Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 8

• 78 078
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря за инфото. Ти кой месец си? Края на месеца съм на ФМ и от септември трябва да реша къде да се насоча.

# 406
  • София
Kene, някакъв шанс да ми напишеш коя е групата, много ми се ще да вляза. 🤣

# 407
  • София
На мен са ми изпращали снимки от групата със мнения. Ще разпитам и ще влезем и двете там Blush

# 408
  • София
Мерси!

# 409
И на мен ми се иска да вляза в групата че ми направиха живота черен тия тъпанари.

# 410
  • София
Ако не успеем да влезем- можем да си направим наша. 🤣

# 411
Следя от известно време темата и ми настръхва косата...а се следя в Щерев.
Наистина ли няма някой доволен от там напоследък?

# 412
  • Sofia
И аз оставам със същите впечатления и започвам да се притеснявам.

Освен, че настояват за нормално раждане до последно, какво друго не е Ок при раждането?

Проследяването зависи повече от следящия лекар, отколкото от цялата клиника.

# 413
  • София
Ами то в проследяването са останали някакви измислени лекари събрани от немай си къде. Топ лекарите са им в ин витрото и те са на светлинни години от компетенцията на проследяващите. Милото отношение на проследяващите не означава че си разбират от работата а просто натрупват пациентела за да не ги изхвърлят от там от където са ги и намерили.

# 414
  • София
Аз като цяло например с феталните не съм имала проблем, но понеже тях ги правех на две места, мога да кажа, че в Щерев им е много по-стара техниката и доста по-късно виждат разни неща, които вече бяха видели на друго място.
В предродилна някакви сестри ли бяха, санитарки ли бяха, с цялата си наглост изкоментираха пред мен защо не съм си взела, каквото ми трябва от багажа, ами ги разкарвам тях. Ами аз да не съм Нострадамус, че да знам, че ще ме държат два дена там.
Отношението на  "Богинята", която решава кое дете как и кога ще се роди не ми се коментира.
Но върха на всичко за мен беше изключително пекомпетентният им анестезиолог, който не ми каза, че нямам право на упойки. Пълен, пълен абсурд, още не мога да го повярвам.
Тук, там има и по нещо хубаво. Има и добри лекари и мили акушерки, обаче негативите са повече за мен.

# 415
Няколко страници назад има позитивни мнения.
Аз съм със супер добри впечатления от проследяването и раждането ми. Имам 2 раждания там 2016 и юни 2021, ми още 5 бих родила там.
Това, че проследяващи те са некомпетентни е много грозно изказване. Като не сте доволни от един лекар, не обобщавайте. Аз на моята проследяващи дължа сина ми 2016, защото в 25г.с. Бях с контракции и разкритие, тя го спаси! Супер адекватно и внимателно ме е следила и 2та пъти. Отношението ѝ е страхотно и не не ми е позната, аз съм ѝ поредният пациент, но за минута не ме е накарала да се чувствам като на конвейер.
Раждането ми беше леко и бързо, та имам само добри впечатления.
Негативни имам от няколко акушерка в след родила, но то е защото аз съм по-особена и имам друго виждане за някои неща.

# 416
  • София
Нека да се чуват и положителни мнения. Моля споделете за кой лекар точно имате предвид. Може би Арабаджи?

# 417
Аз също съм доволна от проследяването, раждане още не съм имала и ще коментирам като мине. Само това, че до последно държат на естествено заради статистиката ме дразни леко. Аз също искам да съм естествено, но ако се проточи много време искам да имам алтернатива. Това е нормално. Иначе имам много познати раждали там, нямам до тук едно лошо мнение. Кумата ми роди там и затова и аз отидох и е супер доволна. Иначе и тя и аз сме при Арабаджи, но не знам дали тя ще ме изроди, че може в отпуската й да се нацеля. Само една критика имам до сега с третата ми фетална, паднах се при Билчев и не бях доволна и ме пратиха повторно при доктор Калев, който е страхотен, но не са ми взимали пари за второто гледане. Иначе Чавеева е невероятна, стига да я нацелиш, че аз само 1 път успях. Но Калев също го препоръчвам горещо.

# 418
  • София
Чавеева и Калев са нещо различно от регулярната ЖК. Моля ви споделете при кого се проследяване.

# 419
Чавеева и Калев са нещо различно от регулярната ЖК. Моля ви споделете при кого се проследяване.

Казах, при Арабаджи. Доволна съм. Малко прекалено педантична е само, в което няма лошо разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт