Онлайн изневяра

• 15 262
  • 402
  •   1
Отговори
# 165
то си е и срамно, изобщо как може да и минава през акъла на една майка !! Мили, искам да знаеш , че ти пак ще останеш много назад в репертоара и, ако не този, друг ще е и не го е намерила да си разказва историята, а половите органи Wink

Мисля че я е срам да си признае,че второто дете и дойде в повече.Едно е да поиграеш за развлечение 1 час на ден,друго е да имаш паралелен живот в игра и чатове. За да си разкаже цялата история на тоя господин,мисля че е влюбена,но не иска да си признае .

# 166
Вживявате се десет пъти повече от автора.

# 167
Но ако е полезно за автора мога да споделя и личен опит.
Компютрите късно навлезнаха в живота ми. Преди около 17г. А интернет малко по-късно. Детето беше на около 5-6г, когато се сблъсках с такъв тип онлайн общуване и залитане.
Мъж ми постоянно отсъстващ. Вечер след като детето си легнеше влизах да играя табла. Имах си любим партньор, защото и чата беше приятен. Неусетно таблата мина на заден план. Беше наивно и романтично. До момента в който започна да ме кани на реални срещи. В онзи момент си дадох сметка, че мъж ми е този който искам и приключих. Не се видяхме на живо.

Самотата, липсата на общуване и моменти заедно с партньора, скуката и какво ли още не.. са предпоставка да залитнеш.

# 168
еми да, нали трябва да има за какво да живеем Neutral Face

Вживявате се десет пъти повече от автора.

# 169
Хора, направо ме притеснихте. ММ също играе една игра от 13 години, аз като цяло не обичам въобще игрите. Той играе почти всяка вечер по 1-2 часа след работа. 😀

# 170
  • София
Стига де, много хора играят, аз също играя, но не съм си търсила връзки.

# 171
Не че защитавам жената, ама аз като си погледнах статистиката колко време прекарвам тук, лошо ми стана.

Като иска, да си я приема авторът, но не бих се съгласила на условията за продължаване на чата.

Като ги знам какви са скучни немците, да й имам вкуса.
А те на какъв език общуват?

# 172
Стига де, много хора играят, аз също играя, но не съм си търсила връзки.

То не е до търсене.
До тогава не бях общувала виртуално. От дума на дума и в един момент не ти излиза от главата.
Виж сега се оглеждам виртуално с идеята да срещна, но не ми се получава.

# 173
И аз съм играла, но връзки от там не съм търсила, нито пък са ми предлагали. Макар че при една от преди години се сприятелих с един мъж, но повече не е имало. Много от игрите са насочени точно към възрастни и тиин, те могат да плащат за виртуални лукс придобивки.

# 174
Често срещано е- мъжът гони кариера, бизнес, осигурява стандарт, жена му в тва време почва да попълва липсите по друг начин.
До някъде я разбирам, също играя компютърни игри и ги ползвам за разпускане и бягство от действителността, ама в моята игра жени няма Simple Smile
За нея всичко започва като бягство от действителността, но е задълбала. По-нататък е кофти, иска да се връща не че много е заобичала мъжа си, а щото кранчето ще бъде врътнато и ще трябва да се оправя сама. За мен от тук нататък вече трудно могат да се поправят нещата, трябва истинско желание и от двамата, ама май такова липсва, особено при нея. Тва да продължи да си пише с бай немеца си е жива подигравка. Нека автора осигурява стандарта, пък тя ще си праща оная работа насам натам, баси гаврата....

# 175
  • София
А ако е готова да разделя децата вече не знам. Братя и сестри не се делят, така че или и двете деца при майката, или и двете при бащата. Поне не бива да се делят, но ако се споразумеят помежду си, вече си е тяхна работа.

# 176
  • Маниакалното чистене е признак за неудовлетвореност.
Аз пък искам да си початя точно с тази жена, “форумските” мъже не ми трябват. Белким разбере, че не е сама! Flowers Hibiscus
P.S. Знам немски.

# 177
  • София
Е, поне тогава мъжът й ще знае кой ще го отнесе. Wink

# 178
Не че защитавам жената, ама аз като си погледнах статистиката колко време прекарвам тук, лошо ми стана.

То едното няма нищо общо с другото. Аз работя на компютър, така че форумът седи отворен - ама нито ви пращам (на жените) голи снимки, нито вие (жените) на мен Simple Smile

Проблемът в семейство е, не че тя играе по 8 часа дневно, а че се е залюбила с друг.

# 179
Мисля, че всички, които нямат дете с някакъв вид специални нужди, говорят ей така из тази тема... Какво е очаквал авторът след тия стресове за жена му, оставяйки я вкъщи нон стоп? И той да имаше грам мисъл - нямаше да постъпи така. Не оправадавам чатене с чужди мъже, но все пак стреса нанякъде избива.

Във форума често се говори и пише за бащи, зарязали жена и деца, когато се появи дете с увреждане. И това се приема за нормално, един вид правило! Те били със слаби ангели мъжете. Обаче една жена тук е изперкала и край!! Как е могла??

Общи условия

Активация на акаунт