АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 6

• 18 362
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Ще взема май и аз този лигавник на Икеа и ще пробвам Сано максима. Големи сте инфлуенсърки🤣
Банан и авокадо и аз знам, че може сурови.

# 526
  • София
Дали Саното пере петна от тиква, ще мога да кажа след 30 мин. като се приберем от разходка. Пералнята трябва да е изпрала тогава Simple Smile

За фейсбука и аз съм съгласна. Единствено ще ми е много странно в началото кой кой е, защото тук свикна с прякорите на всички и с малки изключения много ще се бъркам в началото, но ще си направим списък-легенда Joy Съгласна съм с Марая, че няма да смогнем във вайбър, защото там ще се пишат и по-кратки постове и съвсем няма да можем да проследим.

# 527
  • София
И моя така се върти. Стига до момента да си извади ръката и дотам Satisfied
Точно това си мислех, че във фб докато се разберем коя коя е... Relaxed

# 528
  • София
Е разочароващо, но и очаквано, Сано Максима Не пере петна от тиква Smile
Та ако някой е решил само заради това да го купи, не искам да го подвеждам Simple Smile

# 529
Дааааа, моля направете фб група, моляяяя 🤣 Във вайбър и според мен ще е лудница освен това мразя да получавам много съобщения по този начин. Във фб ще можем да си споделяме и по-спокойно снимки, които да си остават само в затворената група без да се притесняваме както тук. Пък колкото до имената, всяка ще се представи, няма проблем 😃

# 530
Имам 2 бутилки на Амуей за петна но още нямам дрешки с петна, но пък вече не ее впечатлявам от петна и т.н.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 531
Марая да,така е ,но като гледам активните сме не повече от 15.. но пък иначе постоянно ще писука тов вайбър 😁

# 532
Савова, мерси, че индиректно ме подсети, че имам препарат на Friendly за петна. Ще дам отзиви дали е махнал петната от тиква.

# 533
  • София
Сега ще се скарам на този дето ми каза, че Саното пере пюрета! Satisfied

# 534
Странно, на мен Сано Максима не винаги ми изпира нааканите бодита, явно на моята принцеса акото е токсично. 😂 Или пък защото пера нейните дрешки на 30 градуса?! Вие на колко перете бебешките неща?
За наакано безотказно ползвам препарат на Frosch и свински сапун. 😂 За петна от пюрета ще черпя идеи от вас.

# 535
На мен пък ми направи впечатление, че акото на моя не остава никакви петна. Случвало се е да изплакна омазана дрешка с душа преди да я сложа в пералнята и не остава никакво петно. Обикновено са му жълти като горчица и не особено гъсти.

# 536
Благородна завиждам, че захранвате. И аз искам,но нека сложа поне първите 2 ваксини,че да мирясам. Все нещо изкача. Иначе мисля аз да започна като навърши 5м. с картоф.

# 537
  • София
Аз пера на 40 градуса и в 90 % от случаите акото се изпита. Сега за пюретата явно ще трябва да прилагам друга тактика. Днес, за да спася блузата, докато давах пюрето, я оставих само по бодито с къс ръкав. Е да, ама тя си бръкна и с двете ръце в устата, пълна с тиква и след това ги залепи на панталоните си Joy Утре ще яде гола Grin

# 538
И аз на 40 градуса пера, досега не ми е оставало петно от ако.
Относно групата, там бих качвала снимки, тук не искам, понеже всеки може да чете. Иначе според мен ще е ок ако сме си само тези, които пишем тук, без други членове. Предпочитам да пиша в по-затворени групи като цяло. Имахме група за сватби 2019 и пишехме редовно не повече от 20-тина момичета, направихме си група и беше доста сполучлива, а за да влезеш в групата трябваше да си напишеш никнейма оттук. С някои момичета още поддържаме връзка от време на време.

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 18:26 от Mint.

# 539
Аз пера на 40 градуса и в 90 % от случаите акото се изпита. Сега за пюретата явно ще трябва да прилагам друга тактика. Днес, за да спася блузата, докато давах пюрето, я оставих само по бодито с къс ръкав. Е да, ама тя си бръкна и с двете ръце в устата, пълна с тиква и след това ги залепи на панталоните си Joy Утре ще яде гола Grin

Абсолютно същото Joy затова днес яде с вчерашните омазани гащи Joy

Общи условия

Активация на акаунт