Отговори
# 720
# 721

Малко Митеее...

# 722
# 723
# 724
Нашите правят скрита реклама на конкуренцията Stuck Out Tongue Winking Eye

Sparkling Heart

# 725
Нека не бъдем толкова критични към турския зрител, или по-скоро към тези 2200 домакинства, които не знаем колко представителна извадка са. Ако у нас трябваше да се решава какво да се гледа в събота вечер, със сигурност щеше да е Сървайвър, а аз после сама да си гледам повторение на сериала. Аз срещу 4 мъже (макар и повечето да са невръстни) нямам шанс. Според мен е възможно това да се случва с доста турски домакини. Ние не следим как се движи рейтинга на повторенията, но телевизията със сигурност го взема предвид.
Но и да идва финал, единствено се надявам да е смислен и логичен, а аз ще си въртя сериала от начало на рипрей Stuck Out Tongue Winking Eye

# 726

Как бяхме полетяли като показаха тая сцена никога няма да си забравя изражението и след това чаках още 15 серий да станат двойка...

# 727
И пак се връщам на сцената с въртенето, Ханде с тази къса, тясна рикля и толкова въртене и търкане в Керем, отделно екип и камера... С една дума, какво е носила Ханде под роклето?

# 728
# 729
  • Кърджали
Аз приемам идеята на Налбантова и си слагам бан на онази тема..Приемам, че е по-добре да се радвам на любовта и да летя из облаците (докато ги има) и да се радвам на играта на тези превъзходни актьори.

# 730

Как бяхме полетяли като показаха тая сцена никога няма да си забравя изражението и след това чаках още 15 серий да станат двойка...

Онзи ден и аз си пусках ЗейКер. Керем Сайер все още ми е най-любим Heart
Но и там ГГ бяха твърде много разделени според мен.

# 731
# 732

Немога да повярвам 26 епизод с нисък рейтинг тези турци не са в час май. Ние тук от кога чакаме тези моменти между Серкан и Еда. Излиза че когато са скарани на турците им харесва повече май.
Щом така реагират на тези моменти не искам да си представя какво ще е другата седмица. Дано сценаристите не се подведат по тези данни и не променят сценария. Дано поне няколко епизда да са заедно. Да се оженят и след това да има интриги.

# 733

Онзи ден и аз си пусках ЗейКер. Керем Сайер все още ми е най-любим Heart
Но и там ГГ бяха твърде много разделени според мен.

Аз си падам по такива неща ама Хорзум оплеска нещата много след като ги направи двойка

# 734

Общи условия

Активация на акаунт