Д-р Иван Сигридов - Тема 4

• 72 741
  • 904
  •   1
Отговори
# 390
  • София
И аз ги пия от няколко месеца и сега ще пускам контрола на част от нещата.
Иначе към бременните дами ако някоя има желание да сподели на лични какво пие, защото се чудя дали трябва да ги пия след трансфер и при положителен тест.

Аз пия доста добавки по препоръка на д-р Сигридов и съм бременна, но не мисля, че списъкът е универсален за всички. При мен самата в хода на бременността имаше промени във вида и дозата на суплементите в зависимост от гестационната седмица и текущите изследвания.
Що се отнася до лабораториите - и на мен Бодимед не ми е много удобна. За  В6, йод и биотин, които се изпращат в Германия, ходя там. За останалите използвам обикновено лабораторията на Токуда, д-р Сигридов има добро мнение за нея. Давал ми е препоръки още за Цибалаб (централа) и Надежда (но не в Парадайс център). Мисля, че Рамус не ги счита за достатъчно надежден избор.

# 391
И аз бях тези дни при него за първи път. Малко се бях стресирала от коментари за отншението му към някои пациентки. Но всичко мина нормално, доста неща ми каза и не ми е спестявал нищо за евентуалните рискове при следваща бременност. Имам загуба в 8 г.с.  Все пак затова и съм отишла. Изписа ми куп изследвания за около 2000лв , даже може и да не стигнат. Днес пуснах някои от тях в Геника, утре смятам в Майчин дом в нац.генетична лаборатория да пуснем кариотип за двамата, че разликата с Геника в цената не е малка. Имам изследвания и в Бодимед + хистероскопия  при Калчев. Та, отиваме към 3000лв.
Момичета, днес попитах и в синдиката, който членувам дали покриват изследвания. Казаха ми, че могат да ми  възстановят 80 % от сумата, да занеса фактури и да пусна молба. Казвам ви го информативно, може да е полезно за някоя от вас.

Здравейте ,искам да ви питам издават ли амбулаторни листове с назначените изследвания,за даден проблем да речем,аз имам допълнителна здрава осигуровка, но трябва да са описани изследванията в амбулатория лист!
Във фактурата е описано всичко, което съм изследвала с цените, като накрая е тоталът. Като амбулаторен лист изглежда.

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 18:15 от pink dreams

# 392
И аз бях тези дни при него за първи път. Малко се бях стресирала от коментари за отншението му към някои пациентки. Но всичко мина нормално, доста неща ми каза и не ми е спестявал нищо за евентуалните рискове при следваща бременност. Имам загуба в 8 г.с.  Все пак затова и съм отишла. Изписа ми куп изследвания за около 2000лв , даже може и да не стигнат. Днес пуснах някои от тях в Геника, утре смятам в Майчин дом в нац.генетична лаборатория да пуснем кариотип за двамата, че разликата с Геника в цената не е малка. Имам изследвания и в Бодимед + хистероскопия  при Калчев. Та, отиваме към 3000лв.
Момичета, днес попитах и в синдиката, който членувам дали покриват изследвания. Казаха ми, че могат да ми  възстановят 80 % от сумата, да занеса фактури и да пусна молба. Казвам ви го информативно, може да е полезно за някоя от вас.

Здравейте ,искам да ви питам издават ли амбулаторни листове с назначените изследвания,за даден проблем да речем,аз имам допълнителна здрава осигуровка, но трябва да са описани изследванията в амбулатория лист!
Във фактурата е описано всичко, което съм изследвала с цените, като накрая е тоталът. Като амбулаторен лист изглежда.

Явно не ме разбрахте,или така зададох въпроса 🙂,самият лекар дали издава амбулаторен лист 😊

# 393

Йод, който ми е останал. Не е отварян. Срокът е до края на 04.2021г. Ако някоя дама има нужда с удоволствие ще го подаря.

# 394
Здравейте,  преди няколко месеца преживях аборт по медицински причини в 11г.с . Плодът имаше хидропс , казаха ми ,,Синдром на Търнър ,, Искам да попитам има ли тук жени преживяли същото или  запознати с тази диагноза ? Дали можете да ми дадете съвет какво бих могла да направя за да разбера , защо се е получило . Имам час за д-р Сигридов , но след доста време. Не съм била негова пациентка до сега .
Успех на всички пожелавам 💖

# 395
Здравейте, момичета , имам неотваряна опаковка витамини Garden of life - Vitamine Code - Raw Prenatal 180 капсули, предписани ми от д-р Сигридов. Поръчах ги от iherb, тъй като тук са по-скъпи, но след първата опаковка доктора ми ги смени. Ако някоя от вас търси такива, може да ми пише на лично съобщение.

# 396
Здравейте, днес бях на ранен скрининг при Сигридов. Доволна съм.

Всичко нормално, хареса ми като отношение, беше много спокоен, пита ме имам ли въпроси, обяснява си спокойно.

# 397
днес ии отгвориха по имейл на анкетата за не бременни че моя случай е като на повечето запитващи и за нас ще има общ семинар . Но час не може да ми предложат . Не че разчитах на 100% на такъв ама ако наистина има толкова много хора като мен на моите години .Е тъжно .

# 398
днес ии отгвориха по имейл на анкетата за не бременни че моя случай е като на повечето запитващи и за нас ще има общ семинар . Но час не може да ми предложат . Не че разчитах на 100% на такъв ама ако наистина има толкова много хора като мен на моите години .Е тъжно .

И аз получих подобен отговор. Явно е почти невъзможно да се добереш до тях.

# 399

А какъв е вашият случай,в смисъл имате ли спонтанен аборт?
Много странно,едни успяват,други не,на каква база преценяват кой има нужда от консултация и кой не...?

# 400
аз и мъжа ми сме на 29 и до момента имаме преживяни 3 аборта като два са с доказана аномалия на плода , без да имаме генетична предразположенност към това ( всички изследвания имаме . Лично на мен ми звучи като че не съм баш като всички други точно нооооооо .

# 401
Много интересно тогава какъв ще е таргета за небременни пациентки, тъй като явни ние с по 4 загуби не влизаме в него. Аз два пъти звънях за час и си казах, че повече няма да си причиня тази лудост. Често казано нямам намерение повече да се занимавам там.

# 402
Да че пък и някои случаи да са като повечето . По тая логика моите загуби с аномалии ги има всяка втора на моята възраст .

# 403
Здравейте дами,
И аз получих отговор, че има прекалено много пациенти със "сходен статут".
Но пък при мен е 6г. без нито едно забременяване. Нито спонтанно, нито асистирано.
Така че...просто 90% от пратилите мейл, явно получаваме този отговор.
Не знам на какъв принцип избират.
Аз още като попълвах анкетата, която намирам за абслюютно недостатъчна, разбрах, чеее е просто една формалност.
И явно така искат да ни "затворят устата" с неуспяването да се свържем по тел и писанията в групите.
Да кажат ето, отговорихме Ви😀

# 404
аз очаквах да ми напишат примерно че часоветк за тоя месец се запълниха опитайте другия ама да обобщават всички ни под една такова ( даже не знам под какво ) е малко тъпо

Общи условия

Активация на акаунт