Отговори
# 705
Рейтингът досега

# 706
  • Пришълец
Срещу стереотипите... Той хвана букета, Тя му предложи да се оженят Kissing Heart

# 707
# 708
  • София
И какво излиза? Най-ниския рейтинг в тотал досега имаме с еп. 26... и като цяло във всички групи сме с едни от най-ниските цифри. Последния път, когато резултатите ни паднаха под 4 в тотала, ни смениха деня. Наистина се притеснявам за съдбата на сериала ни, момичета! 🥺

# 709
Привет на всички в темата! Hug

След снощните страсти и емоции, турската публика реши да приземи нас чуждестранните зрители и дори техните с този безумен рейтинг. Ако ви кажа, че стоях на телефона с отворена уста от шок, едва ли съм била единствената де.. Pensive Добре, може да приемем, че това не е по вкуса на комшитата и че те не обичат нищо модерно, а само сълзи, сополи, насилие, крясъци и прочие. Но за Бога, реших да погледна конкурентните сериали, за да видя аджеба с какво толкова ни превъзходжат. И какво да установя от тоя Gonul Dagi ли там какъв беше - 2 часа и 46 минути серия, от които 2/3 рев, протяжни песни, тъпи обяснения в любов между главните герои, и терзания как двама 20+ годишни младежи не могат да се опълчат на родата и просто да им кажат, че са вюбени. Вместо това зрителят се наслаждава на тяхната изтерзана любов, започнала на строителен обект и така 11 епизода те се гледат, и прегръщат, и цялата фамилия ги възпрепятства да възпеят легендарната си любов, която ще остане като легенда в това малко скално село. Каква романтика, каква задълбоченост, какво развитие на героите.. просто Шекспир пасти да яде пред този турски шедьовър, сътворен от сценаристите, които разчитат само на клишета. Е айде замислете се сега защо нашият сериал не им допада? Риторичен въпрос. Нашите са толкова съвременни, опълчиха се на възрастните, борят се за любовта си, обличат се модерно, защото живеят в Истанбул все пак (макар че някой път тези ултра къси рокли не са и по моя вкус), работят, самостоятелни са, борят се за мечтите си и ги осъществяват, впускат се в приключението без да ги интересува мнението на околните. Тук има цял камион разлика между мненията на чуждестранните зрители и турските. Очаквах да падне рейтинга, защото съм чела какъв хит е Сървайвър, но при толкова динамична серия, да получим това - а не..Expressionless Съжалявам, ако ще обидя някого тук с изказването си, но винаги съм считала, че турците са глупави по отношение на сериалите им, и не оценяват хубавите и стойностни продукти. Имат претенции каква модерна и развиваща държава са, но ако ти плюеш и злорадстваш такъв сериал с такива актьори, чиито талант не се изразява в това да реват 10 минути в забавен кадър за любовта си, e язък ви за цялото ви поколение артисти и назад във времето, и сега. Neutral Face Дори не ми се коментира повече, защото точно когато си харесам подобен сериал с модерен сюжет, те вземат, че го спрат или претупат. Според мен промяната за която Неслихан говореше след 30 серия, е че ще разделят Еда и Серкан. В този ред на мисли го свързвам с това как Джан Яман вечно промотираше, че от 40 епизод нататък в Птичката настъпват големи промени и обрати. Та така.. не бих се изнедала, а и щом е нужно за прословутия им тъп рейтинг, дето го мразя. Що сериали провалиха по този нелеп начин.. Иначе за снощния епизод аз ще кажа само едно: във възторг съм от всичко. Дори на финалната сцена в самолета, Еда, предлагайки брак на Серкан направо бях в шок Scream и се зарадвах, защото те двамата са толкова влюбени, че нищо и никой няма да ги спре да бъдат заедно. Независимо от недоброжелателите им и гадните постъпки. А фрагът просто ме усмихна - това трябва да се показва в сериалите им. Млади, влюбени хора, интелигентни и възпатани, които просто се наслаждават на живота и се опитват да се откъснат от старите порядки. Надявам се сериалът да продължи, защото в последно време няма такъв, който да следя с такова нетърпение и удоволствие. Heart

# 710
Здравейте!
Снощи нямах нет, днес набързо минах с мишката през епизода. С изключение на няколко сцени с Еда и Серкан, другото за мен си е пълнеж. Но като цяло става за гледане. Семиха няма толкова лесно да се даде, макар накрая ще и избелят образа.
А след като завърши този сериал, може да гледаме продължението " Почука ли на сърцето и, Керем Бурсин?
Благодаря за споделеното и преводите.

# 711
  • Плевен / София
Здравейте!
Снощи нямах нет, днес набързо минах с мишката през епизода. С изключение на няколко сцени с Еда и Серкан, другото за мен си е пълнеж. Но като цяло става за гледане. Семиха няма толкова лесно да се даде, макар накрая ще и избелят образа.
А след като завърши този сериал, може да гледаме продължението " Почука ли на сърцето и, Керем Бурсин?
Благодаря за споделеното и преводите.

Е този сериал поне няма да зависи от рейтинг, а от чувствата на главните герои.

# 712

Хайде пишете,че 62 двор е готов

# 713
Здравейте,

не съм гледала последната серия и не мога да я коментирам.
Но аз лично, поне от 5-6 серии насам, гледам сериала с активното участие на мишката. Общо взето, освен сцените със Серкан и Еда, другото си  е скука. Образите на Айдан, Айфер, на прословутия шеф Александър, Мело, Ердем и така нататък, са си пълна гротеска. Страхотна двойка са Керем и Ханде в този сериал, ама след 20-25 серии едно и също, почва да омръзва. Предполагам и на преситения от дизита турски зрител, затова и рейтинга сигурно е такъв.

# 714
Ани, вероятността, поради която не допадат такива сериали на турското око е, че подтиква младите към по-свободно държание. Показва им, че са способни на много повече, че могат да отстояват позицията си, да се борят срещу по-възрастните и дори да им се опълчат.
А кой турчин го иска това? Възрастното поколение е израстнало с такъв манталитет, че се слушат старейшините. Каквото решат те - това става.
А чрез сериали, като нашия и други такива, на младото поколение се отварят очите към света, който изключва онова поклонение пред по-старите.
Вярвам, че това е причината сериали като нашия и Мг да бъдат така нежелани от турския зрител. Съвременни са, модерни и отворени към света...

Предлагам ви следното нещо - тъй като сега е едно такова време, в което повечето неща, които ни заобикалят, не ни носят приятни емоции, карантини, ковид, дистанции и щуротии, дайте да сложим едно Вето и на темата рейтинг, както бяхме сложили на Селин. Дайте да не си правим още по-мрачни дните с притеснения. Върнете се в Събота, когато нашите бяха по-влюбени от гугутки. Всеки има свои проблеми на главата и едва ли му са нужни още. Абсолютно разбирам всички притеснения, които имате и напълно подкрепям всяко едно от тях, просто искам да се отърсите от това за рейтинга.
Знаем, че със сигурност имаме още 3 серии, а от там нататък ще гледаме какво се случва и на къде ще задуха вятърът 🙄
Поставям една задача на БРО - да раздаде очила на всички, но на първо място тя да сложи нейните.

# 715
# 716
  • Плевен / София
Здравейте,

Но аз лично, поне от 5-6 серии насам, гледам сериала с активното участие на мишката. Общо взето, освен сцените със Серкан и Еда, другото си  е скука. Образите на Айдан, Айфер, на прословутия шеф Александър, Мело, Ердем и така нататък, са си пълна гротеска. Страхотна двойка са Керем и Ханде в този сериал, ама след 20-25 серии едно и също, почва да омръзва. Предполагам и на преситения от дизита турски зрител, затова и рейтинга сигурно е такъв.
Съгласна съм...и на мен снощи ми се искаше да мога да пропусна трите ААА....

# 717
# 718
# 719
Здравейте,

Но аз лично, поне от 5-6 серии насам, гледам сериала с активното участие на мишката. Общо взето, освен сцените със Серкан и Еда, другото си  е скука. Образите на Айдан, Айфер, на прословутия шеф Александър, Мело, Ердем и така нататък, са си пълна гротеска. Страхотна двойка са Керем и Ханде в този сериал, ама след 20-25 серии едно и също, почва да омръзва. Предполагам и на преситения от дизита турски зрител, затова и рейтинга сигурно е такъв.
Съгласна съм...и на мен снощи ми се искаше да мога да пропусна трите ААА....

Този шеф и той е толкова досаден ....

Общи условия

Активация на акаунт