Любители на кучета - 112

• 26 609
  • 772
  •   1
Отговори
# 210
И аз знам, че Хилс е добър вариант. Кио ядеше лечебна Хилс ID, когато имаше проблем със стомаха, иначе при майката беше захранена с Роял канин. Сега сме на Briantos и Wolf of wilderness. Някоя от вас храни ли кученцето си с някоя от тези храни и доволни ли сте? Благодаря ❤

# 211
  • София
И аз знам, че Хилс е добър вариант. Кио ядеше лечебна Хилс ID, когато имаше проблем със стомаха, иначе при майката беше захранена с Роял канин. Сега сме на Briantos и Wolf of wilderness. Някоя от вас храни ли кученцето си с някоя от тези храни и доволни ли сте? Благодаря ❤

На Хилс гранулките са по-меки, затова ги харесват мисля кучовците. Четох доста отзиви за Wolf of Wilderness, но мисля, че на моята бебешорка й е рано още за тази. Иначе имаше и доволни и недоволни, както винаги. Общо взето май само за Eukanuba няма никакви негативни отзиви. Търся и аз някакъв полусух вариант на гранули, защото сухите са й много твърди на Роузи. Ще дам отзиви за Puffins следващата седмица, чакам да ми доставят пакет от 2 кг.

Ако някой има кокер шпаньол, може ли мнение за това дали може да я направя агресивна аз, с твърде много глезене? Само на мен ми се зъби, ръмжи, хапе със сила, нищо че е на 2 месеца фъстък. На който и да е друг посещаваш дома, нищо подобно, радост, целувки, гризкане, но никаква злобичка. Чудя се дали не прекалявам с вниманието и да ми се качва на главата... пуст хоум офис...

# 212
Малко тъп въпрос
След колко време след като я хапва трябва да и лъсне козинката🤣🤣🤣

# 213
Малко тъп въпрос
След колко време след като я хапва трябва да и лъсне козинката🤣🤣🤣
При Лори видим ефект от храна- козина: поне 2 седмици да е на конкретния вид.И отделно всяка сутрин овкусявам гранули с рибено масло.И от него мога да твърдя , че резултатът много бързо проличава- не се скубе, лъскава козинка.

# 214
  • София
Ако някой има кокер шпаньол, може ли мнение за това дали може да я направя агресивна аз, с твърде много глезене? Само на мен ми се зъби, ръмжи, хапе със сила, нищо че е на 2 месеца фъстък. На който и да е друг посещаваш дома, нищо подобно, радост, целувки, гризкане, но никаква злобичка. Чудя се дали не прекалявам с вниманието и да ми се качва на главата... пуст хоум офис...
Нямам кокер шпаньол,но опасенията ви са безпочвени,няма такава опасност. Тя е още бебе и това което прави е нормално ,ако беше с братчета и сестричета те така си играят-хапят,ръмжотят си,а майката ги учи къде е границата. Твърде е малка за обучение все още,от 4 месец е най-добре да започнете,сега й се радвайте. Може да пробвате с вкусни награди да я викате и като изпълни награждавате. В последствие ще започнете и други команди- седи,стани,ритуал на хранене и т.н. . Когато ви хапе,тикайте играчка в устата й,за да заменя ръката. Не е лошо да не я пускате на дивани и легла без ваше разрешение,за да не започне да ви доминира като порасне.

# 215
  • Бургас
Туиг, върши ли работа този дъждобран? Чудя се дали ми е необходим. Трети ден вали, на нас с Елза не си пречи, далдисва във всички локви, а хавлиите й вече станаха безчет и се перат през ден. Тя много лесно съхне, та се чудя дали дъждобранът предпазва и няма ли да падна жертва на маркетингови похвати и още един дерт да имам да пера.

# 216
  • о`майна лунна нощ е
Абе .... Яката се беше омокрила козината, но там, където беше дъждобранът, поне не се беше накиснал. Иначе, да, върши работа, честно казано. Този е обиновен шушляк, без особена водна и с нулева топло защита.
Нашата разходка трая петнайсетина минути в най-големия дъжд. За мен не е проблем да излизам в такова време. Обувки с gortex покритие и яке воден стълб 10 хиляди, са ми идеални. Единственото слабо звено са дънките, които въпреки, че бях сложила и шушляк отгоре, бяха навлажнени. А Швепса няма проблем с намокрянето на дъжд. Особено, ако е в топло време, е голям купон и скачане по локвите. Сега беше кротък, защото беше полутъмно и студено и беше залепен за мен през цялото време. В едни други температури или по светло из парка щеше да се носи звънливият ми глас "Швеееееп, Швееееепси, ела тук, момче".

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 14:24 от `ТуиГ

# 217
Абе .... Яката се беше омокрила козината, но там, където беше дъждобранът, поне не се беше накиснал. Иначе, да, върши работа, честно казано. Този е обиновен шушляк, без особена водна и с нулева топло защита.
Нашата разходка трая петнайсетина минути в най-големия дъжд. За мен не е проблем да излизам в такова време. Обувки с gortex покритие и яке воден стълб 10 хиляди, са ми идеални. Единственото слабо звено са дънките, които въпреки, че бях сложила и шушляк отгоре, бяха навлажнени. А Швепса няма проблем с намокрянето на дъжд. Особено, ако е в топло време, е голям купон и скачане по локвите. Сега беше кротък, защото беше полутъмно и студено и беше залепен за мен през цялото време. В едни други температури или по светло из парка щеше да се носи звънливият ми глас "Швеееееп, Швееееепси, ела тук, момче".

ТуиГ, ще споделиш ли пак, че май съм го пропуснала. А с тези дъждове вече взех да се замислям. Искам нещо точно такова - да не топли, но да пази корема от локвите.В момента вали сняг. Дано не спре поне 3-4 дни Simple Smile

# 218
  • о`майна лунна нощ е
Nelika, дъждобранът на Швепс е на марката Croci. Цифра са им нещата, но аз го довлачих от Белгия миналата година, когато ходих на гости в приятелката ми. Имат зоомагазин в близост до апартамента и това беше намалено на 12 евро, което е смешна цена спрямо другите им стоки. Липсваха му две от копчетата тик-так, но и без тях го носим спокойно, за това го взех въпреки дефекта.

Факт е, че трябва да се мери. Трябва да има подобни продукти на пазара тук, но колкото кучета, толкова и дрехи.

# 219
  • Sofia
Във фейса попаднах на една фирма за кучешки дрехи - готови и по поръчка, цените бяха наполовина на тези в зоомагазините.
Обаче не знам дали е редно да я пиша тук?

# 220
Мария, нашето кокерче също е на 2 месеца и половина и ни ръмжи, хапе ни, от страни изглежда все едно се нерви. Особено вечер сякаш не е доброто ни кученце- става агресивно, мята се, ръмжи, тича, рови си в леглото и после изведнъж се кротва.  Като ходим из апартамента постоянно ни хапе чехлите, чорапите, крачолите, връзки, колани, всичко, което успее да докопа. Според нас не може да изразходи натрупаната енергия, защото няма трета ваксина и не я извеждаме.
 През почивните дни пътувахме с нея- легна си в легълцето и е спала 3 часа без да се буди, и после дивя вечерта. Признавам, че и ние с дъщерята много я лигавим, но като работим и учим от в къщи и сме постоянно заедно, така е. ММ е по- строг с нея и не му ръмжи чак така.
 Ама като не е във фаза, така ни се радва и целува милото Heart Eyes
Четох някъде, че от вестник навит на руло, т. е. две страници имали респект и купихме и вестник, в къщи му викаме " възпитателката"  Grinning, ама няма страх, иска и него да яде Joy
Опитвахме и да издаваме по- силно странни звуци като ни захапе, сякаш много ни боли и ММ вика- какво ли си мислят хората, че става в къщи, та пищите така Joy
Както Слънчогледка каза, още са бебета и много им се играе, всичко им е игра.
Да я похвалим, че е научила вече командите " седни" и " донеси" перфектно, но имаме мн работа по командата "пусни" Joy . За пишкането има 50 % успеваемост, за другата работа 0% Joy

За храненнето- от както я взехме яде Хилс и си я харесва. Яде 4 пъти на ден все още. Миналата седмица и готвих дробчета с ориз за проба, хареса ги и замразих 10 малки пакетчета.
Купихме каишка и нагръдник, който не беше приет радушно.
И малко кадри от ежедневието на Кая Joy
Кая пътешества :

Кая спи като удушена гъска Joy

Кая се глези Heart Eyes

# 221
  • Sofia
Аааа,какво рибено масло давате? И от кога може да се дава?

Кая Joy Heart уби ме с тая поза..

# 222
  • Бургас
Туиг, какви са тези обувки с покритие? Днес извадих скиорския панталон и обувки, но обувките станаха вир вода. Час и половина бяхме навън, Морската градина наводнена, Елза плува във всички локви по корем и гръб, не дъждобран, неопрен й трябва.
Обичам това време, само едни гумени ботуши трябва да си купя.

# 223
Лелеее, докато се усетя имало нова тема и цели 15 страници красоти Blush
Кари изобщо не се радва на дъжда, излиза за точно 5 Мин и веднага се дърпа към входа..

Тия дни ще режем нокти, голяма борба е ..

# 224
  • о`майна лунна нощ е
Моите са на Lowa и съм ги купувала от Спорт депо. Gore Tex е вид водонепропусклива материя, която ползват много фирми в облеклата и обувките. Скъпо е като удоволствие, но просто няма грешка и реших да си угодя на крачетата. Изтрещях едни близо 150 лева /на разсрочено плащане, защото позволяват в този магазин/, но си струват всяка стотинка. Няма дъжд, няма сняг. Копитата са сухи.
Ето малко повече за гортекса -
http://deno.bg/blog-article/100/kakvo-e-gore-tex.html
Обувките ми са подобни на тези, но миналогодишния модел
https://www.sportdepot.bg/product/lowa_obuvki_innox_pro_gtx_mid_ … earch.html?i=7002

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 21:15 от `ТуиГ

Общи условия

Активация на акаунт