Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 8

• 78 151
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Мнения за Д-р Иван Стаменов-педиатър в Щерев?
Уникален лекар и диагностик! Децата го обожават! Един от най-добрите в София. Но много трудно ще намерите свободен час при него.

# 376
Страхотен лекар! Държи се невероятно с дечицата и си разбира много от работата! Но трябва да имате отделно педиатър по каса, защото той не слага ваксини и не издава направления.

# 377
Много Ви Благодаря!😊

# 378
Здравейте на всички . Искам да попитам някой знае ли дали има разлика в цената на секциото по желание и по лекарска препоръка в Щерев ?

# 379
  • София
Здравейте на всички . Искам да попитам някой знае ли дали има разлика в цената на секциото по желание и по лекарска препоръка в Щерев ?
Да, около 1000 лв е разликата.

# 380

Има. Публикувано е в ценоразписа.

# 381
  • София
Момичета, тези от вас на които хемоглобина им е спаднал през бременността:Каква схема на лечение ви е изписал вашият лекар? ; Изследвал ли ви е желязо? ; Изследвал ли ви е витамин Б12?

# 382
Следят се тези неща.
Важно е да не паднат под 90-100 преди раждането.
Вече какво се предписва зависи от случая.

# 383
  • София
Мисля че следят само хемоглобина, без да търсят причината дали анемията е от липса на желязо или на витамин Б12. Дали може някаква схема примерна на предписаната терапия?

# 384
При мен е следено всичко.
И желязо, и витамини.
Схемата е индивидуална според дефицитите на всеки пациент!

# 385
  • София
И желязо, и витамини.
При кой лекар сте била? Може би д-р Арабаджи или при друг?

# 386
На мен хемоглобинът ми беше малко под нормата и пиех Малтофер 1х1 или 2х1, не си спомням със сигурност. Но нито желязо, нито витамини са ми изследвани.

# 387
  • София
На мен хемоглобинът ми беше малко под нормата и пиех Малтофер 1х1 или 2х1, не си спомням със сигурност. Но нито желязо, нито витамини са ми изследвани.
Дали успя да го вдигнеш до раждането? И кога започна да ти пада?

# 388
И желязо, и витамини.
При кой лекар сте била? Може би д-р Арабаджи или при друг?
Арабаджи, но не съм се следяла само при нея. Така, че няма значение.

# 389
Спомням си, че пих Билкова кръв Floradix и имаше ефект, защото още на следващите изследвания стойностите на хемоглобина ми се бяха повишили. Препоръча ми го лекар от друга болница.

Общи условия

Активация на акаунт