Къде в Пловдив ??? - 89

• 40 262
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Някой има ли впечатления от sportensviat (виждам, че имат магазини в Пловдив, както и сайт) - дали са оригинални артикулите?
Този магазин съществува от много години. Оригинални са, да.

# 376
...

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 16:30 от Г-жа Гертруда Смехуркова

# 377
Здравейте. Виждали ли сте някъде, за предпочитане - в Кючука, маски за лице(не предпазни, а тип домино) на Пес патрул?
Благодаря!

# 378
  • Пловдив
В Пепко дали няма да има?

# 379
  • Пловдив
Здравейте,момичета! Дали можете да препоръчате читава фирма за поддръжка на касов апарат?

# 380
  • Пловдив
Здравейте,момичета! Дали можете да препоръчате читава фирма за поддръжка на касов апарат?
"Изот сервиз" и г-н Хърков.

# 381
  • Пловдив
Нашият е с поддръжка от Руст сервиз, от години работим с тях.

# 382
Здравейте , бихте ли ми препоръчали магазин , в който продават албуми ръчна изработка?

# 383
  • Euskal Herria
Не съм сигурна дали има албуми точно, но може да провериш в Хоби свят в Кичука. Магазин за хоби материали, но и доста крафтъри излагат там.

# 384
  • София
Здравейте , бихте ли ми препоръчали магазин , в който продават албуми ръчна изработка?
Ателие Бижу в Капана.
https://www.facebook.com/%D0%90%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%B5-%D … -976225122426594/

# 385
  • Пловдив
Бяха ми хвалили руската салата в м-н Берьозка. Дали я поддържат редовно в асортимента? Напр. в този на бул.Хр.Ботев?

# 386
  • Пловдив
Бяха ми хвалили руската салата в м-н Берьозка. Дали я поддържат редовно в асортимента? Напр. в този на бул.Хр.Ботев?
Наистина е много вкусна, заслужава си, но на бул. Христо Ботев няма Берьозка, друг руски магазин е, в който не съм влизала и не мога да дам мнение. Със сигурност постоянно като асортимент я има в магазините на Главната и до Авеню-то.

# 387
  • Пловдив
Наистина е много вкусна, заслужава си, но на бул. Христо Ботев няма Берьозка, друг руски магазин е, в който не съм влизала и не мога да дам мнение. Със сигурност постоянно като асортимент я има в магазините на Главната и до Авеню-то.
М да..сега видях, че е друг. Благодаря!

# 388
Момичета, от централна гара 99 ли ходеше до мол плаза?

# 389
Можете ли да ми препоръчате интернет доставчик, от който сте доволни. Искаме да си прекараме оптичен интернет в нов апартамент, но  N3, нямат покритие там.
Става въпрос за района на площад Шахбазян, ул. Страхил.

Общи условия

Активация на акаунт