
Честит рожден ден и на Леля Зеля nbirthday  Gift newsm38 много щастие и хубав бебчо скоро да я зарадва.
Ние с бебо също нещо не можем да спим напоследък и само се въртя в леглото като шило Flushed
Радвам се че с новите мами всичко е наред и те се възстановяват а като се преберат чакаме новинки и снимчици. smile3509 Hands Clap

# 197
Леле, мале колко много бебчета за колко кратко време! То за октомври май ще останем 2-3 изтерзани душици само!

Голямо честито на мамите /по ред на номерата/ Омни, Мишка, Марчето, Тедито, Амина, Габи, Илияна, Оска!   bouquet
Радвайте се на бебоците, обичайте ги много и те ще ви отвръщат със същото! Нека всички малчугани растат здравички и усмихнати!

Ние сме ОК, раждането ми се струва безкрайно далече, а как ми се иска да е по-скоро! Поне се уговорих вече с лекаря, който ще ме изражда, та да няма все пак екшъни в последния момент. Нашият квартал отвсякъде е заобиколен от булеварди в ремонт и вече обмислям вариант раждане в колата или в градския транспорт - то аз 2 часа не мога да стигна до центъра!!!  Laughing

С нетърпение чакаме разказите за раждането, кърменето и първите дни вкъщи!

# 198
 newsm59 на Леля Зела - много щастие и хубаво и здраво бебче!
 Честито бебенце и на Оска! Да й е живо и здраво, щастливо детство, а ня мама бързо възстановямане!
 newsm51 newsm51 newsm51
Неса, и аз ей така профилактично си гледам зло! Ама то вече не се издържа-уфр айде да се започва вече това раждане, че ще откачаааааа! smile3515
Широки усмивки, до довечера има време, може и аз да взема пък да родя!

# 199
  • Откъм Варната
Честито Оска, бързо възстановяване и весели мигове с бебчо

# 200
Честит малък мъж на мама Оска да  е жив и здрав да амка по много и пак по много да пълни пампата за радост на мама и тати
На мама Оска бързо възстановяване.
Не знам но мен ме е налегнал мързел и глад какво е това отпуснато състояние при мен не знам.И да нормално е към края бебо да е по малко активен по тесничко му е на мишлето,важно е да го усещате  Hug

# 201
Честит юнак на Оска! Да е жив и здрав, много да радва мама и тати, а мама бързо да се възстановява и да разказва! smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525
Аз едва сега се довлачих до вкъщи и ми стана много мило като прочетох за Оска.
Леля Зеля, честит рожден ден!   bouquet
Омни наистина е свежарка и как хубаво ни разказа всичко - чак ми се приражда. Като я гледах колко е подвижна, как се усмихва и ми се прииска и аз скоро да родя.
Стискам палци Яни бързо да се възстановява и скоро да пише!  Praynig
Аз да ви кажа - получих 2-3 болезнени контракции докато се прибирах, ама сега нищо няма. Направо имах чувството, че бебо ще си излезне както си вървя. Ама като си хапнах и си изпих две Но шпа коремчето ми съвсем се отпусна и сега се чувствам много добре, даже си чакам гости (мои колежки от университета).
Лек ден и много  Hug на тумбаците!

# 202
Честито на вси4ки май4ета и на рождени4ките!!!!!! newsm51 newsm44  bigdance2

Леле...не е изтекъл м.септември,а то..ве4е имаме една детска градина..Wink
 newsm63

Моми4ета ,стиснете се малко...какво ще остане за нашия месец октомври.... newsm12 newsm26

# 203
Честито момченце на Оска -живо и здраво и много да Ви радва

# 204
ЧЕСТИТО БЕБЕ ВАСИЛЧО НА МАМА ОСКА!!!!
ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ЮНАКА И МНОООГО ДА ВИ РАДВА!!!
newsm07

Ако случайно излезе момченце  Rolling Eyes и нашето може да е Васил, ама да видим.
До сега май при никой не е имало изненади и каквото са им казвали докторите такова бебче се е родило Simple Smile

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛЕЛЯ ЗЕЛЯ!!!    baloni

# 205
А пък аз се чудех защо Оска не дойде на училище днес:)
 Честит малък мъж на мама Оска!
Много радост да носи на мама и тате,да бъде гледан с много любов и да е много щастливо дете!
 Честит рожден ден на леля Зеля, най-пухкавото бебе ти желая:)
 Евелинке, още ти е рано за болезнени контракции,да не вземеш сега и ти да ни изненадаш???

Сега да се отчета след поредния преглед...ходя на консултации всяка седмица,а имам чувството,че е през ден... За мой най-голям ужас,и на докторката също,през последната седмица аз лично съм качила крупното количество от 2 килограма..ужас...ако продължа така,а имам още 1 месец... Иначе малкия симпатяга е променил позицията си...главичката му вече не е в дясното,а в лявото ми подребрие:)) Голям път е изминал,нема що... При всички положения му даваме още една седмица шанс да се обърне/после вече ставало почти невъзможно/ и ако не го направи.... на 23 Октомври-седмица преди термин- под ножа. Докторката отсече,че щом е мъж,по-добре било да е скорпион:((а не везна и реши да го измъкваме на 23ти. А пък ако станело нещо по-рано-цитирам ще го измъкнем по спешност. Общо взето-каквото е писано,това ще стане. Вече не мисля да се ядосвам,и без това очевидно остава малко време,ще си мисля за по-свежи неща /и никакъв шоколад/. Ама хитрец ми е той, на кой му харесва да седи надолу с главата???

# 206
[ЧЕСТИТ СИН ВАСИЛ НА МАМА ОСКА!!! ДА ВИ РАСТЕ ЖИВ, ЗДРАВ И ДА НОСИ САМО РАДОСТ НА щАСТЛИВИТЕ СИ РОДИТЕЛИ! smile3525 smile3525 smile3525
 OСКА, ЛЕКО И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

# 207
  • София
 Честит да ти е юнака Оска и да ви носи много, много щастие !!!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Цитат
Аве мамета, а имате ли чувството, че ви се е разширил таза? Не само заради качените кила, ами и кокалите? Искам да си влизам един ден пак в тежкарскитге панталони! Пък!
Неса незнам при теб как е, но мен ме болят кокалите на малкия таз и понякога едвам ходя. Разбрах, че това било, понеже малкия таз се разширявал- вид подготовка, за да излезе бебо. Други бременни ми казаха , че и тях така ги е боляло. Иначе казаха, че след като родя кокалите пак ще си заемат старото положение - един вид се свиват.  Praynig Дано наистина стане така  cow

# 208
ЧЕСТИТ СИН ВАСИЛ НА МАМА ОСКА!! МНОГО ДА Е ЗДРАВ И ДА РАДВА МАМА И ТАТЕ!! smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525
 bdbaloniЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛЕЛЯ ЗЕЛЯ!! СКОРО ДА Я ИЗНЕНАДА НАЙ-ХУБАВОТО БЕБЧЕ!!! baloni
КikiNiki,я си яж спокойно шоколада,че малко спокойствие ти е останало.Като се появи малкото човече едва ли ще ти е до глезотии.И така 15 години Grinning А пък ако е и мъж-скорпион,няма да ти е леко повярвай!! Grinning Grinning
Много Hug на всички и още бебчета да има днес!!!! Laughing
За нервната ми система и омразата към всичко живо,няма да ви споделям сега Joy Joy Joy

# 209
  • Откъм Варната
KikiNiki Аз ако не всеки ден то през ден си хапвам по 1 голям шоколад, малките хич не ги усещам, даже понякога ми се прияжда и втори, после ще имам тежката задача да свалям кг ама това за после сега си хапвам и не ми пука Wink

Общи условия

Активация на акаунт