АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 6

• 18 758
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Алетея купи си малко мента , глог и валерян Simple Smile аз си пийвам от време на време. И дормикинда , ако не пречи на корема както при нас, давай си го, нали казват, че уж с натрупване действа.

Ние днес сме много кисели - май са зъби, така ме дере и стиска, явно мн я боли и все се опитва да ме " хапе" по лицето. От 2 дена като ме хванр за сънната артерия и усещам скоро някое парче месо, ще и остане в ръката ...забелязвам, че спи със свити юмручета и ги стиска през цялото време и естествено ся мята като риба и врещи на сън.

# 181
Rrr3, не мисля че е от картофа. Това е зачервяване по гънките. Просто подсушават хубаво гънките и мажи с крем. Ако правеше реакция към храна определено нямаше да изглежда така.

Алтея, намери някой да ти помага. Детето кърмиш ли го и ако трябв вземай го да спи при вас в леглото. Така поне ще си осигуриш малко спокойствие.

Хариста, мен ме до скоро ме държеше за деколтето на тениската, а сега вече ме хваща за косата, а баба си за ушите Simple Smile.

# 182
  • София
Днес бяхме на ваксина, кюфтенцето ми е наддало 850 гр. за един месец и е дръпнала 3 см. Аз се чудя защо й омаляха някои бодита и ританки Smile

С ДОК обсъдихме и захранването, уикенда я почвам. Горе-долу схемата ми е ясна, просто не съм избрала с кой зеленчук да стартира. Голебая се между картоф и тиква. Той твърди, че първо трябва да мина зеленчуците и различните им комбинации, след 1 месец (тогава ще е на 6 ++) да направим кръвни изследвания, на които да се види хемоглобинът и тогава за започна въвеждане на месо и жълтък и накрая плодовете.

ellocin , според мен, докато дойде моментът да се изправят по мебелите, те ще спрат парното. Едва ли някое от нашите калпазанчета ще е проходими преди април. Пък за догодина вече ще си ходят, но и ще са по-големи и ще разбират какво да не пипат.

Аз за обезопасяване още не съм мислил, сега съм на вълна захранване. ММ няма търпение да почна, защото и той искал да намазва от пюретата на детето Grin

# 183
Тук има сняг бол. Вие излизате ли с количката в снега ?
Вчера излязохме до Еконт, падна яко бутане с количката . Отказвам се, докато не се стопи поне малко.

# 184
Кажете отново какво използвате за зъбки като гел, хапченца и тн. Моля Grinning Само дъвче въздух. И мрънка.
loewin, моят радиатор започва 2 пръста над пода и пари зверски.  Има няколко и все на места, на които е удобно да лази. Grinning

# 185
Аз давам за зъбите Дентокинд хапченцата по 3 на ден, уж действат с натрупване. Гелче имам също на дентокинд и едно гръцко Мундисал - то е за тежки случаи вече😃

# 186
  • София
За зъбите и аз давам Дентокинд и Осадент като хомеопатия. Когато положението вече е много сериозно и почне много да плаче, мажа с Калгел.

Иначе за радиаторите ми дойде идея, че може би би могло да се оградят с тези огради, които са за стълби и така детето да няма достъп до него, а в същото време да не се спира и потокът на топъл въздух.

С количката още не съм карала по сняг, честно казано ми е интересно. Води се allroad, пък да видим Smile

# 187
Аз го ползвам, не мисля, че е от него, дори смятам, че помага при подсичане.
Loewin,  и моята свекърва маже стабилно с крем Здраве, при нас също има пъпчици
и зачервяване около ануса.
Аз я мия с вода и с нищо не  я мажа, вчера заради пъпчиците слагах Бепантен.
Аз пък подозирах, че червенината е от Линамент на Мустела, отскоро го ползвам.
Някой ползва ли го, дали не дразни кожата ?

# 188
Георги е станал 11,500кг. Утре ще го водя при педиатър, ще пускаме изследвания. И ако има нещо ще ни прати при детски ендокринолог. Дано просто да е лаком и всичко да му е наред 🍀

# 189
Ох, и мен ме хапе по лицето 😀 ближе ме, лапа всичко , но си нямаме беличко още.
Аз днес пак дадох малко картоф..ами то нищо не успя да влезе в стомахчето й, всичко избута. Май ще пробвам да смеся с кърма.

# 190
Аз днес пак дадох малко картоф..ами то нищо не успя да влезе в стомахчето й, всичко избута. Май ще пробвам да смеся с кърма.

И при нас чист картоф не се хареса, давам го с тиква. Всъщност аз към всичко добавям тиква. Relaxed Изяжда си всичко така.

Георги е станал 11,500кг. Утре ще го водя при педиатър, ще пускаме изследвания. И ако има нещо ще ни прати при детски ендокринолог. Дано просто да е лаком и всичко да му е наред 🍀

Стискам палци и се надявам всично да е наред.

При нас няма сняг, цял ден вали. Кофти време, но не пропускаме разходка.

# 191
Савова мажа я винаги с нивея бебе и биодерма от както се е родила, никога ама никога не се е засичала, къпем се всяка вечер и се мажем обилно с масаж, като мием дупето пак мажа и целите крачка с олио. Ядохме една седмица тиква, супер я прие, ден след картофа кожата в гънките където съм снимала е суха и зачервена. Сега ще наблюдавам да видим, няма на други места, не я боли коремче, и не плаче. 🤔🤔 Странна работа.

# 192
На мен ми прилича на пъпчици това на снимката.
Дано мине бързо и да няма повторни изяви. Може от нещо друго да е и да е съвпаднало, но най-добре изчакай някой друг ден и пак поднови захранването.

Аз се притеснявам да давам картофи от магазина или от плод-зеленчука, но няма начин, не намирам на пюре на някоя фирма. Ако някой е открил, да свирка.

# 193
Аз се притеснявам да давам картофи от магазина или от плод-зеленчука, но няма начин, не намирам на пюре на някоя фирма. Ако някой е открил, да свирка.

Домашни? Слънчо имат.

# 194
Ох, моите хормони явно почват да се наместват, защото вече се смея на селските интрижки на свекърва ми.
Сигурно няма ден, в който да не прати бебешка снимка на мъжа ми по Вайбъра и да му каже колко много племенникът прилича на него.
И със сигурност няма път, в който да не е видяла нашето дете и да не е казала, че прилича на моята рода.
То че е така, така е, ама всеки път братче се натъртва кой на коя рода е...
Мисля следващия път да ѝ кажа да спре да търси прилика между Антонио и сина ѝ, щото Антонио е на комшията

Общи условия

Активация на акаунт