Къде в Пловдив ??? - 89

• 39 834
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте! Бихте ли ме ориентирали къде по темите да търся или да публикувам - рехабилитатор и гледач на възрастен човек след счупване на крак (за Пловдив)? Благодаря!

# 556
Искате да работите като рехабилитатор и болногледач, или търсите такъв за ваш близък? Не е много ясно дефинирано. Вероятно търсите, за да наемете такъв човек.

# 557
Искате да работите като рехабилитатор и болногледач, или търсите такъв за ваш близък? Не е много ясно дефинирано. Вероятно търсите, за да наемете такъв човек.
Да, извинявам се за неяснотата! Търся за възрастния си баща.

# 558
  • Пловдив
Някой може ли да препоръча от къде мога да си купя жив толстолоб?

# 559
Дайте препоръка за мебелист/ фирма за изработка на портманто по поръчка.

# 560
Здравейте,кой автобус пътува до Пловдив Виа парк от тунела на Чифте баня?

# 561
Виа парк на Коматевско ли?
Ако е така - 1, 27, 20.

Не знаех, че така се нарича комплекса.

# 562
Виа парк на Коматевско ли?
Ако е така - 1, 27, 20.

Не знаех, че така се нарича комплекса.
Благодаря Ивекс,да така се нарича и аз не знаех...не знаех ,че има Спорт Депот!

# 563
Питах при булките, но те са много под пáра от приготовления...Wink...та ако можете да ме насочите към магазини за булчински рокли в Пловдив, ще ви благодаря от сърце.

# 564
Препоръчайте, моля фотограф, който да снима деца завършващи детска градина и да изработи фотокниги.

# 565
  • Наблизо
А аз за проверена шивачка..трябва ми са семпла булчинска рокля

# 566
Препоръчайте, моля фотограф, който да снима деца завършващи детска градина и да изработи фотокниги.
https://www.facebook.com/dido.doktorov

Много добри станаха фотокнигите на нашите мъници, преди три години го бяхме наели

# 567
  • Пловдив
В Асеновград е пълно с магазини и шивачки на булчински рокли. Шият и по ваша идея. Поне е близо.

# 568
А аз за проверена шивачка..трябва ми са семпла булчинска рокля
в Тракия, бл.190, вх. Г ( на гърба му), пада се близо срещу Кметството на района. Свекърва ми ходи само там, а тя въобще не е от Тракия 😀
Знаете ли къде продават китайски рози? Голяма мания ми е да се обзаведа с няколко, но като че ли никъде няма.  Sad

# 569
  • Майничка
Китайски рози няколко пъти съм купувала от цветарските на "Петко Д.Петков", под Гранда и отсреща, между аптеката и левчето. Не съм влизала скоро и не зная дали сега има.

Общи условия

Активация на акаунт