ШЕСТОКЛАСНИЦИ 2020/2021 година - тема 4

• 23 604
  • 792
  •   1
Отговори
# 540
Момичета, ако ви кажа че по - голямо дърво от мойта няма, надали ще ми повярвате. Днес последните два часа рисуване ( трябваше събота и неделя да си довършва едни рисунки ), аз опънала търнак, дремя и слухтя, няма да познаете какво стана, мойта от спалнята в кухнята, от кухнята в хола, обикаля с телефона, учителката им казва или да рисуват или да намерят инфо за един художник, мойта намерила и пратила, обаче учителката иска нещо по - различно, нещо което са казали хората за него и куп др. неща, щерката седи и си хапва супичка но не в купичка а в чинийка, ама то чинийка ли е, дърто чинийще, майка ми я слушам как я ръчка и обяснява а туй мойто я игнорва, само и казва да мълчи, не било важно и продължава да се храни, малко по - късно се правя че съм чула последните думи на майка ми и и казвам че няма смисъл да и говори, да я остави като мен да се спасява сама. Преди 5 мин. влезнах да я питам какви предмети има за утре, изброява ми ги, после и казвам, добре де казах че няма да се бъркам, но да те питам, ти за утре по БЕЛ нямаше ли нещо за правене, а тя - ми тя каза да си прочетем еди кое си, е хубаво де, ама имаше и още нещо, ми не помня, а аз и напомням че има запис, да го чуе, и че повече няма да се обаждам, еми как да си стоя мирно като изобщо не и дреме за нищо, едвам се сдържам вътрешно да не вулканизирам, че ако изригна като вулкан, дупе да и е яко. Та как ще я кара така идея нямам, усещам от сега какво ще има на края като успех.
Май преди 7 клас и НВО ще се науча как се пие, и без това с тая критерия ми е все жечко и ми идва да си смъкна кожата заради тез вълни.

# 541
Някои учители продължават да дремят. Какво чакат, че не нанасят срочните, не знам.
Иначе класната пратила новата програма. Е няма втори чужд, и това е. Детето щастливо, немският не му харесва.

# 542
При нас се появи програма в тиймс,от класната ни вест, ни кост:disappointed:,а за капак моят хубостник преживява ваканцията ,като пролетна,а не като един ден почивка.Събраха се домашни и то доста,само да има кой да ги изпълни.

# 543
polin_a

Иначе класната пратила новата програма. Е няма втори чужд, и това е. Детето щастливо, немският не му харесва.
[/quote]
Вие сте добре донякъде че няма да го учите, ние си продължаваме с немския, според мен е добре да се учи език, ако има кой да и преподава още един, и да е корейски, гаранция с кеф ще учи.
То днес по АЕ само 5 - 6 деца бяха с д.р., накара мойта да и я прати и после ги изпитваше, както винаги.

bobsi81,
При нас се появи програма в тиймс,от класната ни вест, ни кост:disappointed:,а за капак моят хубостник преживява ваканцията ,като пролетна,а не като един ден почивка.Събраха се домашни и то доста,само да има кой да ги изпълни.
[/quote]
Предполагам че ще се справите навреме, а за класната ви - сигурно се е покрила, дано да не е болна само.

Класната на мойта пък и звъня одеве и затвори, после мойта и звъня а кл. не вдига, идва до мен и ми казва а аз и викам че може да се е объркала, и тъкмо пиша тук и кл. пише в тиймса че презентацийте и са се получили, били много хубави, само ако може следващия път да сложи поне по една снимка на всеки слайд, ама то като и казвах кой да ме чуе, уж не успяла да намери, ми аз предложих, тя отказа тогава, е няма нищо, важното е че сега за тях ще и пиши две 6 - ци за втория срок, дано покаже и знания за да не ги развали.

# 544
  • Пловдив
Ние нямаме още програма за втори срок, но едва ли ще има драстични промени. Оставаме си от 8:30 часа дистанционно. Живот и здраве ако стигнем до присъствено също ще сме от 8:30.
От сега обаче учителите предупреждават, че още в първия ден в училище ще правят контролни и тестове Simple Smile Така че да се стягат, докато е време.

# 545
  • Сф
Програмата, поне нашата я има в Школо, Дневник, Раз (разписание вероятно).Направо не я намирах, а казваха, че я има, накрая детето я откри.Та, погледнете там за всеки случай.
п.п. аз все от сайта на у-щето я вимах, та сега се узорих Joy

# 546
И ние се сдобихме с програма. Увеличили са междучасията, часовете си остават по 30 минути. Предполагам, защото повечето учители преподават на 5-7 клас и изравняват чрез междучасията присъствените часове. Промени почти няма - ЧиП е намелен с 1 час, за сметка на географията, която е +1 и май това е.
Утре ваканция и от четвъртък - всичко отначало.

# 547
Имаме вече програма за втори срок-втора смяна ще бъдат,което е кофти, защото няма да има никакъв контрол. Аз съм всеки ден първи смени, когато се прибера той ще е на училище( март месец, когато са присъствено). Буквално няма да се засичаме, каквото научил това, а той не е от най-организираните. Ако не го натискам аз ще играе по цял ден Fortnite. Направо не ми се мисли как ще завърши срока...

# 548
  • Mars Hotel
Днес класната (по ЧП) вдигнала дъщеря ми да отговори на въпрос тъкмо като свършвал часа и мойта мънкала, мънкала и накрая си признала, че не може да говори, защото яде! Класната се потресла и казала, че иска да говори с мен. Малкото диване идва при мен и циври. Smile Знаела отговора, но не можела да каже с пълна уста и накрая като преглътнала, си признала на госпожата. Хем не може да лъже, хем е примерна и изпълнителна уж, ама какво ѝ е станало сега не знам. Пък накрая аз излязох виновна, защото съм й занесла закуска 5 минути преди края на часа и тя не можела да чака. Trollface

# 549
  • София
Малко да се посмеете с вашата по-проста колежка. Моето ми казва, че имало да прави презентация по Музика за Енио Вабуня. Аз, музикален инвалид, решавам да го погледна ще за птица е този Енио. И в целия гугъл няма такова нещо. Казвам му, а той учуден ми казва, че вече пише и не е музикант, а празник. Изпраща ми линк за "Еньова буля".

# 550
  • София
- "Мамо, кой е Удо Мача"
- Не знам, какъв е този човек?
- Този, който трака Совника
....У-до-ма ча-сов-ник тра-ка...
Валя Kissing Heart
Моята миналата година писа за тази Еньовата буля. Ако не сколасате да я завършите, мога да ви я пратя (ама довечера, че е на нейния компютър, в къщи)

# 551
  • в очите на дъщеря ми
мандаринка,валя🤣🤣🤣
Днес нанесоха последната оценка по БЕЛ. С изключение  на ИТ съм доволна от девойката, даже много  съм доволна. Програма имаме от миналата седмица, днес я водих на зъболекар , та сега страда..

# 552
  • София
Мандаринка, много ти благодаря за презентацията!
Ако мога да се реванширам с нещо, само кажи!

# 553
Валя*, голям смях с този Енио Вабуня!!! Не съм го чувала и аз Sweat Smile, но ще имам предвид, ако им поръчат нещо.

Моята вчера не си написа домашното по География. Ами то не стига, че имат един единствен ден за почивка, ами им сложила и домашно вчера да пишат до полунощ. Все пак човек има някои граници на търпимост. На практика точно вчерашния следобед им беше времето за без домашни, защото днес така или иначе ще трябва да учат за утре...

Айде, честито ви втори срок! Безпроблемен и успешен! Flowers Four Leaf Clover

# 554
И моят вчера писа домашни,имаха срок до днес в 8.00😃До този момент не е правил проекти по нищо,всичко е насочено към упражненията след уроците.Почивката днес ще му се размине,дано поне половината ден да си освободи ,малко да отдъхне...Честит и успешен втори срок!

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 16:55 от bobsi81

Общи условия

Активация на акаунт