ОКТОМВРИйчета безчет - идват без да чакат ред!

• 11 835
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
  • София
ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСКА НА ОМНИ!
ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДА НОСИ МНОГО РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!
babydust7 baloni

На мама Омни пожелавам бързо възстановяване  bouquet

# 91
Ау колко хубаво имаме си още една принцеса браво на OMNI да е жива и здрава сладката буболечка че да радва всички. newsm51 smile3525 Tada
Наистина се загубиха Мишка,Миниончето дано всичко с тях да е оки.Ние с бебо сме си добре за сега няма нищо ново около нас.
Лека вечер на всички и целувки на бебчовците. newsm53  love001

# 92
  • София
Урааааа имаме си още едно бебе  newsm44  newsm44  newsm44
Честита малка принцеса на Омни!!!  newsm51 Да е жива и здрава малката красавица за радост на всички и едно безгрижно детство!!!
Мама да се възстановява бързо!  smile3521

# 93
newsm51 newsm51ЧЕСТИТА МАЛКА ПРИНЦЕСА НА ОМНИ!!! newsm51 newsm51
МНОГО ЩАСТИЕ И ЗДРАВЕ!!!
ОМНИ,бързо възстановяване и чакаме разказ!! newsm44

Е много се вълнувам всеки път като се появи ново бебче!!
Кога ли ще е и моят ред? А уж трябваше да съм от първите... Simple Smile
Дано до края на вечерта имаме вест и от Теди.
 Hug Hug

# 94
Олелеее , докато успея да влезна във форума и той се напълнил с нови бебенца.
[size=14pt]Честито на AIR и Omnipresent, най искренно ви пожелавам много щастливи моменти с малките съкровища и бързо възстановяване!Кръци-супер темичка си спретнала пак и се пълни с хубави новинки.[/size]Благодаря на Херка и Vilian за вълнуващите разкази.Много добре ми подействаха, особено сега ,когато и моя ред наближава.
Много е хубаво , че ви има момичета и нека всички да бъдем щастливи майки споделящи най-съкровенните си моменти очакващи ни занапред.
Приятна вечер на всички и дано да не е много безсънна за новообебилите се мами.
Целувки Hug  love001

# 95
Честити бебчета на Омни и Аир!!!
newsm51 smile3525 smile3503 smile3502 smile3501
Ауу и аз доживех да влезна във форума като потребителя си !!!!
При нас нищо ново под слънцето, бебо се чекне и ме издува във всички посоки.. корема ми е все по- щръкнал и все по-ниско, малко съм като изсипана..
Стискайте палци утре доктора да каже, че не сме за секцио с последваща операция за мама newsm17 newsm17

# 96
  • Откъм Варната
Омни честито, бързо възстановяване че да можеш да се радваш на малката принцеса

# 97
Честито на Омни за сладката принцеса! Да е жива и здрава и много да радва мама и татко!
newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Аз сега се прибирам, записът на тоновете на бебо този път е добър. В събота пак ще ходя да му чуя сърчицето.
Лека вечер и дано скоро се появят още бебоци!  Hug

# 98
Ама тези нашите бебчета наистина не чакат ред!  newsm32 Да са живи и здрави!
 newsm51  ЧЕСТИТА МАЛКА ГОСПОЖИЦА НА OMNI! ДА Е ОРИСАНА С КЪСМЕТ!  newsm03
Момичета...днес към 3 следбед за първи път имах болезнени контракции.  Всъщност татакото се шашна повече от мен (мъже!  #Crazy ), но попреминаха за около 4 часа. Вече бяхме почти настроени да тръгваме към Шейново, но аз реших да поизчакам, нищо че контракциите бяха точно на 10 мин. Сега сме по-спокойни. Исках само да ви попитам дали е задължително да ти е паднала тапата, за да започне раждането. За водите знам, че може и да не изтекат, а док да ти спука ципата, но за тапата...Бихте ли ме ориентирали, ако сте наясно, че и термина ни съвсем е наближил, а не искам да ходя много рано в болницата. Моята тапа още никаква я няма...  newsm78
Благодаря ви и много  Hug на коремчетата, ако още в тях ритат бебчовци и целувки на вече родилите се сладури!
Лека от мен!  Simple Smile

# 99
  • София
Ето ме и мен след почти 2 дена прекъсване. Но какво да направя като вчера цял ден неуспях да влезна в страничката  Cry .
Да благодаря и аз на Кръц за хубавата нова темичка, прекрасна е bouquet . И да честитя новите бебоци на Омни и Аир - да са живи и здрави Hug .
Да приветствам новата мама dezirebg с добре дошла при нас. И не на последно място да благодаря за разказите на Херка и Вилиян. Добре е да сме подготвени за предстоящото раждане и дано всичко завърши така щастливо с гушването на чаканото бебче за всички ни Praynig
Трябва да тръгвам, че съм все още на работа  Sad . До утре

# 100
galentse, а докторът каза ли ти защо е важен аналния секрет?
На мен не ми е пускано такова изследване. Ще съм на последната ЖК на 03.10 и чак тогава мога да питам, защото сега докторът е в отпуска.
Иначе и ние вървим големи  Grinning Док каза, че в края на септември бебо може да се ражда. Е ако наистина реши да излиза по-рано, няма как да питам за изледването на аналния секрет.
Коте, стискам палци всичко да е нормално.

# 101
  • София
ЧЕСТИТО МОМИЧЕНЦЕ НА ОМНИ!!! ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Фрики, само дето зъбчетата ни са по-малки Mr. Green

# 102
  • Откъм Варната
Момичета някой май пита за Мишка Wink моя е честта да ви съобщя,
 че:

В 18 часа се роди малкия мъж Янислав 3 280 кг и 48 см на Mi6ka82 да са живи и здрави и бързо възтановяване на мама
 newsm44 smile3525 newsm44 smile3525 newsm44 smile3525

Извинявам се че така късно съобщавам хубавата новинка, но когато ми е писала СМС спях дълбоко Embarassed, и чак сега погледнах телефона

# 103
Важното е, че и днес си имаме бебче - да е живо и здраво, да радва мама и тати!
Момичета, качих снимката от днешната ни среща след "Училище 9 месеца"  Party
Спокойна вечер и ново бебче  в компанията за утре Peace на най-раншните октомврийки!

# 104
Мишка, честит юнак! Да е жив и здрав и много да ви радва!
 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт