Любители на кучета - 112

• 26 590
  • 772
  •   1
Отговори
# 165
Минаваме тук с бебе-пираня Роузи, което ще се превърне в една лейди кокер шпаньол някой слънчев ден, ако мама има късмет 🤣
И тя спи в подобни странни позиции...

Ох, че сладост!Много се радвам на бебоците в темата.Лори я осинових, на 5- 6 месеца.И не съм гушила пухче.🙂 Лека и спокойна седмица. Сутрешно глезене!

# 166
Nelika добре си запомнила. Аз даже бях забравила антифриза 😂 Ей голяма е шмотла тая Вива. Ама не е това причината за проблема с окото. При обстойните прегледи се установи, че най-вероятно се е набола на нещо остро, което е довело до разтичане на ириса, който беше в една подутина под окото.
Минахме на преглед, всичко върви нормално. Следваща проверка ще е след 2-3 дни и тогава ще се прецени махаме ли дренажа или не.
И ето ги снощи всеки в неговата си част на дивана:

# 167
Поздрави на всички от Кийра

Обожава да правим йога заедно Grinning

# 168
  • София
Попринцип Брит също е от висок клас. Ако си я хапва, и всичко и е наред(козина,зъби, изходния материал, тегло) няма смисъл да я сменяте.

Много са ѝ твърди още гранулките на Брит, затова тези Puffins ме привлякоха.
Тя яде и ProPlan в началото, но определено предпочитам Брит.

# 169
Попринцип Брит също е от висок клас. Ако си я хапва, и всичко и е наред(козина,зъби, изходния материал, тегло) няма смисъл да я сменяте.

Много са ѝ твърди още гранулките на Брит, затова тези Puffins ме привлякоха.
Тя яде и ProPlan в началото, но определено предпочитам Брит.
Може да и ги мокрите с малко водичка или бульонче, да се накиснат малко и хем ще омекнат, хем ще са и по-вкусни 😁

# 170
Привет !Радвам се,че нещата при Вива се нормализират.
   ПРи нас има сняг,вчера и снощи валя дъжд,суграшица,всичко е подгизнало.Аз съм си вкъщи и Айра е при мен, у дома.Няма по-послушно куче от нея днес.Изпълнява всички команди.Не й позволявам да влиза в нашата спалня,защото много беснее на леглото.Нарочно съм оставила вратата към коридора отворена,казвам стоп и тя кове на място.Аз влизам,правя си някакви неща,тя стои и гледа.Като кажа Ела влиза съвсем спокойно и застава до мен.Аз си шетам,работя си  на компа,тя си дреме на дивана. Оставила съм разни примамливи неща на плота,които оикновенно се опитва да откадне,не ги пипа.Дала съм команда и изпълнява.Затова получава и наградки де.Изобщо не обича да се разхожда на мокро,затова на обяд зет ми ще се прибере да си я изведе.Вече запомвам да си мисля,че когато не слуша причината е в стопаните.
   Не знам имаше ли снощи при вас гръмотевици,при нас така яко гръмна и светна,че си помислихме,че нещо грмна у съседите.
   Децата бяха при нас да играем карти  и Айра, като че ли предусети какво ще стане, и се завря под масата.Малко след това светна,и после гръмна.

# 171
  • София
Може да и ги мокрите с малко водичка или бульонче, да се накиснат малко и хем ще омекнат, хем ще са и по-вкусни 😁

Даа, опитах с водата, но не ѝ привлякоха повече вниманието Grinning
За бульон не се сетих, може да опитам.

# 172
  • sofia
Много се радвам, че новините от Вива са добри!
Ето ни и нас. Дъждовно е.

# 173
Браво на Виви,много се радвам,че вече се успокояват нещата.
И при нас вали ужасно..Арес е отчаян вече,разходките ни са кошмар...да спира  този гаден дъжд. И ние много искаме сняг..ама нямаа(както всяка година помти).

# 174
Maria, аз от трите посочени съм чувала добри отзиви за Еукануба. Нямам лични впечатления.
Иначе шпаньолите имат такива причудливи и удобни за тях спящи пози Simple Smile

# 175
  • Bарна, морето, сините вълни
Милия Арес, как стои като възглавничка за Криси. Heart Eyes Милички душици! Heart

То и тоя сняг, дето ви показах вчера не е наш, във Варна си е дъжд и кал. Бяхме на селото на ММ, да видим къщата и да поиграем, че не се знае при нас ще дойде ли снежец.

Направо ми се свива стомаха като я видя Вивито. Горкото животинче, дано не я боли и всичко е наред, и най-вече да не прави бели, които да ѝ вредят.

Вчера като се прибрахме, гледам навсякъде кръв. Ерос ближе едната лапа, сцепил си е доста възглавничката. Бяга като обезумял из снега, но е имало нещо остро, което да го нарани. Правим му компреси с риванол и слагаме чорапче. Днес поне е доста по-добре.

# 176
  • тук-там
Буря в планината и много препятствия за косматковците:

# 177
  • Bарна, морето, сините вълни
Снежна приказка! Heart Eyes
А тия двама космтактовци са някакви вълшебни създания, наистина са уникално красиви и си умирам да мачкам топлите им ушаци. Много красиви снимки им правиш всеки път. Heart

# 178
  • тук-там
Не съм виждала до сега толкова огромни дървета, паднали и препречили пътеката:

Ние за щастие живеем наистина на приказно място и снимките дори и на 50% не могат да отразят пейзажа наоколо.
Целувки за Вивата! Много ми е мила и на мен и всеки ден и стискам силно палци!

# 179
  • Sofia
Вивата всички й стискаме палци да се оправя. Голям герой е.

Mtz,то тези дни за много паднали дървета дават по новините-Петрохан затварен,Варна морската градина..от времето ли е,от немърливост ли Rolling Eyes само инциденти да няма.

Иначе искам и аз сняг,ама в Софето само локви и кал. Аз тея дни не извеждам Бела,но пък с детето наваксваме из локвите. Чакам уикенда и да хващаме планината,пък дано валне сняг да си играе домочадието и да пусна кучето спокойно,че тук в градинките няма,няма и изкочи някои мъжки от храстите.
Бела  22 дни разгонена...писна ми вече,уж 15-20 дни,още капе кръв от нея. Ходи си с един памперс в нас през деня,нощем й го свалям,че го прави на памук в банята и дъвче вътре каквото има.

Общи условия

Активация на акаунт