Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 38

• 81 219
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Има такова нещо като възрастово акне точно в по-зряла възраст.
Аз също имах подобно състояние на кожата и изследвах какво ли не - спрях млечни, смених козметика, изследвах хормони, пих лекарства. Накрая си смених работата и офиса и всичко ми мина. Мисля, че беше от мръсния въздух в сградата, където климатикът въртеше едни и същи гадости целогодишно.

# 706
  • в 1001-та нощ
Аз имах такъв проблем преди години - препоръчвам перглед при д-р Никоалева в Кожния диспансер. Ходи се със зелен талон от ЛЛ или платено. Реши ми проблема кардинално и от раз.

# 707
Аз пък да допълня, че толко около 34-5 г се сдобих с акне на зряла възраст и си продължава това.Sad На 43 съм. На младини нямах такова нещо.В долна част на лицето ме атакува.

Адапален, салицилова киселина (на Паула Чойс е много хвалена), бензоил пероксид, маски  с глина?

Изписа ми измивен гел и крем за лице на ла рош - ефаклар серията и зинерит локално,всичко сутрин и вечер. Така третирам две седмици и междувременно чакам изследвания,минавам прегледи и се връщам обратно при нея да види резултат и да каже дали ще пия аб

Не знам защо изписват Ефаклар серията, като в нея има парфюм, алкохол и лимонена киселина ...освен да се съсипе естествената защитна бариера и да пресуши друга кой знае каква полза няма да има, въпреки че я предписват серията заради салициловата киселина, но е бъкана с други кофти съставки.
Какво ти предписа за овлажняване? Липкар серията на Ла Рош е много добра и е подходяща и за овлажняване и за задържане не влагата.

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 22:54 от *Serendipity*

# 708
И аз преди години имах точно такъв проблем с акне в долна чата част на лицето под  брадичката над врата... След сваляне на много килограми ми се получи. Ужас какво ли не правих. Дерматолози, химичен шилинг.. още имам ужасни спомени от него. Беше много гаден пилинг. Най ми помогна серията Акнееър мисля, че тя ми реши проблема от раз.

# 709
И аз съм правила химически пилинг. Никакъв ефект. На обелената нежна кожа си ми избоваха нови пъпки. Sad Ефаклар кремаът, който е и със защитен фактор 30, много добре ми изглажда тена, но не решава проблема с пъпките. Ще посетя дерматолог отново, благодаря много за препоръките и мненията.

# 710
Аз съм по - добре с пъпките, откакто спрях да използвам фдт и пудра. За да диша кожата, защото от тия гадни маски се запушват още повече порите, ако има и грим.
Използвах Акнеаут и Еусерин.

# 711
Аз имах акне на младини. Върна се след 20 години с маските. Нямам друга причина и обяснение за появата на пъпки точно по брадата от миналата година насам. Уж еднократни, уж хигиенен продукт, пък предизвикват пъпки 😷

# 712
  • Варна
На мен ми излизаха малки пъпки с бял връх по шията. Егати, по шията пъпки, там май дори и пуберите нямат.

Започнах да пия Б комплекс заради напукани устни и пъпките взеха, че изчезнаха. Спра ли да го пия и те се появяват.

# 713
Акникеър серията подходяща ли е за тийн момиче на 16г?
Изглежда ми добре като продукти.

# 714
Момичета какво да правя с изпъкнал белег на около 2 години? Някой има ли отзиви за ефективен лазер?

# 715
  • Варна
Пробвала ли си терапията със силиконовите плаки, които се поставят по схема? Те са точно за хипертрофични белези. Иначе, да, лазер, предполагам ще реши проблема, но сякаш не помня да се е коментирало тук скоро..

# 716
Акникеър серията подходяща ли е за тийн момиче на 16г?
Изглежда ми добре като продукти.
Дерматолог трябва да каже. На мен лекар ми изписа цялата серия. Предишните лекари нищо не направиха. Когато бях тийн нямах акне по лицето, а по раменете. Тогава ми мина, след като преминах на използване само на бебешки сапун. Друго изпитано е почистване на лицето от опитен козметик седмица две преди менструалния цикъл, да ги изчисти и да не избият.

# 717
Здравейте красиви момичета!
На 36 години съм, като през последната година отслабнах, в следствие на стрес кожата на лицето ми и вида ми като цяло се промени. Забелязвам отпускане, особено около назолабиалните гънки, торбички под очите...
Никога не съм правила процедури на лицето си освен почистване при козметик Sad
Много бих била благодарна ако някой ми даде препоръка, съвет, не знам за тази възраст какво е подходящо, рано ли е късно ли е въобще... Като цяло ми се иска да отложа инвазивните процедури до колкото е възможно.
Благодаря!

# 718
Здравейте красиви момичета!
На 36 години съм, като през последната година отслабнах, в следствие на стрес кожата на лицето ми и вида ми като цяло се промени. Забелязвам отпускане, особено около назолабиалните гънки, торбички под очите...
Никога не съм правила процедури на лицето си освен почистване при козметик Sad
Много бих била благодарна ако някой ми даде препоръка, съвет, не знам за тази възраст какво е подходящо, рано ли е късно ли е въобще... Като цяло ми се иска да отложа инвазивните процедури до колкото е възможно.
Благодаря!
Mer аз си купих Nuxuriance дневен и за под очите. За сега ми отложи естетичните корекции.  Доста ми подобри вида на лицето.  Купих си го крем плюс подарък коремчето за околоочен контур.

# 719
  • в 1001-та нощ
Само с кремчета е съмнително да има желаното подобрение. Мастната тъкан е загубила обема си и няма какво да изпълва кожата отвътре.

Хубаво е да се консултирате с лекар, и да изготвите план във времето.

Общи условия

Активация на акаунт