Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 38

• 81 312
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Съжалявам за досанкте въпроси , но пак да питам -бустерът под очите заглажда ли финните линии? От кой бустер сте доволни и колко трябва да се поставя?

# 571
Съжалявам за досанкте въпроси , но пак да питам -бустерът под очите заглажда ли финните линии? От кой бустер сте доволни и колко трябва да се поставя?
Бустера не се ли поставя на цялото лице. Изглажда финните линии много добре поне при мен от една процедура.
Имам един въпрос колко единици ботокс се слагат на гневна бръчка.😯😯😯😯

# 572
И аз се интересувам от бустер за фини линии под очите. През колко време трябва да се слага и както е питането по-горе, какъв точно бустер трябва да се избере? Благодаря предварително!

# 573
Привет, дами. Бустерът под очи заглажда. 6 м държи.

# 574
За бустер под очи - аз слагам за вдлъбната зона до слъзния канал, която е някак по-сенчеста така да се каже. Но нямам линии или бръчки там. Може би лекарят най-добре ще прецени за бръчки в зависимост от структурата на зоната. Например при склонност към подпухване, не зная добре ли се съвместява бустер?!
За ботокс в гневна бръчка - лекарят ми каза 18 единици, които разпредели в зоната на самата гневна и в точките точно над средата на веждите. Много ме беше страх, а се оказа едно от най-добрите ми решения. Слагах за първи път през юни и скоро пак ще ми е време, защото по процедура трябва напълно да се върне мимиката.

# 575
Бустера не се ли поставя на цялото лице. Изглажда финните линии много добре поне при мен от една процедура.

Според мен единиците зависят от състоянието на гневната. Аз на гневната имам 9 общо но то май не се слага само там. Виж ми картончето
Скрит текст:

# 576
За бустер под очи - аз слагам за вдлъбната зона до слъзния канал, която е някак по-сенчеста така да се каже. Но нямам линии или бръчки там. Може би лекарят най-добре ще прецени за бръчки в зависимост от структурата на зоната. Например при склонност към подпухване, не зная добре ли се съвместява бустер?!
За ботокс в гневна бръчка - лекарят ми каза 18 единици, които разпредели в зоната на самата гневна и в точките точно над средата на веждите. Много ме беше страх, а се оказа едно от най-добрите ми решения. Слагах за първи път през юни и скоро пак ще ми е време, защото по процедура трябва напълно да се върне

Здравейте,къде сте си коригирали гневната бръчка и с ботукс ли е най-добре да се направи?

# 577
  • София
Преди точно две седмици правих мезотерапия. Още тогава ми се получи една синина на бузата,която все още стои,абсолютно в същия цвят. Явно нещо е засегнато - капиляр или и аз не знам. Как се процедира,на някой случвало ли се е ?

# 578
  • в 1001-та нощ

Според мен единиците зависят от състоянието на гневната. Аз на гневната имам 9 общо но то май не се слага само там. Виж ми картончето
Скрит текст:

Единиците зависят и от продукта - в случая Neuronox. 1 от един продукт не е "=" на 1 единица от друг продукт.

# 579
За ботокс в гневна бръчка - лекарят ми каза 18 единици, които разпредели в зоната на самата гневна и в точките точно над средата на веждите. Много ме беше страх, а се оказа едно от най-добрите ми решения. Слагах за първи път през юни и скоро пак ще ми е време, защото по процедура трябва напълно да се върне

Здравейте,къде сте си коригирали гневната бръчка и с ботукс ли е най-добре да се направи?

В Пловдив при д-р Чолакова. За моя случай ботокс беше достатъчен. При някой може и филър да се налага след това - лекарят преценя.

# 580
Здравейте, някой има ли мнение за Дерма акт и някоя от вас случайно да си е поставяла филъри там? Сега имат пакет 'Лира' с два филъра  по 1мл за 450 лева, тоест по 225 лева за филър, но филърите трябва да бъдат поставени наведнъж, казаха, че може да се раздели с приятелка. Има ли желаещи да си разделим пакета? 2 мл са много за мен.

# 581
Преди точно две седмици правих мезотерапия. Още тогава ми се получи една синина на бузата,която все още стои,абсолютно в същия цвят. Явно нещо е засегнато - капиляр или и аз не знам. Как се процедира,на някой случвало ли се е ?
Възможно е да е засегнат кръвоносен съд. На Ваше място бих отишла при лекаря, който е правил мезотерапията на контролен преглед. За 14 дни синината би трябвало (когато травмата заздравява) да променя своя цвят.
🤗🌺

# 582
Включвам се с първи впечатления от Laser Genesis - определено не е процедура заслужаваща си 200лв... Малко съм скептична към процедури с резултати, които не се виждат на момента, а се развиват с времето уж...
Ще дам шанс и за втора тъй като трябвало натрупване, но ако ефекта е същият, по-скоро не бих инвестирала повече средства в тази процедура...

# 583
  • София
И аз така предположих. За писах си час за утре Simple Smile
Иначе аз посещавам последните пъти Дерма акт,др Чилингирова конкретно и съм много очарована от нея Simple Smile Не знаех,че са пуснали нови пакети

Възможно е да е засегнат кръвоносен съд. На Ваше място бих отишла при лекаря, който е правил мезотерапията на контролен преглед. За 14 дни синината би трябвало (когато травмата заздравява) да променя своя цвят.
🤗🌺

# 584
И аз така предположих. За писах си час за утре Simple Smile
Иначе аз посещавам последните пъти Дерма акт,др Чилингирова конкретно и съм много очарована от нея Simple Smile Не знаех,че са пуснали нови пакети

Супер, успех утре и пишете как е минал прегледа🌺

Общи условия

Активация на акаунт