Отговори
# 690
  • Кърджали
БРО, нищо особено - ако ни отрежете от сериала , ние като фенове на сериала пък ще отрежем фокс тв

Няма Париж за Балджа

Серкан: Лейля, опитвам се да получа много важна работа, човека с който комуникирам е в Париж, затова ще пътувам до Париж. Самолета да бъде в готовност.
Лейля: Разбира се
Серкан: Добре, благодаря!
Балджа: Днес изглеждате по-добре.
Серкан: Така съм? Извинявам се за снощи.Наистина не знам какво стана.Не съм ял или пил нищо към което да имам алергия
Балджа: Дано не се случва пак
Серкан: Благодаря
Балджа: Г-н Серкан, трябва да ви обясня нещо.
Серкан: Добре
Балджа: След като ви сложих да си легнете, се изцапах и се наложи да взема назаем една от ризите ви.
Серкан:А, така ли?
Балджа: След като заспахте, дойде Еда.Казах и че си почивате.Но като ме видя така, мисля че разбра нещо погрешно.Моля Ви, извинете ме, всъщност аз..
Серкан: Няма значение, Балджа .Благодаря. Защо беше дошла?
Балджа: Преработих рекламната кампания според нещата, които говорихме вчера.Ако искате да погледнете.
Серкан: Чудесно
Балджа: Нещата ми са тук, за Париж
Серкан: Ох, да… Извини ме,забравих да ти кажа.Поради обстоятелствата, трябва да отида сам. Може би някой друг път.
Балджа: Аха
Серкан: Благодаря, Балджа…

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 17:14 от Aлекcандрa

# 691
Това от новия 27 епизод ли ще е?

А това е май от новия епизод

А г-н Александър с коя от двете дами отива на вечеря?

azisiq, май най-накрая ще се окаже, че с нито една от нашите героини! Поне червената роза, за която те двете Айдън и Айфер толкова много се стараха и всяка от тях тайно се надяваше да получи, отиде при млада и красива сервитьорка!

Забавих се със записването, но досега търсих за Чавдара вериги, че вижте какво е времето. Може да ходим и до Мардин.... , tonnybs, хубаво е да сме подсигурени отвсякъде (вериги, гориво, резервни части, че е стар модела), въпреки че температурите на Балканите са общо взето около и малко над нула градуса! Виж, аз бих се притеснила сериозно, ако решат да правят сватбата във Франция (нали все за Париж говорят в сериала, а натам летят в момента на предложението!)! Чавдарът определено няма да ни свърши работа тогава и не поради друга причина, ами просто няма да ни пуснат да преминем през цяла Европа с него Sunglasses Grinning Blush

май ще излезеш права с нито една от двете само дето толкова се стараха

# 692
Аз съм много щастлива, че ще има годеж, връщат ни все едно в началото на сериала. Радвам се, че върнаха смелата Еда, която като се ядоса й пада пердето - и благодарение на това изгони нахалната Балджа от дома на Серкан. Иначе всеки друг, както Джерен каза би се разстроил, разплакал, обидил и тръгнал...

Но след хубавия 26 епизод, аз пак и пак се връщам на 25 ти епизод и думите на бабата:

"Това семейство е завинаги виновно в очите ми."
"Не трябва да се гради семейство върху нещастие."
"Aкo не сложиш край на тази връзка, ще направя всичко възможно да унищожа Серкан."

(Предполагам, че Балджа ще се осъзнане, че планът на бабата вреди на Серкан и ще съжали, но ще е късно)

Еда каза на момичетата да не казват на Серкан какви са ходовете на бабата, защото Серкан ще се ядоса и ще се скарат. Weary

Бабата е самоуверена - изглежда иска да разкара Серкан. Scream След като планът с раздялата не проработи. Ще се опита по друг начин да изхвърли Серкан от живота на Еда. Cold Sweat

Серкан беше много впечатлен от това как Ефе е станал партньор във фирма в Италия и след това е завзел цялата фирма и е станал толкова успешен в Италия. Thinking Това беше червена лампа за Серкан, Sign Exclamation и Серкан искаше да се отърве от Ефе възможно най-бързо, преди Ефе да завземе фирмата по начина по-който е действал с фирмата в Италия. Бабата не случайно е толкова богата! Thinking

Балджа: На всички им е интересно дали ще намерите голям клиент, г-жо Семиха.
Семиха: Чудесно, нека се вълнуват. Балджа, знаеш ли колко такива фирми съм управлявала? Не се притеснявай, ще направя своя ход.

Сделката и срещата в Париж изглежда са важни, но явно пропадат, както изглежда в трейлъра - А на този етап Еда и Серкан още се водят разделени. Бабата не знае, че Еда в същият момент предлага брак на Серкан. Т.е. бабата не е искрена с Еда. Каза на Еда, че ако се раздели със Серкан, репутацията на Серкан няма да пострада. Но въпреки раздялата - проваля сделката с Париж.

Бабата проваля всеки ход на Серкан, Rage управлява всичко, той е направо безпомощен, Sob не може да работи по никакви други проекти освен, тези които Семиха предлага - примерно - сделката с принца...

А принцът наистина може да се окаже опасен - говори за нов дом, нов живот, сватба, която може да е в класически или в източен стил, за деца... Fearful Дали няма някаква договорка с бабата?

Но бабата има планове в главата, а трейлърът показва, че това съгласие за годеж е само привидно, постановка, и тепърва предстоят трудности пред Серкан и Еда - според мен промените след 29 епизод - могат да значат проблеми за Серкан и Еда и временна раздяла, скандал, охлаждане на връзката им.

Скрит текст:

# 693
Нищо не ти убягва .... Wink Всичко виждаш Stuck Out Tongue Winking Eye
mi_si, я ми кажи, само аз ли виждам тази ножица как се насочва на накъде 😄 Вероятно я подава на някой бабата, но от гифа виждам следното - разни части от тялото на Еда, издават колко силна е тази прегръдка 😄

Обличам се, само с N не мога да ходя там. Все пак идват да искат Еда. За всички ви е ясно аз къде ще стоя при годежа 😄

А гугъл така преведе текста:
"Ние също ви обичаме много.  Вашата подкрепа е много важна за нас. Но ако правим коментари, без да забравяме, че това място е само посланик, мисля, че ще бъдем по-добри заедно."

# 694
  • Кърджали
Сега се замислих и мисля, че Серкан няма да замине за Париж заради Пъръл.
В озета се казваше, че бащатана Пъръл ще се прояв ис проблеми за двойката
В края на серията две мутрички дойдоха и казаха на Пъръл че баща и иска да говори с нея и я качиха д една кола и я отведоха някъде.Ако Пъръл не се е прибрала /и след като Енгин цял ден виждаше че някаква кола ги следи/ може да е решил ч е се е случило нещо с Пъръл.
Азнаем, че след Еда, Пъръл и Енгин са му много скъпи на Серкан. Тъй че едно "братле Пъръл я няма,мисля че са я отвлекли" ще е достатъчно Серкан да забрави и Париж и работа...

# 695
Момичета, откъде разбрахте ,че Серкан не е отишъл на бизнес-срещата в Париж. Лети вечерта и се връща на другия ден, така каза. Предложението на Еда, както виждаме, може да се състои на борда на самолета независимо от дестинацията, към която летят. Тази среща в Париж трябва да компенсира провалената сделка с принца или поне аз така схванах. А онова мечтаното "загубване" в Париж трябва да бъде подготвено, нали все пак?!

# 696
Според вас (някой, който е следил живота на Ханде по-отдавна и по-отблизо) кои са двамата мъже на снимките от колажа? Защото мисля, че не е един и същ човек.
За този на снимката горе в дясно бях чела, че е баща на Ханде. А този долу?

# 697
Момичета, от понеделник 11.01.2020г., започва излъчването на сериала "Почукай на вратата ми"  в Испания под наименованието "Love in the air" (Любов във въздуха). Пожелавам им огромен успех!
Нека турският зрител не го харесва, за сметка на което по света съм сигурна, че ще пожъне невероятен успех. Дори и награди ще получи, усещам го.

А относно рейтинга ето какво е написал един фен на сериала: me.ryyem7723- Survivor започна вчера, не падайте духом, ние ще се издигнем отново (Survivor е зле с този първи епизод) и всички други сериали са паднали, не се отпускайте ...

Ето как Керем и Ханде промотират сериала на испански...

https://www.instagram.com/p/CJ3PgaoJvVe/

Какви късметлии са испанците ще могат да се радват на сериала , защото утре започва неговото излъчване.
Дано и нашите телевизии го направят скоро.

# 698
Според вас (някой, който е следил живота на Ханде по-отдавна и по-отблизо) кои са двамата мъже на снимките от колажа? Защото мисля, че не е един и същ човек.
За мен това е бащата на Ханде , но като млад е бил по-пълен . Ханде има същото лице като питка Smiley , а сестрата макар и светла прилича на майката , същата усмивка . Симпатично и щастливо семейство . Жалко за хубавата и млада жена Sad

# 699
  • София
Дари и този на втората снимка е баща й. На нея са майка й,  Ханде /тази с очилата/ и Гизем като малки. Тогава е бил малко по-пълен, затова не можеш да го познаеш. Ханде повече прилича на него. 
Ето го баща й сега.

# 700
И аз мисля, че е баща й. С очила е, а по дясното ухо изглежда един и същ човека. Смешно звучи, но ушите са еднакви 😄 Ама и Ханде е с очилца.
Аз гледах един клип сега, който е за Мави и понеже преди говорихме, че приличала на баща си...
Очичките са като на Ханде, но станала от сън..

mi_si, аааа, тези очи са за да гледат, а някои неща ги виждат веднагически. Ама като гледаме в реално време и много неща ми бягат. Трябва да погледна няколко пъти, за да съсредоточа внимание върху всичко. Ама на това гиф-че.. Очите моментално бяха там 😄😄😄

# 701

много много благодаря незнам какво да кажа, поклон пред труда ви.
Серкан и Еда са невероятни.
Мисля че това между Ханде и Керем не е просто игра а си е съвсем  истинско.

# 702
  • Пришълец
Скрит текст:
Момичета, от понеделник 11.01.2020г., започва излъчването на сериала "Почукай на вратата ми"  в Испания под наименованието "Love in the air" (Любов във въздуха). Пожелавам им огромен успех!
Нека турският зрител не го харесва, за сметка на което по света съм сигурна, че ще пожъне невероятен успех. Дори и награди ще получи, усещам го.

А относно рейтинга ето какво е написал един фен на сериала: me.ryyem7723- Survivor започна вчера, не падайте духом, ние ще се издигнем отново (Survivor е зле с този първи епизод) и всички други сериали са паднали, не се отпускайте ...

Ето как Керем и Ханде промотират сериала на испански...

https://www.instagram.com/p/CJ3PgaoJvVe/

Какви късметлии са испанците ще могат да се радват на сериала , защото утре започва неговото излъчване.
Дано и нашите телевизии го направят скоро.
За пръв път предпочитам в оригинал отколкото по наша телевизия, озвучен на български. Друго си е с акцента на Керем,  свикнах и с гласа на Ханде... ”Ненавиждам те, Серкан Болат. Никоя освен мен не може да те докосва...” и предложението за брак много ми хареса, вълнението в гласа ѝ от снощната серия Kissing Heart

# 703
Ново от сета:

3 млн. за 20 ч. в ютуб Wink

# 704
Следващите сцени не бяха качени като отделни, затова съм ги маркирала в голямата серия.

Джерен и Ферит спорят за решението на Серкан
Д
Скрит текст:
жерен: Не мислиш ли че малко преувеличаваш?
Ферит: Какво преувеличение, за Бога? Това е най-важният ни договор в последно време и човека само защото така му скимнало го отменя. Аз ли прекалявам?Дори леко реагирам!
Джерен: Може би си има оправдаващи го  причини?
Ферит: Какви оправдаващи го причини може да има? Какви може да са? Личи си,че е станало нещо между него и Еда, и на събранието бяха напрегнати. Това ли е?
Джерен: И ти си го разбрал. Има ли нужда сда се казва нещо друго?
Ферит: Има. Има! Такива емоционални неща като любов, ревност, не знам си какво, нямат място в професионалният живот.И Серкан много добре знае това. Знаеше поне, какво ли стана с този човек вече…
Джерен:Хората понякога като са влюбени, не забелязват нищо друго.Но доколкото виждам, Ферит, ти все още не познаваш това чувство.

Ферит и Серкан
Скрит текст:
Ферит: И като  прекрати договора, поне успокои ли се?
Серкан: Напълно не. Не вярвам на Сеймен. Вътрешният ми глас ми казва, че е лош човек.
Ферит: Да сме честни, г-жа Семиха го доведе този Сеймен. Непрекъснато се върти около Еда.Да не би заради това да мислиш така?
Серкан: Виж, знам че Еда не се интересува от него. Но, разбира се, не ми харесват погледите на Сеймен към Еда.Това е по-различно от ревност.Както ти казах, в този мъж има нещо друго, което не ми вдъхва доверие.
Радвам се, че Ферит и Серкан се разбраха. Да, в началото Серкан нямаше доверие на Ферит, Ферит не харесваше Серкан, но в последно време са добри партньори и си личи, че са наистина се уважават и има лоялност помежду им.

Еда и Балджа, Еда и Серкан

Скрит текст:
Еда: Да поговорим ли за две минути?
Балджа: Разбира се.Предполагам, ще се извиниш за снощи?
Еда: Да се извиня ли? Защо? Заради това че не се връзвам на интригите, които въртиш откакто си дошла тук ли?
Балджа: Заради невъзпитаността ти да ме изгониш снощи. А аз само придружих г-н Серкан до болницата.След това му помогнах да си легне.Толкова
Еда: А после  като вманиачена облече ризата му.Толкова
Балджа: Я да те питам, теб какво ти пука? Вашата връзка приключи. Какво още искаш?
Еда: Какво още искам?Скоро ще разбереш. Имай още малко търпение.
Балджа: Еда, за теб ще е по- добре ако се изправиш срещу тази истина и я приемеш. Да ти го повторя, може да ти помогне – вашата връзка приключи.
Еда: Така ли мислиш?
Балджа: Така.Иначе не би ме поканил в Париж, нали?
Еда: В Париж?
Балджа: Да, но ти не знаеш, нали. Г-н Серкан заминава привечер.Тоест отиваме заедно.Много ме изненада като ми предложи.Но се зарадвах и приех.
Еда: Приятен полет!
Еда:Защо си губиш времето тук?Не трябва ли да се прибереш и да се подготвиш за Париж?
Серкан: Не, готов съм. Ще тръгна от тук.Ела и ти!
Еда: Аха…Ти, аз, Балджа.
Серкан: Балджа не идва.Отивам сам.
Еда: Тогава защо си мисли, че ще дойде?
Серкан: Защото вероятно и отправих предложение в момент, в който съм бил ядосан.И тя прие.
Еда: Вероятно?
Серкан: Аха.Но поне не съм танцувал.Може би съм се ядосал като те видях така
Еда: Добре. Тогава и аз когато се ядосам може да се съгласявам на каквото искам
Серкан:Еда
Еда: Хм
Серкан: Еда…Много добре знаеш какво ще направя и какво няма да направя.
Еда: Да.Но…
Серкан: Изслушай ме. Не искам да се карам с теб.Не искам да споря с теб. Особено днес искам нито едно едно от това. Ти си много важна за мен. Искам само да се пазиш
Еда: Да се пазя?
Серкан: Хм
Еда: Защо?
Серкан: Не вярвам изобщо на онзи човек.
Еда: Серкан!
Серкан:Хм
Еда: И ти ме знаеш, познаваш ме.Знаеш какво мога да направя и какво няма да направя.И знаеш колко ме вбесява някой да ми казва какво може и какво не може да правя . Поисках от теб да ми вярваш.
Серкан: И поиска време.Нали?Добре – тогава да направим така.Аз тази вечер заминавам.Утре ще се върна. Искаш време? Ето ти време. Имаш време до утре.Разбрахме ли се?
Еда: Утре? Малко време….
Серкан: Не, според мен е достатъчно.
Еда:  Със сигурност заминаваш, нали?
Серкан: Отивам
Еда: Сам?
Серкан: Сам
Еда: Сам?
Серкан: Да, сам.
Еда: Хубаво.

Огромно благодаря Алекс незнам как се справяш с преводите зада можем ние да им се радваме . СТрахотна си.
Огромно благодаря и навсички други момичета за преводите които се стараете да ни поднасяте всеки път след края на епизода.
Надявам се сериала да продължи и да има още интересни епизоди.

Общи условия

Активация на акаунт