ОКТОМВРИйчета безчет - идват без да чакат ред!

• 11 810
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
ЧЕСТИТО НА МАМА АЙР.ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИ РАДИ И МНОГО ДА ВИ РАДВА

# 61
Честито бебче Ради на Аир:)

С това именце само радост вкъщи да има покрай него:)

# 62
  • Виена
ЧЕстит беборанчо на мама Air и от мен!Да и е Живичко и Здравичко!!!
 И ние сме още 2 в 1 Rolling Eyes.Днес уж отидохме в болницата да ни приемат.Но ще е утре.Абе ще се ражда,няма връщане назад вече,ама ще трябва да прекарам още 1 безсънна нощ ooooh!.Ама и аз си имах чувството,че днес няма да е Rolling Eyes.И всички от БГ звънят,чакат и те милите,но...
 А и вече имам контракции и аз,ама са много нередовни,чакам от само себе си да реши бебко да тръгне,но не иска... noАми утре в 8 трябва да съм в болницата,ще ми сложат някаква таблетка за предизвикване на раждането и ще чакаме.Всички ме гледат с ей такива очи... Shocked много ми бил голям корема и по добре сега да излиза човечето. Heart Eyes
 Ами хайде мами Лека Вечер на всички и цунки на тумбачетата  love001

# 63
Здравейте сладурченца
ЧеститО на мама AIR ДА И Е ЖИВ И ЗДРАВ РАДИ И ДА РАДВА ВСИЧКИ В КЪЩИ. newsm51 smile3525
Много хубави разказчета Хера и Вилли аз също много се трогнах когато ги четах и освен това много са поучителни и важни за нас бъдещите тумбаци.
Ние с бебо сме се обърнали седалищно след като около 2 седмици си бяхме заели позиция за излизане но нищо има още време за нас.
Лека вечер от мен за сега и чакаме още хубави новинки и утре smile3521 stork-boy stork-girl

# 64
  • София
Честит малък мъж на мама Air! Да е живичък и здравичък и да радва всички вкъщи!    smile3525
Хера и Вилиан така ме трогнахте с вашите истории, даже си поплаках малко и вече чакам с нетърпение срещата с моя бебо! Надявам се да са ни полезни на нас, бъдещите мами. Бързо да се възстановявате и да ни давате ценни съвети! smile3521

# 65
Честито бебенце на АИР!  Много много щастие да ти носи!Едва сега успях да вляза във форума, явно имаше някакъв проблем. Аз днес отново се чувствах зле, нямах контракции, но цял ден ми беше лошо и имах чувството че ако не седна, ще припадна, а когато си легна, ме хващат нервите и трябва да стана, защото ще се побъркам. Мъжът ми каза че това е от нерви, получавам някакви кризи и според него съм в депресия. Сигурно е прав- това бездействие и чакане направо ще ме побърка и от разказите на Херка и Вили откачих още повече.  Хайде вече да се свършва, че наистина ми писна  baby_neutral
И за още нещо да ви се оплача- след съвет на баща си, моя мъж ми каза че не иска да присъства на раждането, защото това щяло да го натовари. Аз му казах че ще имам нужда от него   и че ми трябва за подкрепа, а той ми каза че съм се глезела и щяла съм да се справя сама, нали той щял да бъде отвън.  Много ми стана болно, как да го убедя че имам нужда да е до мен и въобще струва ли се да караш някого да прави нещо което не иска. А пък баща му какво се меси, много ме е яд. Не че не го уважавам, но неговите разбирания са много острели.
Хайде, оплаках ви се набързо, извинявайте за това че ви натоварвам!       Хубав ден!

# 66
  • Стара Загора
Хера, разрева ме ти рано сутрин! Направо имах чувството, че гледам историята ти на живо! Дано да те е оставил малкия човек да поспиш! Колко шева имаш? А сега по-лесно ли сядаш или дупе още боли? Колко му беше голяма главичката? Как се чувстваш като мама?
Включвам се чак сега, че от хранене и спане време не ми остава много много Crazy Шевовете са цял гоблен Mr. Green незнам колко вътрешни имам /не ги усетих при шиенето/ но външните ми са три. Те болят повечко и ходех като патица. Първият ден не те боли нищо...но втория като се наспах ми се появи страшна мускулна треска дето съм стискала отстрани родилната маса Mr. Green и пръстците дето свивах краката. То девет месеца стискане на краката и после искат бързо да го отварям...ами не става Crossing Arms Mr. Green Вече сядам на дупе ама ходенето по голяма нужда ми е зор...та рекох да питам дофторката дали не ми е зашила ей така в бързината и задника Crazy а тя ми рече, че устата щяла да ми зашие вече Mr. Green Помогна ми много измиването със тетра и после пръсках в Бивацин. Главичката на последната консултация/тя беше петъка преди да родя/ беше 9,6см. а като родих забравих какво ми каза акушерката...тя ми каза диаметъра на главата ама аз от радост не чух нищо защото чувах гласа на Слави вече Blush

# 67
Цитат
То девет месеца стискане на краката и после искат бързо да го отварям...ами не става Crossing Arms Mr. Green ...та рекох да питам дофторката дали не ми е зашила ей така в бързината и задника Crazy а тя ми рече, че устата щяла да ми зашие вече Mr. Green

Брей тая Хера  или ще  те разплаче от умиление или ще те скъса от смехория newsm47

# 68
Хера, умееш да повдигаш духа на необебилите се мами  Peace . Ей сега така ме разсмя, че още тумбака ми се тресе  Hug !

# 69
  • Стара Загора
Ами ко да правя...то туй ми остана Crazy Снощи нашия синковец на маймуни ни прави...и мен и баща си...и като решихме вече, че няма да се спи и като станахме той взе, че заспа Crossing Arms Сега ръмжи блаженно в кошарата и хич не го е еня, че майка му гледа като теле...ама и аз ще лягам, че не можах да дремна снощи.

# 70
Хера приятна ти почивка и пълноценна де Simple Smile

# 71
Добрютру! Hug
Ей, много спите бе - изключвам мамите дето хранят и преспиват...
Да се оплача тая сутрин Cry - моя бебок от снощи е кротнал, а мен си ме боли корем...Вече завиждам на неспящите мамчета с бебчета Embarassed
Хайде, днеска стискаме палци и се Praynigза Тедито и защо не и за още бебенца-време е!

# 72
...И съм ви качила няколко снимки да видите кво е мама хипопотам Mr. Green

# 73
Ох  Sick милата само като си спомня наистина на изписването как неможах да седна в колата си и аз с 4-рите си шевчета, бързо ще минат да знаеш  Hug бевацина е добър

херка - какви конци ти сложиха ?  аз и затова мися да питам сега че предния път с едни дето две седмици си ги влачих докато изпадат  Crazy - ама боцкат отвреме навреме - затова сега се чудя ако стане нещо да си поискам от махащите - но кажи и ти ако може някакво мнение  Embarassed
много си пази кръста в началото много боли ако се натовариш дори и с коша за пране да вдигнеш  Cry направо ти се плаче от болка ако не се съобразяваш а и има лоши последствия

до 2-ри има няма седмица даже - наближава  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44
днес моята голяма помагачка е на детска градина вече - излекувахме вирусите, преминаха безсънните нощи  Crazy - сега чак и завиждам като знам колко чакаше с нетърпение Mr. Green сега прави леличките разногледи - като си знам стоката

Последна редакция: вт, 26 сеп 2006, 09:18 от krissie

# 74
Здрасти и от нас!!!!!!!!!!
Аз влизам само да ви се опла4а ,4е снощи не съм мигнала и минутка,имах цяла ве4ер контракции на равни интервали,ама наистина цяла ве4ер.Мислих накрая да будя мъжо и да отивам към болницата,ама пусти му инат викам айде още малко,сега пак съм с контракции,но ще из4акам още малко и тогава,сега ще се помъ4а да ;поспя да видим.

Общи условия

Активация на акаунт