Д-р Иван Сигридов - Тема 4

• 73 739
  • 904
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, може ли някой да сподели дали днес е успял да си запази час за др. Калчев? Между 8 и 9 звънях нон стоп и трите телефона даваха заето и в 9 ми вдигнаха и казаха, че часове за първични прегледи вече няма...Изглежда ми невъзможно човек да се уреди с час за преглед.

# 226
Здравей те. И аз не записах час и на мен ми казаха същото. Много се разочаровах защото казаха че в 8:25 вече са записали последния час, а всички линии не отговаряха.

# 227
Какви са тия идиотии чесно . Защо го правят

# 228
Аз записах първичен в 8:45, но съм пациент на д-р Калчев още от Адела, ако това има значение...

# 229
Здравейте, може ли някой да сподели дали днес е успял да си запази час за др. Калчев? Между 8 и 9 звънях нон стоп и трите телефона даваха заето и в 9 ми вдигнаха и казаха, че часове за първични прегледи вече няма...Изглежда ми
невъзможно човек да се уреди с час за преглед.
Същотооо! Не спрях да звъня и в 9 за първичен нямаше. Не знам Семерджиева да не потърся!

# 230
Явно е почти невъзможно да се запази час при тях. Много жалко!
В такъв случай, понеже вече не знам към кого да се обърна, може ли да ми препоръчате някой друг добър доктор за преглед. Малко по-нагоре писах за какво точно става въпрос. Благодаря предварително.

# 231
Здравейте, може ли някой да сподели дали днес е успял да си запази час за др. Калчев? Между 8 и 9 звънях нон стоп и трите телефона даваха заето и в 9 ми вдигнаха и казаха, че часове за първични прегледи вече няма...Изглежда ми
Същотооо! Не спрях да звъня и в 9 за първичен нямаше. Не знам Семерджиева да не потърся!
А имате ли впечатления за тази докторка?

# 232
А имате ли впечатления за тази докторка?
За съжаление не.

# 233
Новина от преди час на фейсбуук страницата на клиниката:

Скъпи пациенти, с цел да облекчим процеса за записване на часове при д-р Сигридов, от 1 март въвеждаме онлайн форма за заявка за първични прегледи.
✔️Тя ще е валидна само за пациентки, които не са бременни и искат да запишат час за първичен преглед при д-р Сигридов
✔️Формата ще е активна от 1-во до 10-то число всеки месец и попълването ѝ не гарантира автоматично записване на час за преглед
✔️Заявки за първичен преглед при д-р Сигридов, касаещи подготовка за бременност, няма да се приемат на останалите комуникационни канали на медицинския център
✔️Записване на часове при д-р Сигирдов на бременни пациентки се осъществява по установения ред – с обаждане на посочените телефонни номера на медицинския център

Повече информация https://sigridov.bg/ulesnen-nachin-za-zayavyavane-na-chasove-za- … bszCD619biE03ZK2c

# 234
След като не гарантира автоматично записване на час, какъв е смисълът на тази платформа?

# 235
Аз лично мисля че така е по ок защото има много жени които нямат мега същественнм проблеми и заемат малкото часове за не бременни а тези които имат голям проблем чакат с месеци , Сигурна съм че имиа такиыа които нямат аборти и пак се записват . Колкото сега и гадно да звучи сигурно така ше може поне да се разглеждат жените които наистина имат много серьезни проблеми , и чакат час и не правят опити заради това . Освен това тая битка всеки месец ищ межлу бременни и не бременни е ужасяващв

# 236
Предполагам, че ще е като принцип на Надежда, чакаш да ти звъннат за да запишете час, абе пак по-добре от колкото да бориш свързване с месеци.

# 237
Ще преглеждат медицинската история и ще преценяват кой случай кога да запишат, сигурно. Тоест вие попълвате формата, те ви звънят ако/когато могат да ви запишат час. И в Надежда е така с репродуктивните специалисти. Попълвате формата и те ви звънят за час. Смисълът е да не става лудница с телефона.

# 238
След като не гарантира автоматично записване на час, какъв е смисълът на тази платформа?

И аз смятам, че са решили да действат на принципа на "Надежда".
Когато попълвах техния формуляр ми искаха информацуия за предишни операции, неуспешни бременности, ин-витро опити, дори мисля, че имаше нещо за вече направени изследвания да въведеш стойности, но да не бъркам, че беше преди 2 години.
И за мен така ще стане в пъти по-лесно.
Явно др. Сигридов ще преценя сам с кои случаи да се заеме.

# 239
Абсолютно по правилно е така . Дори да нямам късмета аз но така не не е изтезаване да звъниш като луд и накрая да те разочароват . За Стаменов чаках 2 месеца да ми се обадят и то защото жена му е приятелка на леля ми . Но пак си чаках

Общи условия

Активация на акаунт