Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за учениците, които се подготвят за математическа олимпиада?
Кои са основните теми, обсъждани в контекста на класните и контролните?
Какви са препоръките за родителите, чиито деца се подготвят за изпити и класни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за учениците, които се подготвят за математическа олимпиада?
-
Кои са основните теми, обсъждани в контекста на класните и контролните?
-
Какви са препоръките за родителите, чиито деца се подготвят за изпити и класни?
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени учениците и родителите в образователния процес?
-
Какви са разликите между класните и контролните?
Ама по-вероятно е да е от възрастта. Тъй де, никой не ми е виновен, че съм раждала на 100. (ама понеже съм младолика, никой не ми дава повече от 68, да знаете да не ме издадете)

в момента. Задоволително се представя засега (лошо е скочила
, а това и е най-силната дисциплина, движи се в 10ката винаги за набора си), но...предвид корона-годината и натрупаните пуберитетни килца-бива. Много натежа, много израстна и на височина! Чакаме 600метра и я прибираме към 16.00ч. Много ме е страх винаги било от тия 600 метра, много! Тръгва бързо и накрая окапва. И не само тя де.Агония е да ги гледам децата, добре че не съм там. Та отворих едно Съмърсби,по никое време. Довечера съм казала , ще празнуваме без значение крайния резултат и класиране!