Къде в Пловдив ??? - 89

• 39 816
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте, можете ли да ми кажете дали Лаута Форест е едно и също като Лаута Гардън. Предполагам, че са два различни проекта? Ако може и мнения по въпроса, защото точно за Форест не намирам нищо конкретно. Ако някой е ползвал услугите им?Благодаря предварително.
Два различни проекта са. Гардън е зад гората, близо до стадион Локомотив. Минава се по новия път покрай картинг пистата, централния вход на стадиона и след 200-300 м. вляво е сградата, непосредствено след горичката. Форест е на булеварда, след Технополис, посока ВСИ. Не мога да дам отзиви, но мястото на Гардън е хубаво. Районът е добър, близо е до парка, не е шумно, има детска градина в близост, ако това ви интересува. Градският транспорт е добре уреден, въпреки че двете най-близки спирки не са особено близо. Поне засега Гардън не изглежда обитаем, въпреки че едното крило е готово на външен вид.
П.П. Коригираха се, че бях разменила имената на двата обекта. Сега вече са правилните.

# 511
  • Пловдив
Скрит текст:
Рибарника ми е в най-черния списък.
Чудя се как хората си дават парите там?
Момичета, имаше тук препоръка за хладилен техник, бях записала във ФБ, но от доста време съм го деактивирала и не мога да видя.
Някой сеща ли се?
DeVa , преди 3 години, позната реши да си изхвърли хладилника индезит, който изобщо не работеше и ММ нали е много прибран, го закара на техник. Хладилника работи от тогава като пушка и ММ е много доволен. Smile За съжаление не знам къде се намира сервиза, но съм записала номера, че имаше гаранция на ремонта.
Скрит текст:
0884060466 Станислав

# 512
  • Пловдив
Отзиви за д-р Талев ортопед? За юноша се интересувам...

# 513
Здравейте, можете ли да ми кажете дали Лаута Форест е едно и също като Лаута Гардън. Предполагам, че са два различни проекта? Ако може и мнения по въпроса, защото точно за Форест не намирам нищо конкретно. Ако някой е ползвал услугите им?Благодаря предварително.
Два различни проекта са. Гардън е зад гората, близо до стадион Локомотив. Минава се по новия път покрай картинг пистата, централния вход на стадиона и след 200-300 м. вляво е сградата, непосредствено след горичката. Форест е на булеварда, след Технополис, посока ВСИ. Не мога да дам отзиви, но мястото на Гардън е хубаво. Районът е добър, близо е до парка, не е шумно, има детска градина в близост, ако това ви интересува. Градският транспорт е добре уреден, въпреки че двете най-близки спирки не са особено близо. Поне засега Гардън не изглежда обитаем, въпреки че едното крило е готово на външен вид.
П.П. Коригираха се, че бях разменила имената на двата обекта. Сега вече са правилните.
Много благодаря за полезната информация. Flowers Hibiscus
По-скоро ме интересуваше дали едни и същи хора ги строят(дали фирмата е една и съща), дали спазват сроковете и т.н.? Flowers Rose

# 514
Привет и честита баба Марта...Искам да закарам домочадието до Пловдив /любим град ;-D/ на 3март, но се чудя къде да обядваме на открито. Децата са на 3г.и 8г.и маршрутът ще е Гребна база, Стария град и Главната...На открито, вкусно и чисто и....да не се карат на палави деца. Поздрави

# 515
От мен предложенията са Йегерхоф, Южен Полъх на Бунарджика и Гребеца на Гребната. Независимо от избора резервирайте - на 3ти март градът ще се пука по шевовете.

# 516
  • до най-прекрасния мъж
Много благодаря за полезната информация. Flowers Hibiscus
По-скоро ме интересуваше дали едни и същи хора ги строят(дали фирмата е една и съща), дали спазват сроковете и т.н.? Flowers Rose
Според Търговския регистър нямат нищо общо.

# 517
  • Пловдив
Привет и честита баба Марта...Искам да закарам домочадието до Пловдив /любим град ;-D/ на 3март, но се чудя къде да обядваме на открито. Децата са на 3г.и 8г.и маршрутът ще е Гребна база, Стария град и Главната...На открито, вкусно и чисто и....да не се карат на палави деца. Поздрави
Може и да е студено за на открито, днес температурата почна рязко да пада. Сега след отварянето на рестораните не знам и кой е отворен и с какво качество. По маршрута ви е Гребеца /на Гребната/, както е препоръчала и Medika, там не вярвам да има издънки. Вариант е и Сентрал парк в Градската градина, там е много удобно, защото децата могат да излязат директно на детската площадка да играят /https://www.centralpark-bg.com/restorantite/central-park-tsar-simeonova-gradina/. Имай предвид, че са 2 ресторанта, говоря за този в Градската градина. Там е и по-закътано, дори да е студено навън.
Но резервирай предварително за където и да решиш.

# 518
  • Майничка
Където и да е, по тези места ще е пълно. С оглед на това, бих предложила ресторант "19 век", който е малко встрани от най-натоварените артерии, но е съвсем близо до Главната, има градина с (някакви) люлки и кухнята е прилична като цени и качество.

# 519
Прилична ли? Там е като от "Кошмари в кухнята" !

# 520
  • Пловдив
То навсякъде може да е "Кошмари в кухнята" след толкова месеци затваряне Wink Даваме съвети по стара лична информация и пресен рейтинг при доставчиците Simple Smile

# 521
  • Пловдив
Някъде има ли в Пловдив място, където правят фотоси на бебе с народни носии?

# 522
В Стария град има едно Ретро фото- виждала съм снимки на цели семейтва и деца с носии, може би ще имат и за бебе. Намира се на "4-ти януари", като тръгнеш от Хисар Капия, към Капана, вдясно.

# 523
И аз тръгнах да пиша за Ретро фото, но дали работи трябва да се провери.
https://m.facebook.com/retrophotoplovdiv/photos/a.14438918392076 … e=3&source=54

# 524
Може ли препоръка за детски логопед за 6-годишно?

Общи условия

Активация на акаунт