АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 6

• 18 501
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Да попитам има ли мамчета, които кърмят и вече бебчетата им имат зъбче? Хапят ли ви? Струва ми се, че толкова малки няма да разбират особено като им кажеш, че боли... Мисля, че скоро може и да избие нещо и не знам как ще се кърмим... 😁🤪

# 301
Лайка, не ни пускай сега мухата....какво ще е туй дето го искаш, ама мъжът ти да не знае Simple Smile хахахха

Нели, хапят ако си играят, когато суче езикът "пази" зърното. Ето клипч, за да ти стане ясно, че няма да мога да ти го обясня така Simple Smile Случвало се е да задере с зъбче, но рядко( за баткото говоря, все пак кърмех до 1.6) https://www.youtube.com/watch?v=0wIlCAnf3fM&feature=emb_title

Последна редакция: пт, 15 яну 2021, 11:32 от Harista

# 302
Северина няма никакви зъби, но пак ме хапе ужасно. Вече повече от седмица само ме болят зърната 😬😃

# 303
И Гери няма още зъби, но и мен от вчера започнаха да ме болят, когато суче, а видимо му няма нищо на грахчето😁 Ще мажа с Лансинох и това е 🤷🏼‍♀️

# 304
Хариста, много готино клипче!
Лайка, за какво става дума, че и на мен ми стана интересно😄

# 305
Хахах, той знае, ама не иска.
Искам да купя къщата на баба и дядо, в която отраснах, но нашите продадоха без да ми кажат. Сега новите собственици не могат да си обслужват кредита и къщата е обявена на търг чрез ЧСИ.
Искам да я купя отново, но мъжът ми не е съгласен, защото според него ние никога няма да отидем в онзи град.
Къщата е с начална цена, която е по-ниска от тази на най-скъпата му кола.
И ей такива... Никой не е съгласен, обаче за мен е много важно да си я върна отново и абсолютно през главата му бих подала оферта за търга и бих купила къщата, но сега не мога като сме женени.

# 306
Дано се съгласи.....щом парите не са проблем. Може да е като виличка за кратко бягство Simple Smile

# 307
Парите са проблем, защото трябва да пусна под наем жилището, което имам и в което живеем уж временно вече повече от 10години.
Моминското ми жилище, което беше удобно и като бяхме само двама, ама вече не е удобно, но за толкова години само се приказва как ще се купи по-голямо жилище и ето- още сме в моето...
И то парите от наема ще ми трябват, докато съм по майчинство. После ще мога да си обслужвам кредит.
Абе не е рентабилно това, което искам и го осъзнавам напълно, но емоцията надделява просто. И няма да мога никога да се примиря, че къщата, която все още смятам за мой дом, е на други хора.
Може веднъж в годината да отида там, но там се чувствам добре, там си събирам акъла, там наистина мога да разпусна и да се почувствам спокойна.
Важно е за мен и не ми харесва, че не срещнах подкрепа.
В крайна сметка материалното не е най-важно. Важно е какво чувствам. Но явно само за мен е важно това. Всеки друг гледа парите....

# 308
Лайка, сама го каза, важно е за теб, обвързана си емоционално. Аз имам такъв проблем с вещи......всяко нещо носи емоционален заряд и спомен. Ако знаеш, че няма да го купите на 100% просто "Let it go" и намираш новите собственици. Уговаряш се да им отидеш на гости хахах Simple Smile

# 309
Лайка, не мога да ти дам адекватен съвет, тъй като не съм се сблъсквала с нищо подобно. Когато ММ дава много пари за нещо,което на мен ми се вижда безсмислено, той ми казва, че дори 3 пъти да го използва, ако го улеснява или радва, значи си заслужава. Започвам да подкрепям това негово мнение, въпреки че съм премерена и пестелива.  Накрая, като теглим чертата, са важни взаимоотношенията и да има мир.
Как обличате бебоците като е -1 градус, та и по-студено? Махнах зимния кош, защото вече е малък. Слагам я под наклон в летния, та се чудя как да я обличам. Имам един пухен космонавт и един много дебел. Не съм купила чувалче за коша. Thinking

# 310
Вземи си чувалче, така или иначе ще ти трябва. Тази сутрин трябваше да излизам много набързо и както беше само по един поларен ромпър го мушнах в чувала и излязохме. Върнахме се след почти 3 часа и беше топъл.

# 311
И ние бяхме на вън на минус 4. Бяхме на преглед вече 6300. Ваксината ни отложиха докато мине хранителната реакция. Че освен под коляното се изприщиха и над колената, бузите,шията, гърдите, всичко, ужас... ще завръщаме захранването след две седмици на 6 месеца. Дано тогава е ок.
Лайка те пари все трябват, но спомените да те повече трябват. Поговори с него повече, дано се склони.

И на тоя бахър спахме на вън.🙈🙈🙈 тва ако съм аз няма да мигна от студ.

# 312
Лайка, много кофти. Аз те разбирам, тази къща ти носи много повече отколкото и 100 други биха ти донесли. Дано се намери някакви решение, което устройва и двама ви.
За излизане си го обличам с дебел космонавт, олекотена завивка и покривало на количката, ама май скоро ще се наложи да минаваме на летния кош и ще трябва чувал.

# 313
Аз взех едно много интересно космонавт - чувалче, което ми е много удобно. На ние сме още в легналия кош, който обаче си е студен. Много е топла като я извадя от него
https://www.gap.co.uk/gap/baby-coldcontrol-ultra-max-down-bundle … +Sale&start=1

Иначе поръчах и чувал за летния кош. Но ще дойде сред 3-4 седмици.
Лайка ако го натиснеш повече твоя мъж няма ли да ти угоди. Моя винаги първо ме отрязва за някакви прищевки, но ако види че наистина искам даденото нещо отстъпва. Например така стана с количката.
Rr3 ти чист картоф ли даде. Ако си сложила масло може да е от млякото. Аз на каката сложих и масълце така ми каза педиатъра, но малкия беше с дерматит и ме предупреди да не слагам.

# 314
Лайка може да я откупите и да я давате под наем докато си избиете парите, така или иначе накрая за вас ще си остане.
Малкият вчера го научих да се обръща от корем по гръб. Споделила съм един клип в темата с игри за деца 3-6 месеца и едната игра от там е точно тази ... сега остава и наобратно да се научи да се обръща 😍.
Какво ви е мнението за целувките на бебчетата по устата? Кой каквото иска да мисли... толкова ми е сладичък и миличък,че не мога да спра да го целувам навсякъде (без бубата 😁😁). Много често го целувам и по устенцата.. съжалявам , но не съжалявам. Аз съм на мнение , че ако не им се нарадваме сега, след време ще е вече късно и ще съжаляваме, особено с момченцата,които със сигурност много по-рано ще се дръпнат и няма да позволяват да ги целуваме и гушкаме Sad
Като си помисля колко бързо растат и ми става много мъчнооо ..

Общи условия

Активация на акаунт