Това като майка ми на времето. Някаква върти опашка съседка много се въртяла край баща ми и все нещо чоплела майка ми като я види. Един ден майка ми и сестра ми още бебе, с кръстника ни и тази комшийка в асансьора заедно. И тая ехидно питала това бебе на кой се е метнало с тези светло сини очи (майка и татко с кафеви) И майка не издържала и казала "Ми на кръстника!" А той синеок....та накрая мирясала съседката. Хахаха
Дядото (бащата на МП) си живее на вилата в едно село с 10 човека. Като се роди нашето бебе не се похвалил на никого, че му се е родило първото внуче, но когато дъщеря му роди отишъл да почерпи в кръчмата. Е да, ама светът нали е малък и в същото село мои комшии имат къща и са казали на съселяните, че човека има и друго внуче и той като почерпил за внучката те му казали, че добре ги е нашарил - момче и момиче, а той явно бил много изненадан и замлъкнал. Та и моето бебе е на друга рода, нищо че той е единственото момче и само той ще продължи техния род, не моя. 
. Сега изглежда дълбоки заспала......да видим. Предната вечер пък батко ѝ се събуди в 02:30 и ми казва спокоен "Мамо, страх ме е , дай ръка" така и не разбрах от какво....може да е сънувала нещо. Но поне беше спокоен....да видим тази нощ колко ще се спи.
По колко пъти?
Има ефект. Май!
(все още е само на АМ) Препоръчани теми