Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 38

• 79 299
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Момичета бихте ли споделили от кой лекар сте доволни за поставяне на ботокс. Търсих с търсачката, но нещо не се справих. Благодаря ви, предварително!

# 721
Здравейте, а аз търся отзиви за Derma Lase и д-р Арнаутска. Някой дали има впечатления от услугите там?
https://dermallase.com/#ekip

# 722
Здравейте, а аз търся отзиви за Derma Lase и д-р Арнаутска. Някой дали има впечатления от услугите там?
https://dermallase.com/#ekip

Здравейте,
Аз ходя там на лазерна епилация, правих си и химичен пилинг, май и филър поставях там 1 път. Доволна съм от услугите и резултата след това. Винаги са се държали много любезно и са отговаряли на всичките ми въпроси. Дори са ми звъняли няколко пъти за обратна връзка след процедури Simple Smile За д-р Арнаутска нямам мнение, тя е от скоро там, не пречи да отидете просто на консултация и да видите дали това е Вашият лекар RelievedRelieved

# 723
Здравейте,

Търся отзиви от първо лице за процедури на гърба - почистване, лазер, нещо друго?
На средна възраст съм, но цял живот имам или активно акне, или белези от акне по гърба - по плешките чак до кръста.
Комплекс ми е и искам да имам красив гръб.

Бих оценила отзиви от първо лице - хора, които са имали подобен проблем и са намерили къде да ходят (гр. София), и е имало подобрение...

п.п. Изследвала съм хормони, защото прочетох, че може да е от високи андрогени, но моите са много ниски/под норма.

# 724
За отслабване за тяло ,от кои процедури има най - голям ефект? Нещо допълнително, че с тези диети нищо не става, само йойо ефект си докарвам....

# 725
  • София
Здравейте красиви момичета!
На 36 години съм, като през последната година отслабнах, в следствие на стрес кожата на лицето ми и вида ми като цяло се промени. Забелязвам отпускане, особено около назолабиалните гънки, торбички под очите...
Никога не съм правила процедури на лицето си освен почистване при козметик Sad
Много бих била благодарна ако някой ми даде препоръка, съвет, не знам за тази възраст какво е подходящо, рано ли е късно ли е въобще... Като цяло ми се иска да отложа инвазивните процедури до колкото е възможно.
Благодаря!
Аз бих препоръчала скинбустер на цялото лице, освен ако не сте с широки пори  (поне при мен след скинбустер порите се отвориха още повече). Правят се 3 процедури през месец, цената е около 300 лв на процедура.

# 726
Здравейте красиви момичета!
На 36 години съм, като през последната година отслабнах, в следствие на стрес кожата на лицето ми и вида ми като цяло се промени. Забелязвам отпускане, особено около назолабиалните гънки, торбички под очите...
Никога не съм правила процедури на лицето си освен почистване при козметик Sad
Много бих била благодарна ако някой ми даде препоръка, съвет, не знам за тази възраст какво е подходящо, рано ли е късно ли е въобще... Като цяло ми се иска да отложа инвазивните процедури до колкото е възможно.
Благодаря!
Ох, аз имам същия проблем, липсва ми мастна тъкан, и то не само по лицето.
Не знам как да се справя. Вероятно трябва да напълнея, но как...

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 08:01 от monii

# 727
За отслабване за тяло ,от кои процедури има най - голям ефект? Нещо допълнително, че с тези диети нищо не става, само йойо ефект си докарвам....
Не трябват диети. Птябва правилно хранен режим и тринеровки с инструктор и постоянство. С процедурите е само хвърлени пари на вятъра. Трябва много кардио. Преди години когато исках да отслабвам се увивах със стреч фолио по краката ръцете корема навличах се и се качвах на путеката или на степера и не слизах по един час.

# 728
Здравйте, момичета.
Какво ви е мнението за клиника Дерма Вита- става въпрос за кожно образование на крак, мисля вследстие на враснал косъм. На няколко години и е много грозно, като касуловано стой в кафяво Sad

# 729
Днес си правих PqAge пилинг,и сега лицето ми гори,носа особено ме боли.Като изгоряло на слънце е лицето ми.Имам чувството ,че ще се обели.Така ли трябва.Споделете тези които сте правили.

# 730
Днес си правих PqAge пилинг,и сега лицето ми гори,носа особено ме боли.Като изгоряло на слънце е лицето ми.Имам чувството ,че ще се обели.Така ли трябва.Споделете тези които сте правили.
не,изобщо не е така,но зависи как ви провеждат процедурата. Случнало се е да има много леко белене,когато променим ритъма на мазане с киселината и неутрализирането й. Но никога не съм излизала зачервена от кабинета, камо ли до вечерта. Мажете нещо епителизиращо да успокои кожата,аз ползвам Цикалфат на Авен.

# 731
Благодаря Алена, полезно ми беше четивото. Преди време бях решила да пробвам с неопаративна блефатопластика, но в последствие се отказах. Наистина клепачът ми е поста паднал, има си излишна кожа, ще трябва рязане. Сега съм с процес на търсене на добър специалист, което мисля, че ще е най-трудната част.

Това е наистина най-трудната част, защото е пипкава операция. Моля те да споделиш след като мине консултацията.
Аз категорично вярвам, лично в моя случай, че освен операция нищо друго не може да ми помогне. И за горен и за долен.

Четох за thread lift, което е по-неивазивната процедура за горен клепач, и с трайност около 2 до 3 г, но в моя случай ще е неприложимо.
Моите вежди са доста над окото и ако издърпат клепача, ще повдигнат и веждите и ще стана в като в анимационите филмчета как им подскачат веждите до косата.

Но, пък therad lift може да се използва за двойна брадичка, което ме заинтересува. Някой да има опит?
При мен има леко увисване, но не е мазнина, а кожа, и прословуатата Белкура не е за мен.

# 732
Момичета, търся кой да ми сложи ботокс във Варна, няма как да ходя до Сф сега , а вече много ме отпусна и не мога да се гледам 😒😤

# 733
  • при Arctic Monkeys
Чак пък до София за ботокс.. Слагах последно в Пърл скин. Има Скин лайн, клиниката на Денкова, Естетик клуб и пр.

# 734
  • София
Има ли дами с ботокс, които са се ваксинирали вече? Някои знае ли колко време е добре да се изчака между поставянето на ботокс и самото ваксиниране? Четох, че е добре да се вземат някакви антихистаминови препарати, но информацията не е официална...
И дали това се отнася и за конците?

Общи условия

Активация на акаунт