Къде в Пловдив ??? - 89

• 39 892
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Не са махнати коридорите в К.
Има си и табела на входа.

# 631
Значи на колата имах слагано някакво сони , от тия с дискове , още като е взех . Реших да го сменя и взех ново плеърче със стандартни евро букси , но който е слагал сонито е слагал и други накрайници и тн и общо взето не успях да си свържа новата музика . Някой има ли идея днес или утре къде мога да отида да ми е направят , без значение къде в Пловдив е .

# 632
В кауфланд днес влезох в 9.30 без проблем
В метро коридори още си има и не пускат

# 633
Значи на колата имах слагано някакво сони , от тия с дискове , още като е взех . Реших да го сменя и взех ново плеърче със стандартни евро букси , но който е слагал сонито е слагал и други накрайници и тн и общо взето не успях да си свържа новата музика . Някой има ли идея днес или утре къде мога да отида да ми е направят , без значение къде в Пловдив е .
На ул. Охрид в Кичука има един младеж, дето прави всичко свързано с озвучаване на коли( правили сме доста неща при него, вкл. доста сложни)- много е свестен и взима прилични цени( като се движиш от Кожния диспансер, към "Белите брези", мисля след второто кръстовище се пада- има няколко магазина, преди панелния блок, той е в средата). В събота знам, че работи......но за неделя- не съм сигурна( има телефон на вратата, може да му звъннете и да се разберете за час).

# 634
  • Пловдив
Мен пък онзи ден в ДМ не ме пуснаха заради тези "Коридори". Питах лелката от охраната, която ми "скочи" с назидателн тон още от вратата, колко пенсионери влизат при тях в този диапазон... Това е една от най-глупавите мерки...

# 635
  • Пловдив
Здравейте!
Къде в града мога да намеря минерална вода Levissima?

Днес ми беше пазарен ден-ходих в италианският м-н Виа Тракия(на магистралата) и видях минерална вода Levissima,случайно я видях,защото взех Кока-кола от хладилника и видях Levissima 0,500мл 0,79лв.Ходих и в Пазарджик,на центъра,срещу Райфайзен банк има гръцки маркет,там има минерална вода Загори,ако Ви е полезно.

# 636
Може ли да попитам какво е по-специалното на тази вода?

# 637

+1

За пръв път я чувам.

# 638
  • Пловдив
Има много такива марки...сещам се за Исбре, напр. Водата е от алпийски гледчер и струва 2лв за 0,500 доставна цена.
Още Перие, Аква пана и т.н.

# 639
  • Пловдив

Не знам,никога не съм пила от тази вода,видях я случайно и споделям къде се продава.

# 640
  • Пловдив
Може ли да споделити за детски кухни, които доставят и извън града?

# 641
  • Пловдив
Сестра ми взимаше от Пълно коремче. Карат от Асеновград, винаги са били много точни, менюто е разнообразно и децата го харесваха. Не знам в кои населени места доставят, но може да проверите.

# 642
За водата Левисима - алкална е, затова я търся. Ще правя прочистване на организма, понеже дълги години ме тормози един вирусен здравословен проблем.
Благодаря на всички!

Искам да попитам някой ходил ли е на биорезонанс в града и къде? Мнения за Метатрон и д-р София Хаджиева?

# 643
За водата Левисима - алкална е, затова я търся. Ще правя прочистване на организма, понеже дълги години ме тормози един вирусен здравословен проблем.
Благодаря на всички!
Ето ти нещо родно и бюджетно...
Минерална вода Велинград е с високо pH 9.36, което я прави алкална. Добре известен факт е, че приемът на алкални храни и напитки намалява киселинността в човешкото тяло, повлиява добре на храносмилането и ускорява на метаболизма.
https://www.velingradvoda.bg/produkti

# 644
Чудесно! Много благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт