АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 6

• 18 497
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
  • Denmark
Дай и на нас това клипче Hug Много му е интересно по корем и хич не иска да се обръща по гръб пак.
Моя също го целувам ПОСТОЯННО Grinning все му казвам, че е най-целуваното бебе на света Sweat Smile даже и като реве, но не го успокоява, за жалост Joy

# 316
Аз също я целувам навсякъде, но не я целувам по устенцата. Нашите не са ме целували така и аз също няма да целувам Северина така. Още като бях малка и виждах родители да целуват децата си така (или пък баби и дядовци 🤢) и ми ставаше едно такова неестествено, странно и неприятно. Не можех да си представя нашите да ме целуват така и не исках 😃 Това сега е само моето мнение, да не се засегнеш, Паола.

# 317
  • Denmark
Аз пък се радвам, че не разбира още, че го целувам. Съвсем скоро ще започне с "бляяяк" и да "изтрива" целувката Joy
Никога не съм била гнуслива и като дете, но мразех да ми чистят нещо по лицето с пръст. Бляк Grinning

# 318
Браво бе 😁 на начална страница е https://youtu.be/BE5gRCMqsCU ето. Честно казано всичките игри ги играем. И към долния ти пост - аз винаги се пазех от наплюмчения пръст 😁😁
Алетея няма защо да се обиждам, споко не съм от тези дето се сърдят за щяло и нещяло 😁, щом съм задала този въпрос все пак очаквам положителни и отрицателни мнения.
Аз не давам на никой друг да го целува по устата, само аз и мъжът ми от време на време ,че и той не може да се стърпи 😁. Иначе като се прибрахме в България есента и никой от роднините ми не го е целувал по лицето, аз и не давам. То ако всеки го целува по лицето горкият ще се изприщи най-вероятно.

# 319
Случвало се е да го целуна по устата, но неволно, ако е решил, че трябва да се обърне нанякъде. Целенасочено - не. Иначе и аз го целувам навсякъде. ММ също го целува навсякъде и той е улучвал неволно устата.
Нашите, свекървата го целуват по косичката или ръчичките.

# 320
Ох и ние го скъсваме от целувки. Навсякъде. А като го целувам по устата имам чувството, че се опитва да ме целуне и той. И на мене ми е изглеждало неестествено да се целуват деца по устата, ноооо не мога да се стърпя Joy
Иначе роднини го целуват само по косичката и то не нон стоп като нас. По един път е достатъчно. А близки и приятели сами не смеят да го пипат още заради вирусите. Само една-две и те са с деца. Мен честно казано не ме е страх, ама другите като ги е страх...

# 321
И аз го целувам постоянно и навсякъде.
Казвам му, че е най-обичаното бебенце и вечер му взимам интервю да каже колко пъти е бил целуван през деня Joy

Предстои разговор тази вечер. Стискайте палци. Имам план и мисля, че ще го убедя Hands Pray
Търгът е във вторник и имам един уикенд, за да вземем решение.

# 322
Не го целувам по устата, най- много да го целуна по нослето и тогава се смее много.
До тук са го виждали само няколко приятелки и никоя от тях не си позволява да го целува, само най- близката ми приятелка го целува по главата,  а друга приятелка съм я помолила да не го целува тъй като често страда от херпеси.
Вашите бебета обръщат ли се по корем на сън? Моя се завърта и после почва да реве Grinning. Вчера беше си заровил лицето в одеалото и не дава да го обърна по гръб. На края успях да го обърна поне  на една страна.

# 323
Савова, нали е излишно да казвам, че и при нас е същото Joy Той затова отново спи на спалнята де.

# 324
Савова, нали е излишно да казвам, че и при нас е същото Joy Той затова отново спи на спалнята де.
Теб вече не те питам, нали гледаме едно и също дете Joy.

# 325
Целувам я навсякъъъъде. 😁 По устните ми е най - сладко, а и на нея й харесва, защото се смее. По дупето я целувам, там най - много се киска. Баща й по устата обаче не я целува. На роднини съм им забранила да я целуват по лицето и ръцете, но не винаги го спазват. Тя се обрива от щяло и нещяло, много е бяла.

# 326
И ние се целуваме мноооого мноого. Но устата избягваме, че ще ни напълни с лиги 🤣 бати, тати, баба и дядо не се стърпяват и бузките и целуват и като сменят памперса тя направо вдига крака и чака и после се смее. Еми как да се стърпи човек. Те са толкова сладички. А за други хора и дума да не става и по ръцете като я целунат или пипат най-церемонално мия на мивката или с вода от туба и заявявам,че постоянно ги лапа и не е желателно 🤷‍♀️🤦‍♀️ Ами може да е грубо ама 🤷‍♀️
Лайка стискаме палци. Успех!

# 327
Лайка, стискам палци да убедиш мъжа си. Аз имам едно дворно място от моите баба и дядо което си седи, искам една малка сглобяема къща да си направим и да ходим там като е топло и си събирам пари за тази цел. Доста време имам да събирам. Мъжът ми не е впечатлен. Grinning

# 328
Много я целувам навсякъде почти. Избягвам по устата,  а  на други не давам да я целуват( не визирам бащата и баткото).  Първо не се знае каква им е устната хигиена,  а някои са с развалени зъби, херпеси, лош дъх по ред медицински причини..... Мразех да ме целуват други хора  освен майка и татко.  Бабите и дядовците по главата , гърба и краката  като съм пп чорапи.  Мразех и да ме щопят по бузите. Баткото от скоро има мерак  да ме целува пп устата.....а аз се чудя как да си свия устните  Simple Smile

# 329
  • София
Лайка, аз ще ти кажа нещо с разума. Имаме и ние една къща от баба и дядо, в началото на пандемията избягахме там. 5 дена чистих, докато стане горе- долу поносимо за живеене, после цяло лято все нещо правехме, купувахме ( вярно, аз гледах много цветя, а с ММ насадихме и градина - доматки, краставички, подправки, малко лук, моркови и чесън). Август месец преди да се роди Вяра сменяхме тапети и боядисвахме ( леле лакъв зор, мислех, че ще родя 🤣). И сега цяла есен ходим през 2 седмици, все има за правене нещо по двора, а напролет живот и здраве имаме да боядисваме още стаи. Беше много хубаво, но мисълта ми е, че не може да оставиш една къща и да ходиш за по 1-2 дни. Дето се вика, не можеш да изчистиш за толкова време чдаже. Целта ми не е да те разубеждавам, само да те подготвя какво те чака. Стискам палци и да кажеш какво се е случило.
Аз бебето постоянно го целувам, но не по устата ( някак си ми в странно) и не давам да й пипат ръцете, защото непрекъснато ги лапа.

Общи условия

Активация на акаунт