Азиатска козметика и грим 20

• 44 541
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
Момичета назад в темата някой беше споменал, че ползва млечна киселина /мисля, че Vanessa но не съм много сигурна / Бихте ли споделили как се полза : всеки ден /нощ, колко продължително и може ли да се сложи около очите?

# 181
  • София
Момичета назад в темата някой беше споменал, че ползва млечна киселина /мисля, че Vanessa но не съм много сигурна / Бихте ли споделили как се полза : всеки ден /нощ, колко продължително и може ли да се сложи около очите?
Около очите не е добре да се ползва.
Колкото за това дали може всеки ден - ако е по-слаба концентрация е възможно, но все пак 2 до 3 пъти седмично е по-добре. Следете и реакцията на кожата, всичко е индивидуално.

# 182
Аз на TO млечната киселина, която е 5% ползвах през ден със суха и необичаща киселини кожа, но може и всеки ден, ако не се редува с ретиноиди. Слабите гликолови тоници (5-7%), които на мен са ми доста силни, много хора ползват ежедневно, докато аз на 3-4 дена до седмица. Зависи от кожата и от цялостната рутина, но в началото е добре да се следи внимателно да не се преексфолира, защото иначе възстановяването е тежко.

# 183
Здравейте,може ли да коментирате тези продукти?Благодаря!

# 184
Непознати са ми и не съм ги срещала въобще из азиатските продукти.

# 185
  • софия
Не е ясно каква е концентрацията на вит С, а и на ретинол.
Лично за мен съчетанието им е малко остро и би дразнило по-чувствителни кожи. Аз прилагам разделно ретинол вечер, а вит. С сутрин.

# 186
Peggy Bundy, откъде ги изкопа тези продукти? Намерих сайта в Гугъл, но от домейна не се разбира на коя държава е. Част от продуктите са на словашки, друга част на немски, а "за нас" страницата е на...латински. Не ги ползвай според мен, хич не ми вдъхват доверие.

# 187
Внасят ги мои приятели от Южна Корея,аз ги ползвам от година поне.Не намирам информация за тях и за това попитах.

# 188
Внасят ги мои приятели от Южна Корея,аз ги ползвам от година поне.Не намирам информация за тях и за това попитах.
Никога не съм ги чувала. Снимай състав на опаковките да коментираме. Ето това е сайта, който намерих, виж дали нещо в него ти е познато:
https://boosttiva.com/

# 189
Утре ще снимам,благодаря ви!

# 190
Търся си измивен продукт. С проблемна кожа съм, чувствителна, леко мазна. Мисля си за hada labo cleansing oil ?

# 191
Благодаря за отговорите за млечната киселина. Съставям боен план за битка срещу пигментни петна 😊 и мисля да я включа. За сега разполагам само със слънцезащита на Филорга.

# 192
  • софия
Препоръчвам ти да включиш и този пилинг,  прекрасен е. Аз го правя  веднъж седмично, редувам с ретинол.

# 193
Препоръчвам ти да включиш и този пилинг,  прекрасен е. Аз го правя  веднъж седмично, редувам с ретинол.

Благодаря. Хвърлих едно око, но ги намерих в този вариант
http://m.jolse.com/product/sum37-sum37-bright-award-bubble-de-ma … ry/137/display/1/ Предполагам, че няма шанс да ги намеря тук в БГ....

# 194
  • софия
Това е, да. Ами не разбрах условието- да е от Бг. Confused

Общи условия

Активация на акаунт