Къде в Пловдив ??? - 89

• 40 289
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Здравейте. Къде  се продават ергономични офис столове?

Скоро и аз търсих и тук в темата някой ми предложи Биттел, имат добър избор в шоурума в Тракия, може да разгледате сайта https://www.bittel.bg/c/mebeli/ofis-stolove

# 406
Violence, благодаря много. Къде в  Тракия им е шоурума?

# 407
В индустриалната зона на Тракия, ул.Нестор Арабаджиев 13.
В събота може само да се разгледа без да купиш, ако нещо ти хареса Rolling Eyes
Така ни посрещна служителката преди около месец някъде.

# 408
За търсещите снежни забавления в Пловдив да кажа че става хубава пързалка с шейни на Бунарджика, от страната на бул. Васил Априлов след сфетофара на кръстовището с Пещерско шосе. Има една бензиностанция и на хълма до нея.
Голямо забавление за деца и възрастни.

# 409
В индустриалната зона на Тракия, ул.Нестор Арабаджиев 13.
В събота може само да се разгледа без да купиш, ако нещо ти хареса Rolling Eyes
Така ни посрещна служителката преди около месец някъде.
Благодаря много. Наистина ли работи в събота? Защото в сайта пише само от понеделник до петък.

# 410
Ние бяхме в района заради магазина за уреди с транспортни дефекти. И покрай това решихме да отидем и до този магазин и работеше. Аз даже не съм и търсила инфо за раб. време. Но за по-сигурно се обади и ги питай.

# 411
  • Пловдив
Наистина ли работи в събота? Защото в сайта пише само от понеделник до петък.

Ние бяхме точно в събота, но през декември, най-добре звъннете да питате за актуално инфо,  има и на Брезовско шосе една фирма, но не съм ходила и не знам колко и какви модели предлагат https://www.chairpro.bg/pages/showroom

# 412
Здравейте, някъде да сте срещали тази парка? Държа точно на този цвят. Страница или сайт също биха ми били от полза.

Скрит текст:

# 413
  • Пловдив
Къде по Центъра, Кършияка, Гагарин има аптеки САНИТА?
Благодаря!

# 414
Благодаря!
На спирката срещу паметника на Съединението и на бул.6-ти септември /близо до 2ро ДКЦ/.

# 415
  • Пловдив
Благодаря!
на спирката с/у паметника на Съединението.
https://www.google.com/search?rlz=1C1GGRV_enBG751BG751&tbs=l … c#rlfi=hd:;si:;mv:[[42.1510016,24.7458745],[42.147746100000006,24.732709099999997]];tbs:lrf:!1m4!1u3!2m2!3m1!1e1!2m1!1e3,lf:1,lf_ui:3

# 416
  • Пловдив
Благодаря!

На спираката на пл. Съединение, срещу паметника под блока, където има разни магазинчета, има една малка Санита там. Ако все още е там де, не съм минавала скоро.

# 417
Има я Санита на спирката на Четвъртък пазара.
Другата не я знам, но са 2 в града.
Преди години бяха повече.

# 418
Здравейте. Може ли да ми кажете къде да търся магазини за официалнии дамски обувки? Трябват ми за абитюриентски бал.

# 419
  • Пловдив
Здравейте. Може ли да ми кажете къде да търся магазини за официалнии дамски обувки? Трябват ми за абитюриентски бал.

Малко е рано за тези колекции, предполагам, че все още се продават зимни обувки.
Миналата година от Джи Ани ни казаха, че абитуриентските модели ги вадят след края на март.
Иначе моята дъщеря си взе обувки от Тенденз, на смешни цени от някаква разпродажба. За нещо, което до момента е обула точно един път, попадението беше добро.
Но и зависи кой какво търси, както и какви средства е заделил за тази цел.

Общи условия

Активация на акаунт