Къде в Пловдив ??? - 89

• 40 259
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
Братята на "Опълченска" срещу "Адиса".  Една кинкалерия, която е там откакто се помня. Вътре е зле организиран хаос, но тези хора също ги познавам откакто се помня. Двама братя са. На който и да попаднеш, ще свърши работа, ако става работата. Stuck Out Tongue Winking Eye
Още миналата година братята затвориха магазина на Опълченска, обаче ме подсети, че другият им, който е на Генерал Заимов (Христо Г. Данов), работи. Ще отскоча утре в обедната почивка. Благодаря.

# 361
Аз да кажа за бабите с кучето зад Халите-там са си 😄

# 362
Аз да кажа за бабите с кучето зад Халите-там са си 😄

Явно за различни неща говорим.
Бях снимала този магазин, за който аз се сещам, че е преместен.

Камий, в Тракийския Форум сменят водачи, на 1 етаж има магазин за ципове и кинкалерия.

# 363
Дева, онзи магазин беше Белотекс или нещо от сорта, а бабите са на отсрещния тротоар.

# 364
Дали има много хора в КАТ за издаване на шофьорска книжка? Първа е и само там трябва да се отиде. Някой знае ли какво е работното време? И кои автобуси пътуват до там? Само за 113 и 11 се сещам.

Аз бях миналата седмица. Беше ужасно. То там винаги си е ужасно, но сега е просто върхът. Хората не ги пускат вътре, чакат отвън на открито при всякакви условия. На вратата има пазач, който само се провиква "Следващия". Но кой за какво е и след кого е, хората си се саморегулират. Ако ще ходиш иди тази седмица, че следващата го дават студено и няма да е приятно висенето отвън в студа.

Отиди с 113. 93 не съм го виждала от месеци, а 11 спира далече. Колкото и да не е дълго разстоянието, минава се през махалата. Защо трябва да си го причиняваш?!!

# 365
  • Пловдив
Е, как затворили. Пре декември купувах ласти от там. Thinking

# 366
  • под тепетата
И аз мисля, че си работи, както и бабите.
Някой виждал ли е по магазините за детски играчки голямо "Не се сърди , човече"? Имам на предвид като найлонова постелка с фигури към 4-5 сантиметра Продава се в картонена кутия. Да не се бърка с тази от филц навита на руло в прозрачна туба.

# 367
Братята на "Опълченска" срещу "Адиса".  Една кинкалерия, която е там откакто се помня. Вътре е зле организиран хаос, но тези хора също ги познавам откакто се помня. Двама братя са. На който и да попаднеш, ще свърши работа, ако става работата. Stuck Out Tongue Winking Eye
Още миналата година братята затвориха магазина на Опълченска, обаче ме подсети, че другият им, който е на Генерал Заимов (Христо Г. Данов), работи. Ще отскоча утре в обедната почивка. Благодаря.
Работи си магазина. Даже коментирахме в темата преди време, че съседен е затворил.
И аз съм им фенка - малко хора си разбират от бизнеса като тях

# 368
Може и да са били в отпуск, или карантина нещо, когато последно ходих. Като им е спусната металната ролетка пред магазина, не може да разбереш какво става.

# 369
  • о`майна лунна нощ е
93 върви, но е като бялата лястовица - като го видиш и си пожелаваш нещо за късмет. С много разреден график е.

# 370
Някой има ли впечатления от sportensviat (виждам, че имат магазини в Пловдив, както и сайт) - дали са оригинални артикулите?

# 371
  • Пловдив
Някой дали скоро е пращал пакети/колети от Бг до Австрия или ЕС, не знам как го водят точно. Гледах цени, но вещо за детски дрешки около 500 грама до килограм и нещо, не ми се връзва около 30 лв да дам! Много е. Мислех , че за около 10 лв може да се прати малко пликче с неща.....?! Или живея в миналия век хаха

# 372
  • Euskal Herria
Има фирми, които извършват превози. Ако те устройва, мога да питам за телефон (за багажи Виена-Пловдив и обратно).

# 373
  • Пловдив
От пловдив до виена и обратно ако има транспорт, който е (например) веднъж седмично , ще е супер. Обаче да не е тип рейс, с който получателят да чака рано сутрин да дойде пратката, ами някакъв офис да имат и да се получи в удобно време...

# 374
  • Euskal Herria
Точно от този тип - с офиси, не знам дали има. Попитах, само за една фирма ми казаха с офиси във Виена и в София и от там с Еконт се пращат нещата, но нямат преки впечатления от тях.
Но може да се попита в групата "Българи във Виена", там със сигурност ще има повече информация:
https://www.facebook.com/groups/61094801342
Иначе има различни фирми, които превозват, но по телефона са уговорките - кога тръгват, къде да се предаде/вземе пратката.

Общи условия

Активация на акаунт