ШЕСТОКЛАСНИЦИ 2020/2021 година - тема 4

• 23 591
  • 792
  •   1
Отговори
# 555
Моят има да пише отговор на литературен въпрос. Нещо за силата на изкуството беше. Трябва да го базира върху изкупените произведения Косачи, Художник и Представлението. От миналия петък е заданието. А, познайте дали го е започнал. В неделя го отложи, снощи го отложи. Подозирам, че накрая ще го пише в четвъртък късно вечерта. Хич не си пада по такива неща. Би предпочел да реши 109 задачи. Ама, няма как, ще му се наложи да си понапъне главата.

# 556
  • Майничка
Момата вчера се напъна и написа всичко до 14 часа, после близо 4 часа бръмчаха със скейтовете, повечето времев училището. Видяла "на живо" повечето учители, примрънкала на преподавателя по ФВС за възобновяване на тренировките по волейбол, обсъдили с тайфата стипендиите в гимназиите и снощи ни направи експозе на учебни планове в различни училища, съотнесени към стипендиите в тях. Познайте дали не започна с "дЪрвото"!

# 557
  • София
Стипендии, учебни планове... това за кога?

# 558
  • Майничка
За 8 клас, естествено!:smiles:
Имат в компанията няколко седмокласници, както и деца с по-големи братя и сестри, гимназисти, та темата е много на дневен ред.

# 559
Програмата на наборката е ужасна - 30 мин. часове, 20 мин. междучасие между часовете и две големи междучасие по 30 мин. Направо ще забравят, че са на училище.

# 560
  • София
Наминах в седмокласната тема. Наистина са ги подпукали децата с тестове. Не ми се мисли при нас какво ще е.
Макар че и при наборчето вече има 2 контролни за втория срок и презентацията за Енио Вабуня.

# 561
То май навсякъде е така. Казаха, че е за да могат да изравнят часовете на ПО и ДО, тъй като някой учители водят и двете. Днес детето каза, че са имали повече междучасия, отколкото часове. Но е успял да напише домашните в междучасията за утре, тъй че е доволен.

Валя, аз съм почти 100% сигурна, че нашите няма да стигнат до ПО. Не съм сигурна дали се радвам или не за това, но до 4 март има 1 месец. Без мерки навсякъде и с новите щамове мисля, че ще хлопнат вратите на училищата отново.

# 562
  • София
И аз си помислих, че нашите са ги вкарали в графика само колкото да ги има някъде. Но никой не знае ще им дойде ли реда.

# 563
Какъв ИУЧ имат децата ви? Всяко училище само за себе си ли решава по кой предмет да бъде? Ами не го приемам това ЧП. Миналата година беше БЕ и НЕ, сега БЕ и ЧП. АЕ вторият срок пада на 3 часа, втори чужд нямат, както вече измрънках преди.
Май няма да стигнем до присъствено. Какво мислите?

# 564
ИУЧ се избират от родителите уж, но при нас ни казват какво са решили да има и това да пишем. И да напишеш друго, все си имат това, което са решили. При нас са БЕ, МАТ и ИТ. Втори език никога не сме имали - нито ИУЧ, нито ФУЧ, въобще не се предлага.

# 565
Струва ми се, че намират работа на някой учител с малко часове да речем. Нямам друго обяснение.

# 566
Нашите ИУЧ са математика и ИТ. Не сме ги избирали. Миналата уч. година бяха БЕЛ и математика.

# 567
Аз също съм на мнение,че няма да се доредят до по(хич и не държа при тази ситуация).Нямат ново разписание на часовете,програмате е с леки,козметични изменения,касаещи 2 дни,другото си е същото.
ИУЧ при нас е бел и руски език,избрано миналата година,без право на замяна.

# 568
  • Пловдив
Силно се съмнявам да ги върнат на училище.Клиниката ми е между трите най-големи болници в града.Днес хвърчаха доста линейки-отдавна не е било така.Вечерта към 19,40,прибирайки се,минах покрай мола-колите бяха по улицата,което значи ,че място в закрития и открития паркинг няма.Според мен още към средата на другата сезмица бройките ще са двойни.
ИУЧ изобщо не го избираме ние.Училището го е решило,но го представя като наше решение.При нас са бг,математика и втория срок английски.
Тези дни я изпуснах девойката,но утре следобед ще прегледам кви ги е вършила през седмицата.

# 569
И според мен няма да ги върнат нашите набори.☹️

Общи условия

Активация на акаунт