Любители на кучета - 112

• 26 603
  • 772
  •   1
Отговори
# 225
На Арчи не му пречи ни дъжд, ни сняг. Избягва локвите, не скача в тях защото е чистофайник.Smiley Но си се разхождаме спокойно, не напира да се прибира.

# 226
Аааа,какво рибено масло давате? И от кога може да се дава?   

Кая Joy Heart уби ме с тая поза..
  Ето виж тук, според килограмите  е дозировката .    https://zoomagazin.eu/bg/kategorii/grija-za-kojata-i-kozi … omga-250-ml-56350

# 227
  • София
На Арчи не му пречи ни дъжд, ни сняг. Избягва локвите, не скача в тях защото е чистофайник.Smiley Но си се разхождаме спокойно, не напира да се прибира.
Все съм се чудила кой ли късметлия има такова другарче Grinning Браво на диването!

# 228
Е тази Кая е такъв образ! Направо съм влюбена в нея. Как е възможно да е такава сладост? И позата удушена гъска е велика. А после как сладко ви гледа... За дивотиите - съвсем нормални са. Хари ни пускаше кръв с млечните зъбки. Това си е любов, но тя не може да прецени силата. Децата се спасяваха на дивана от нея. Зъбите й постоянно бяха в краката им и не можеха да играят с нея, понеже ги болеше като ги хапе. Почнеш да я милваш, а тя - ам и тя захапе от обич Simple Smile
Тук разбира се спря да вали сняг. Ще си продължим с локвите.
Акото още е меко, но ще ви послушам и ще спрем микса. Връщаме се на Пурина докато свърши и после ще мине плавно на Еукануба. А Брит... ще видим. Може да пробвам д я продам, каквото е останало.
Обувки - няма по-топли апрески от Хай-тек. Родила съм се. С часове мога да стоя в снега и краката ми няма и да разберат, че са на вън. А моите крака са много зиморничави.

Ето колко сняг имахме днес

# 229
  • София
Мария, нашето кокерче също е на 2 месеца и половина и ни ръмжи, хапе ни, от страни изглежда все едно се нерви. Особено вечер сякаш не е доброто ни кученце- става агресивно, мята се, ръмжи, тича, рови си в леглото и после изведнъж се кротва.  Като ходим из апартамента постоянно ни хапе чехлите, чорапите, крачолите, връзки, колани, всичко, което успее да докопа. Според нас не може да изразходи натрупаната енергия, защото няма трета ваксина и не я извеждаме.
 През почивните дни пътувахме с нея- легна си в легълцето и е спала 3 часа без да се буди, и после дивя вечерта. Признавам, че и ние с дъщерята много я лигавим, но като работим и учим от в къщи и сме постоянно заедно, така е. ММ е по- строг с нея и не му ръмжи чак така.
 Ама като не е във фаза, така ни се радва и целува милото Heart Eyes
Четох някъде, че от вестник навит на руло, т. е. две страници имали респект и купихме и вестник, в къщи му викаме " възпитателката"  Grinning, ама няма страх, иска и него да яде Joy
Опитвахме и да издаваме по- силно странни звуци като ни захапе, сякаш много ни боли и ММ вика- какво ли си мислят хората, че става в къщи, та пищите така Joy
Както Слънчогледка каза, още са бебета и много им се играе, всичко им е игра.
Да я похвалим, че е научила вече командите " седни" и " донеси" перфектно, но имаме мн работа по командата "пусни" Joy . За пишкането има 50 % успеваемост, за другата работа 0% Joy

За храненнето- от както я взехме яде Хилс и си я харесва. Яде 4 пъти на ден все още. Миналата седмица и готвих дробчета с ориз за проба, хареса ги и замразих 10 малки пакетчета.
Купихме каишка и нагръдник, който не беше приет радушно.
И малко кадри от ежедневието на Кая Joy
Кая пътешества :

Кая спи като удушена гъска Joy

Кая се глези Heart Eyes

Олелелеелел, Кая е прекрасна! Карамелче малко! Да съм спокойна значи. Роузи стана на 2 месеца вчера, само на Виж ме се учим още, иначе има доста добра успеваемост на пелената, само когато нещо я дразня, имам чувството, че нарочно ходи на половин метър от пелената 😁
Въпросът е, че аз се опитвам да я изморявам, играя с нея поне по 15 минути на всеки 2-3 часа, така четох поне. Но както и вашата, има обсебващи моменти 🐺
Само това ми е драмата, с гризането, иначе чакам да пристигне нашийника и отсега да започна да й го слагам, да свиква. Предпочитам пред нагръдник, засега поне.
Радвам се да обменя мисли, че понякога се обсебвам и аз покрай нея 😁
Иначе и тя спи като гола кокошка 🤣

И вече е 2.600, макар да върви дребничка.

# 230
Ейй колко са сладки като са бебешории 😍
И Кая и Роузи са страхотни сладуранки! Пу пу 🥰
Чак ми липсва миналата година когато Тайра беше бебе 6-7кг.. Да си я гушкам.
Сега не става,навира се до мене, ама не иска да я гушкам.. Дърпа се 😁
Тийнейджърска му работа 😤

# 231
  • тук-там

Моите голямо тичане навън и голяма лежачка вътре:

# 232
  • София
Никога не съм имала близък досег с шпаньол (имах бегъл с на едно гимназиално гадже кокера - за една вечер му зячислих шала си, понеже другият избор беше да не слезе от крака ми изобщо Grinning).  Обаче като бях 10-на годишна веднъж видях малко бебе кокерче на разходка, та няколко дни разправях на де когото видя за "малкото кокерче ако знаете колко прилича на плюшена играчка". Бях изумена колко е красиво и меко, спомням си като да е било вчера,  от тогава са ми слабост. И от тогава искам куче обаче нашите се навиха само на котарак; наложи се да почакам докато сами се намерим с Буба в правилния момент. Та, исках да кажа - обичам Роузи и Кая Simple Smile И Швепса, разбира се, като виден представител на дългоухите; и всички кучовци по принцип! Но бебетата... ах, бебетата шпаньоли Purple Heart

# 233
Момичета, някой ако може да сподели мнение за породата бигъл. Търся приятелче за един симпатяга (65г) и да е нещо по-късокосместо. Спряла съм се и на ваймаранер, но нямам никакви лични впечатления. Ще бъда благодарна за мнения.
Като собственик на бигъл и ваймаранер ще кажа, че нито едното не е подходящо за човек над 65 год. освен ако не води много! активен начин на живот и може да се посвети първата година на палето. Ваймаранера ще го тегли яко в случаите, когато е вързан и има шанс за травми! Здрави, атлетични и много енергични кучета за хора д активен начин на живот и възможност за ежедневни дълги и изморителни разходки включващи тичане/копаене и тн. Бигълът е една идея по-лек случай заради килограмите, но е също много енергичен. И двете породи ще рушат, ако не са тренирани/разходени и изморени. Под рушат имам предвид къртене, късане и рушене на мебели и покъщнина. Бигълът е с ужасно много подкосъм и навсякъде хвърчат и се лепят косми, вайма не е страшен само от към косми, но намирам изборът на породи за крайно неподходящ за възрастен човек.

# 234
Иланг, Хари е 15.800кг. Днес я претеглих в Еконт.

# 235
  • под тепетата
А така!? Къде ще го пращате с Еконта  Satisfied
Добрутро! Ох, тези бебета ще ми топлят душичката днес!

# 236
Добро утро на всички
Тази сутрин се събуждам и слушам на Чери корема кърка ама яко, слагам и храна хапна много малко,после и дадох от ръка и отказа лапна едно сякаш и се догадки и го пусна. Отделно някак си си свива коремчето. Не и е ок. На някой да се е случвало???
По късно ще се свържа с ветеринар.

# 237
  • sofia
Добро утро на всички
Тази сутрин се събуждам и слушам на Чери корема кърка ама яко, слагам и храна хапна много малко,после и дадох от ръка и отказа лапна едно сякаш и се догадки и го пусна. Отделно някак си си свива коремчето. Не и е ок. На някой да се е случвало???
По късно ще се свържа с ветеринар.
Милата Чери. По-добре не и давай нищо. Говори с ветеринар и я заведи, ако това продължава. Наблюдавай, дали повръща.

# 238
  • о`майна лунна нощ е
Нещо ще излезе от някъде. Отпред, отзад ... Важното е да е еднократно. Ако повръща или се подриска няколко пъти, на ветеринар. Тук само ще гадаем. Не давай нищо насила. Тя ще си вземе, когато се почувства добре.

# 239
Едвам чакам да стане 9 да се свържа с ветеринаря. Това от храна ли се случва при вашите кучовци случвало ли се е.
Иначе е игрива въпреки, че както си играе и я пресвие продължава. Дано и мине по-бързо.
Нали няма как да са някакви паразити,предстои и обезпаразитяване ей сега на 20 януари.

Общи условия

Активация на акаунт