Къде в Пловдив ??? - 89

• 40 269
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
Можете ли да ми препоръчате интернет доставчик, от който сте доволни. Искаме да си прекараме оптичен интернет в нов апартамент, но  N3, нямат покритие там.
Става въпрос за района на площад Шахбазян, ул. Страхил.
Ние сме през една улица Grinning
На Виваком сме и сме много доволни. Преди това бяхме на А1 и беше мъкааа...
Чувала съм много добри отзиви и за Cool Box, но аз няколко пъти питах за покритие при нас и все нямаше.. Накрая се отказах от тях.

# 391
Момичета, от централна гара 99 ли ходеше до мол плаза?

29.
А от автогара юг 18 и 29.

# 392
Момичета, координати на свясен водопроводчик??

# 393
  • Пловдив
Можете ли да ми препоръчате интернет доставчик, от който сте доволни. Искаме да си прекараме оптичен интернет в нов апартамент, но  N3, нямат покритие там.
Става въпрос за района на площад Шахбазян, ул. Страхил.
С две ръце препоръчвам Coolbox! Изключително сме доволни от тях! Преди това с Виваком беше голяма мъка...не знам как някой може да ги търпи...

# 394
  • Пловдив
Аз проблем с Виваком никога не съм имала.
Coolbox също е добре, но трябва да се провери дали имат покритие в района.

# 395
  • София
Наистина е добра руската салата в Березка. В постоянен асортимент е, понякога е на промоция.

# 396
И аз се бях спряла на Cooоlbox, но се оказа, че при нас няма покритие.. Сега се колебая между Виваком, N3 и DCC, но не знам при проблем кои реагират бързо 🤔

# 397
  • Пловдив
С две ръце за DCC. От сто години съм към тях и съм много доволна.

# 398
  • Пловдив
От мен глас за N3.

# 399
  • Пловдив
+1 за Vivacom

# 400
  • Пловдив
И аз съм с + за Coolbox

# 401
И от мен, отлични впечатления за ДСС!👆10 год.никакви грижи и с телевизията и с оптичния нет(много е бърз)🔝

# 402
Проблемите с ДСС бяха преди много години, откакто се разделиха съдружниците, уж се поуспокоиха нещата. Обаче аз лично, при тях повече никога няма да се върна. Още ми държи влага от рязането на кабели и липсата на нет и телевизия, месеци наред. Тука има, тука нема. Кошмарно беше. Едвам се откачихме от тях.

# 403
  • Пловдив
И аз така. А и бяха ми взели пари предварително, не ми ги върнаха. Повече никога не бих отишла при тях.

# 404
Здравейте. Къде  се продават ергономични офис столове?

Общи условия

Активация на акаунт