ОКТОМВРИйчета безчет - идват без да чакат ред!

• 11 815
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте и от мен!!
Цяла вечер вчера имаше проблем с форума,изобщо не можеше да се влиза.А аз като съм си свикнала през час-два да надниквам за нови вести и се ядосах-нямаше как да разберем ако си имахме късно вчерашно бебе!!
Днес-на добър час на Тедито! Praynig
Русавелка,ако това е Денят-всичко да е много леко и бързо!! Hug
Хера, така съм се веселила с твоите истории..Малко на чужд гръб,но какво да направим като имаш такова хубаво чувство за хумор! Laughing
Хайде лек ден и дано да имаме бебче!!! Hug

# 76
Здравейте, мами!
Честит малък мъж, Аир!Да порасне голям, послушен и красив!  bouquet
Вчера цял ден не можех да вляза в страничката.Добре дошла на Хера!Изчетох с интерес нейните разкази, защото винаги ме разсмиват и успокояват.
Ние все още сме две в едно.Проверих и последното изследване от влагалищния секрет.Всичко е ОК.И по-добре, че още се мъча с тези гадни хапчета за хемоглобина.
Моето мъниче вчера и днес ме побърква-мести се , бута, имам чувството, че ще си покаже я дупето, я ръчичка или краченце през корема ми.Ама да поживее на пук на всички останали около мен още , поне до близка до термина дата.Всички и мъжа ми и свекър ми, вместо да си мълчат само гледат да предизвикат съдбата-"Ей сега ще те хванат болките и го раждаш".Ей, не разбират, че си е по-добре да си поседи още , че да порасне.И без това не е голямо бебе.Върви си с термина.
Да ви се оплача, че съм доста нервна в последно време. #Cussing outНалитам на сладко и нищо не ми се прави.Всичко около мен ме дразни. #2gunfireНай-хубаво ми е като съм сама. GrinningНаправо бесовете ме хващат.Ох, хайде , че на всички хубави новини аз се оплаквам.
Спокоен и ведър ден! Hug
 Дано и днес да има хубави новини за появата на някое мъниче Praynig
  bouquet  bouquet  bouquet

# 77
 smile3501  ЧЕСТИТО НА AIR! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ, ПОСЛУШНИ И БЪРЗО ДА РАСТЕТЕ!  smile3525

Влизам в "новата" темичка, която изглежда просто страхотно, пак благодарение на Кръц!  smile3521  Все си мислех, че ще се наместим с новината за появата на бебчо в предишната, но като гледам как и тази се пълни бързо-бързо...нищо чудно да дочакаме следващата!
Е, важното е, че имаме хубави бебоци и щастливи мамчета с чувство за хумор...И аз чета, плача, смея се...
А вече нямам търпение и благородно завиждам...И както уж щяха да ме режат, онзи ден док каза, че всичко било просто перфектно и по-добре да си родя нормално, нищо че съм си дъртичка. Та сега ще чакаме бебчо сам да реши кога да се появи...

Е,  Hug на коремчетата и на бебоците, да видим кой ще е следващият!

Усмихнат ден на всички!  smile3503

# 78
4естито на мама АИР - само радост да й носи малкия беборан!!!!
Русавелка- стискай още малко де...аз съм преди тебе...като гледам колко други май4ета ме прередиха....аааа ще викам...!!!!!;-)
шеги4ки!!!
пазете се...аз едвам ходя,ама стискам...ве4ер и аз не мога да спя...ства ми лошо- гадене като за повръщане или ми се ходи до тоалетната...;-( и си 4акам...

# 79
 smile3525Честит син на AIR! Да ти растете бързо, да се слушате и много да папкате! Да носи радост като името си! Мама скоро да се възстановява!

Вчера цял ден не можех да публикувам нищо във форума, добре, че днес е наред!
tarlej4e, като ти прочетох постинга все едно мен си ме описала последната седмица Mr. Green  И аз се чудех как да изгоня народа около мен накрая! Не се притеснявай всичко преминава без следа! Hug
Един съвет от мен - лягайте да спите, докато имате още тази възможност smile3507
Дано имаме вести днес за нови бебчета!  ylinfant
Аз изчезвам да подремна за половин час!

# 80
Ха привет и от нас  Hug
Херко много готино разказваш,сладкодумна ще да си   bouquet
Честит малък мъж на Айрчето,жив и здрав и много да радва мама и тате./Ми той ми е адаш/ Hug
Върнах се от консултация доки каза че бебо е в таза само трябва да тръгне/то и с тез мой шийки и отворени канали/ могло да е час ,два утре или след 5 дни когато си решал.Когато и да е ние ще чакаме Heart Eyes
И на мен ми се хапва сладко ,а за нервите се не трая ,народа около мен съм разгонила като ме видят и бягат да се покрият hahaha.
Ай де това е от нас и цунки  Heart Eyes

# 81
Здравейте,
Хера много забавни истории разказваш.Лесно ли се гледа бебе?/като махнеш безсънните нощи/
Миналия път на мен ми махаха конците и бая ме болеше,мислех сега да помоля за такива където не се махат -незнам как се казват.
Първа бях в списъка ,а какво стана Thinking
Днес бях на консултация казаха ,че има шансове да родя до 1-ви,но повече ходене и като влезна да се къпя да редувам топъл и студен душ.Та днес като се преберя от работа се залавям скъпане и някой друг крос -дано излезне бебето вече.Благородно завиждам на родилите мами Peace
Таралежче май всички сме на едно полужение-и аз мн.нервна съм станала.
Лек ден и дано има по-късно някое бебе да ни зарадва Grinning

# 82
    4ЕСТИТ БОБОК,AIR.ДА ТИ Е ЗДРАВ И ЩАСТЛИВ.
    Тедито,мислено ще сме с теб утре.Стискаме палци.
     Днес ще се оплаквам Blush.Много бавно ми минава времето,като все трябва да съм в легнало положение.Репертоара ми е много ограни4ен.Нет,книжка и телевизия.А искам да излезна да се разходя,да купя каквото ми липсва за бебо,да си довърша домакинската работа....И остават още две седмици така.... Cry.Но в името на младши ще се издържа,няма как.Май ме е налегналом лошото настроение,ама ще го гоним,4е не се понасям така.
     Загледайте се на първа страни4ка какво става с мамите,който имаха термин на 9.10 Laughing.Ударни4ки Laughing
     Angela,много ти е сладък малкия Ronaldiño.Накефи ме името Mr. Green
     Ееее,Марлийс,мислих си за теб.Каде се губиш?Лекарски препоръки,нали лежах в болница.Ама ще мине.(редактирах се,затова ми излиза тговора преди въпроса Mr. Green)
     Лек ден на вси4ки Grinning

Последна редакция: вт, 26 сеп 2006, 13:32 от friki

# 83
bouquet  bouquet  bouquetЧестито на Яни и Аир! Да са им живи и здрави бебоците, а те бързо да се възстановяват!  bouquet  bouquet  bouquet
Хера, Вилиан, благодаря за трогателните истории! Хайде да се завръщат повече мами и да разказват още! Crazy
Фрики, защо не излизаш? Ходенето пеш е много полезно, аз не съм се спряла. Или имаш някакъв проблем?

# 84
Здравейте и от мен!
Хера, наистина чувството ти за хумор е разкошно! Направо съжалявам, че не живеем в един град, та да си бъбрим и на живо.
 Praynig за Тедито, че то с този големия бебок сигурно няма да е много лесно.
И аз постоянно съм с контракции и на моменти едва се движа, а заради малката съм все в някаква дейност - разходки, чистене, готвене, направо силички не са ми останале. И тези баби все заети Mr. Green
Фрики, скучно е в леглото, но пък събираш силички. Аз с Алекс лежах месеци наред и знам какво е да не те свърта, но.... си заслужава Laughing
Лек и приятен ден на всички.

# 85
Ура имаме си ново бебе!

stork-girlOmnipresent си има малка принцеска 2,900- 48 см!!!!  stork-girl
 Да и е жива и здрава, да е радост за мама и тате, да има щастливо и безгрижно детство!!!
 Мама да се възстановява бързо и да се завръща скоро сред нас с разказче!

Много съм развълнувана аз самата,разтреперих се цялата... Раждането е минало като по учебник, с епидурална /горещо я препоръча на всички,които мислят да раждат нормално/. Още е в следродилна зала и лежи,но скоро ще я преместят и ще и дадат да нагушка малкото си съкровище. Тя самата ще разкаже всичко,когато се приберат вкъщи. Изпраща много поздрави на всички мами:)

# 86
[Честита малка сладурана на Очни!Да е здрава и голяяяма да порасне!  bouquet
Днес цял ден има проблем с този сайт.Добре, че сега са дали възможност поне във форума да се влиза.

# 87
СУПЕР - ОЩЕ ЕДНО БЕБЧЕ newsm44 newsm68 newsm44

ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА КУКЛА

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 88
Честито съкровище на Omnipresent!!! 
Да расте здрава малката сладурана и много да ви радва всички!

newsm51  newsm51  newsm51
На мама пожелавам бързо възстановяване!   bouquet

# 89
Честито на всички нови мами!!!!   bouquet И бързо възстановяване и свикване с новия режим и начин на живот с бебчовците!
Аз днес бях на консултация и според доктора бебо хич не се е разбързал и до две седмици нямало да съм родила... Води и плацента са в ред. Т.е. има си предостатъчно води, а и плацентата си е добре, та бебо си е все още комфортно разположен въпреки нарастващите си размери. Вече главичката е 98мм а теглото според ехографа е 3 кг 500 г... Дано има грешка и реално да е малко по-малко че щом още ще стои там значи още ще расте... Иначе си отговаря на седмиците, просто има голяма глава ама то няма как като все пак трябва да прилича на родителите си нали Simple Smile Моята не е от най-малките и въпреки това мама ме е родила нормално. Та така. Бебо си е настанил главичката вече в стартова позиция, ама нямам болезнени контракции, само от време на време болка долу. Това било от наместването. Само сега се чудя дали са ми направени всички необходими изследвания... Днес си видях резултата от последните--кръв и урина. Хемоглобина се е качил заради сорбифера--вече е 116. Другото също е в норма, но вагинален секрет не ми е вземан сега, според доктора нямало нужда. Обаче от анален имало... И днес такова изследване ми направиха... В петък ще знам резултата.

Та значи аз ще си почакам още малко и чакам да чета още истории за успешни и леки раждания! Какво става с Мишка? А Теди? Родиха ли? Да се обаждат!

Общи условия

Активация на акаунт