Отговори
# 660
,,Огън и барут"- бг субтитри Blush
http://ok.ru/video/2044178598412

# 661
Взривоопасни са нашите сладури. За рейтинга няма да коментирам нищо, няма нищо сигурно..
Сега слагам детето да спи и си пускам снощния епизод. 💙

На тази снимка, според мен, Керем целува Ханде  а не Серкан - Еда.

# 662
  • Бургас

Алииии, много те обичкам, момиче!
Голяма душица си ти!
Цунки и гуш!

# 663
  • София
И на испански проговориха: https://www.instagram.com/p/CJ3PgaoJvVe/?igshid=1jsjzg8bcf2vq

Али, златна си! Благодаря!!! ❤

И поредните сошъл медия резултати, които показват колко популярен и предпочитан е сериалът... и то, доколкото разбирам, в Турция.

# 664
  • Бургас
Сцените между Серкан и Сеймен

Г-ца Еда ще го хареса ли?
Скрит текст:
Продавачката: Добре дошли, г-н Серкан! Здравейте!
Серкан: Здравейте, г-жо Бейза.
Продавачката: Кажете
Серкан: Нещо е изцапало ризата ми. Трябва ми същата
Продавачката :Веднага. Ще я сменим веднага, заповядайте
Серкан: Чудесно
Серкан: Благодаря, добре стана
Сеймен: Г-н Серкан!
Серкан: А, г-н Сеймен
Сеймен: Каква случайност. На пазар ли?
Серкан: Да, излиза вече.
Сеймен: Добре че ви видях. Разбрах от Г-ЖА Семиха, че се отказват от проекта.
Серкан: Така е, за съжаление, да.
Сеймен: Натъжих се. Но от вас очаквах да се държите по-професионално, ако трябва да съм честен
Серкан: Аз мисля че взехме правилно решение
Сеймен: Да е за добро. Слава Богу, Еда продължава.
Серкан: Така ли?
Сеймен: Не знаехте ли?
Серкан :Малко натоварен период. Не е имало време да ми каже.
Сеймен : Вероятно. Между другото ще поискам съвет от вас. Търся шал за г-ца Еда. Този хубав ли е?
Серкан: Много е добър.
Сеймен: Хубаво.
Серкан :Довиждане
Сеймен: Лека работа
Серкан: Благодаря

Напрежението между Серкан и Сеймен
Скрит текст:
Сеймен: Г-н Серкан, надявам се че не ви притеснявам
Серкан:Честно казано, Г-н Сеймен, притеснявате ме, защото работя.
Сеймен: Ако не Ви познавах, щях да си помисля, че ме гоните.
Серкан: Да, понеже това тук не е Вашата фирма, ако искам може и да Ви изгоня.
Сеймен: Да Ви кажа, служителите във фирмата са по-мили от Вас, знаете ли.. Особено г-ца Еда. Много е мила
Серкан: Така ли?
Сеймен : Но не разбирам защо работи тук. Все пак нали е съдружник? Не намирам за подходящо за нея.
Серкан: И в позицията на какъв го казвате това? Това не ми е ясно.
Сеймен: Не го казвам в никаква позиция. Това е истината. Рано или късно и Вие ще го разберете. Знаете ли, споредмен г-ца Еда не ви подхожда.
Серкан: Значи ще си говорим открито. Добре. Аз ще ти кажа това. Аз не искам да те виждам около Еда. Не искам да те виждам тук. Не искам повече да те виждам в живота ми, нито около хората в живота ми. Разбра ли ме? Затова сега може да си вървиш и повече, моля, много моля, не се връщай.
Еда: Серкан?
Серкан: Кажи, Еда!
Еда: Какво правиш?
Сеймен: Г-н Серкан ме разбра погрешно. И всъщност има право да ме разбира погрешно. Как да е ще приема че този разговор не се е водил. Лека работа.
С ваше позволение.

Алееекс, кога успяваш момиче? Така ме радваш с тези откъси!!! Снощи стоях до късно и за последно влизам да погледна.... ти си напускала едни красоти....... Впечатляваш с този хъс и доброта..... Браво, мила! ГУШ!

# 665
  • Кърджали

Tonnybs, аз по принцип си лягам късно, а снощи имах бонус изнервяне, та трябваше първо да се успокоя преди да легна да спя. Та си стана никое време.
Самото превеждане не ме затруднява, а и съм си във вкъщи.

# 666

Както Магийка отбеляза, аз също тук виждам малко повече ХанКер, отколкото ЕдСер...
Ръчичките на Серкан са по един такъв собственически начин притиснати в Еда - с едната я държи, а с другата я притиска към себе си. Носът му е готов да се зарови в ключицата на Еда, супер, супер...
Ама се тревожа за това момиче. Много голичка нещо 🤭 Къде да гледам се чудя.. В голото й рамо ли, в ръцете на Серкан ли 😄
Редактирам набързо, но там му е мястото на Керем - в нейните обятия. А нейните ръце трябва да са около врата му.

# 667
  • Варна
Оооо, какъв е тоя рейтинг. Тези, нашия филм ли гледат.
На мен серията много си ми хареса. Личи си че има други сценаристи.
За да се съгласи с годежа, дали бабата няма да поиска от Серкан да прехвърли акциите си на Еда...

# 668
  • София
Вчера са се навършили 2 години от кончината на майката на Ханде - Айлин Ерчел.
По този повод Ханде е качила в сторито си в инстаграм спомени за нея и е написала:
"Много ми липсваш, мамо .."

# 669
  • Кърджали
Следващите сцени не бяха качени като отделни, затова съм ги маркирала в голямата серия.

Джерен и Ферит спорят за решението на Серкан
Д
Скрит текст:
жерен: Не мислиш ли че малко преувеличаваш?
Ферит: Какво преувеличение, за Бога? Това е най-важният ни договор в последно време и човека само защото така му скимнало го отменя. Аз ли прекалявам?Дори леко реагирам!
Джерен: Може би си има оправдаващи го  причини?
Ферит: Какви оправдаващи го причини може да има? Какви може да са? Личи си,че е станало нещо между него и Еда, и на събранието бяха напрегнати. Това ли е?
Джерен: И ти си го разбрал. Има ли нужда сда се казва нещо друго?
Ферит: Има. Има! Такива емоционални неща като любов, ревност, не знам си какво, нямат място в професионалният живот.И Серкан много добре знае това. Знаеше поне, какво ли стана с този човек вече…
Джерен:Хората понякога като са влюбени, не забелязват нищо друго.Но доколкото виждам, Ферит, ти все още не познаваш това чувство.

Ферит и Серкан
Скрит текст:
Ферит: И като  прекрати договора, поне успокои ли се?
Серкан: Напълно не. Не вярвам на Сеймен. Вътрешният ми глас ми казва, че е лош човек.
Ферит: Да сме честни, г-жа Семиха го доведе този Сеймен. Непрекъснато се върти около Еда.Да не би заради това да мислиш така?
Серкан: Виж, знам че Еда не се интересува от него. Но, разбира се, не ми харесват погледите на Сеймен към Еда.Това е по-различно от ревност.Както ти казах, в този мъж има нещо друго, което не ми вдъхва доверие.
Радвам се, че Ферит и Серкан се разбраха. Да, в началото Серкан нямаше доверие на Ферит, Ферит не харесваше Серкан, но в последно време са добри партньори и си личи, че са наистина се уважават и има лоялност помежду им.

Еда и Балджа, Еда и Серкан

Скрит текст:
Еда: Да поговорим ли за две минути?
Балджа: Разбира се.Предполагам, ще се извиниш за снощи?
Еда: Да се извиня ли? Защо? Заради това че не се връзвам на интригите, които въртиш откакто си дошла тук ли?
Балджа: Заради невъзпитаността ти да ме изгониш снощи. А аз само придружих г-н Серкан до болницата.След това му помогнах да си легне.Толкова
Еда: А после  като вманиачена облече ризата му.Толкова
Балджа: Я да те питам, теб какво ти пука? Вашата връзка приключи. Какво още искаш?
Еда: Какво още искам?Скоро ще разбереш. Имай още малко търпение.
Балджа: Еда, за теб ще е по- добре ако се изправиш срещу тази истина и я приемеш. Да ти го повторя, може да ти помогне – вашата връзка приключи.
Еда: Така ли мислиш?
Балджа: Така.Иначе не би ме поканил в Париж, нали?
Еда: В Париж?
Балджа: Да, но ти не знаеш, нали. Г-н Серкан заминава привечер.Тоест отиваме заедно.Много ме изненада като ми предложи.Но се зарадвах и приех.
Еда: Приятен полет!
Еда:Защо си губиш времето тук?Не трябва ли да се прибереш и да се подготвиш за Париж?
Серкан: Не, готов съм. Ще тръгна от тук.Ела и ти!
Еда: Аха…Ти, аз, Балджа.
Серкан: Балджа не идва.Отивам сам.
Еда: Тогава защо си мисли, че ще дойде?
Серкан: Защото вероятно и отправих предложение в момент, в който съм бил ядосан.И тя прие.
Еда: Вероятно?
Серкан: Аха.Но поне не съм танцувал.Може би съм се ядосал като те видях така
Еда: Добре. Тогава и аз когато се ядосам може да се съгласявам на каквото искам
Серкан:Еда
Еда: Хм
Серкан: Еда…Много добре знаеш какво ще направя и какво няма да направя.
Еда: Да.Но…
Серкан: Изслушай ме. Не искам да се карам с теб.Не искам да споря с теб. Особено днес искам нито едно едно от това. Ти си много важна за мен. Искам само да се пазиш
Еда: Да се пазя?
Серкан: Хм
Еда: Защо?
Серкан: Не вярвам изобщо на онзи човек.
Еда: Серкан!
Серкан:Хм
Еда: И ти ме знаеш, познаваш ме.Знаеш какво мога да направя и какво няма да направя.И знаеш колко ме вбесява някой да ми казва какво може и какво не може да правя . Поисках от теб да ми вярваш.
Серкан: И поиска време.Нали?Добре – тогава да направим така.Аз тази вечер заминавам.Утре ще се върна. Искаш време? Ето ти време. Имаш време до утре.Разбрахме ли се?
Еда: Утре? Малко време….
Серкан: Не, според мен е достатъчно.
Еда:  Със сигурност заминаваш, нали?
Серкан: Отивам
Еда: Сам?
Серкан: Сам
Еда: Сам?
Серкан: Да, сам.
Еда: Хубаво.

# 670
Мили девойки Али и Алекс вие сте ни златни , знаете ли това? Безкрайни благодарности
                 за преводите, кога успявате ? Знайте само това ние всички тук много ви обичаме.Flowers Hibiscus

# 671
Аз мисля да се доверя на Серкан. Тоя вманиячен принц като нищо ще отвлече Еда.

# 672
  • Кърджали
Досега интуицията на Серкан не го е лъгала. Може да е ставало след време, но винаги е бил прав..

Пропуснах ли нещо интересно при преводите? Я кажете, ако се сещате, че от толкова сцени в главата ми стана каша кое преведох и кое не. Отивам да се разсея малко с Гласът на Турция, че после чинии и готвене ме чакат

# 673
Алекс, вашите преведени сцени са точно тези, които гледам, без да ползвам мишката...ама ич не ми липсват сцените с ААА, с махлата и тям подобни...
Много благодаря, много, много и пак много!
А субтитрите на Али са точно като за мен...Благодаря, Али!

# 674
  • София
Относно рейтинга на еп. 26:

Общи условия

Активация на акаунт