Как мъжете тестват жените в периода на ухажването?

• 20 397
  • 207
  •   1
Отговори
# 150
Да правиш тестове и разиграваш момичето в процеса на "ухажването"е нонсенс. И е напълно нормално момичето да ти бие шута, ако започнеш да се държиш като дръвник. Независимо дали сте в заведение, в мола, или на улицата.
Към това прибавям и разни "психо" тестове  - манипулация с цел да се види поведение в евентуална ситуация.
Имах такъв колега - още си е сам.

# 151
AIDA_N, Как' Сийка, съгласявам се, че не може да е същото 1:1. Но със сигурност, не е било тобкова различно за да се случат два крайно противоположни изхода. Мисълта ми е, че уважението и вниманието, с което съм подхождал е било сходно.

П.С. Миля, че прекалено много внимание се отдели на моята история. Не беше това целта, а просто да споделя накъкъв опит. А в друг пост ще споделя друг, пложтителен такъв, защото, за щастие, имам повече добри моменти с жените отколкото лоши.

И искам да пожелая на всички, които ще прочетат това съобщение, да са здрави и да минават успешно "тестовете" на отсрещната страна, ако човекът насреща си струва и "изпитанията" не са в противоречие с ценностите ви.

# 152
  • Далечният изток
Дидо, мен редовно ме проучват... Аз съм единствена в света с имената си и с моята професия и си ме намират... Ама не ми пука много де. Тъкмо да ме видят каква красавица съм... Innocent Joy Joy

Тестване може да има само когато някой си прави някакви експерименти или нещо подобно, за забавление, знам ли... не и когато има намесени чувства примерно, увлечение.

# 153
И на мен не ми пука, но какво очаква тази жена като ми казва, че е проверила? Да грейна с любов, да се възхитя колко е находчива? А срещата беше някаква скръб.

# 154
  • По света и у нас
Равена гордея се с теб - в Канада, в ковид и 2 връзки за една година че и трета ще започваш…
Обаче предвид днешните мъже на които не бром им е нужен ами виагра…ако мъжа е мераклия не го мъчи прекалено с изпитване. В крайна сметка секса оправя хормоналния баланс, подмладява и оправя настроението на жената, а максимализма изопва нервите. Струва ли си да си с изопнати нерви? Никак.

# 155
Ох, не знам. Този според всички бг-мамски критерии би трябвало да е джентълмен....Обаче, аз не го харесвам. Вари ме, печи ме, не се виждам в любовна авантюра точно с такъв тип. Frowning1

# 156
  • По света и у нас
Днес ме тестваха 😄. Теста беше следния. Получих цветя, без картичка…

Моят човек беше изпаднал в немилост и се чудеше дали няма да го сменям, или дали вече не се виждам с друг. И сега- праща букет без картичка за да види дали ще кажа, че съм получила цветя. Ако си замълча - значи има друг, ако ли не значи той е единствен.

# 157
  • София
Твоят човек си подритва връзката с такива пуберски изпълнения. Сигурно мисли, че постъпва хитро. Няма никакво значение дали има друг или няма друг, а че той се прави на интересен.

# 158
Ти пък щото не можеш да благодариш сърдечно на всички. Simple Smile
По реакцията ще познаеш кой точно.

# 159
  • По света и у нас
Аз се надявах да не са от него…за да създам драма в сърцето му.

# 160
Тогава се дръж, все едно не са от него. Simple Smile

# 161
  • София
Теста е още в началото - като е хубава, тръгва да се занимава с нея, като не е, не се занимава. Simple Smile

# 162
Явно ви се е харесала тази постъпка/провокация, щом дори го отбелязвате писмено. Тези вратички, които хората си оставят им играят доста лоша шега.

# 163
  • По света и у нас
разбира се, харесва ми, че си мисли за мен и то в перспектива

# 164
разбира се, харесва ми, че си мисли за мен и то в перспектива

А Вие мислите ли за него?

Общи условия

Активация на акаунт