АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 6

• 18 396
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Алетея, наистина са суууупер скъпи, гледах едни на Бритакс над 1000лв., ами много ми се струват. Столчето наистина си е доста важна покупка, но определено прекаляват с цените.
Сега ще го погледа това, което си взела ти. Иначе и аз мисля, че е по-добре ново.

# 451
Има ли такива от вас,които все още не са сложили ваксините?
.  Имаме само 1, този месец пак отлижиха , защото декември бяхме с корона  и трябвало да минат поне 30 дена

Иначе лактоза ли е, белтък ли е , факт е , че никой в нас не спи. Като зареве малката и кучето се изнася в другата стая.
И ние бяхме с ковид декември. Ние отлагаме заради анемия и бактерия в носа.
.  О и ние имаме един упорит стафилокок , който не знаем вече с какво да третираме

Савова с такова мляко сме, но очевидно това не пречи да сме с колики. Микробиологията е чиста, ехографа не показа проблем. На 2 седмици ходим на гастро - всеки път казва , че коремът е балониран.

# 452
Нашето столче е такова
https://britax-roemer.bg/produkt/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA% … volva-1-2-3-plus/
Взех го за 200лв от английския амазон.
Изглежда доста стабилно, но още не сме го сложили в колата.
Днес в кауфланд загледах ето тази постелка за фитнес
https://www.kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/ot-ponedelnik/det … _id=00094338.html
Идеята ми е да взема две такива и даго оставям там да пълзи.
Иглежда, че е от подобен на пъзелите за под материал, но е сгъваема.
Вие какво ще кажете за тази ми идея, че се чудя още?

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 14:54 от Лайка

# 453
  • Пловдив
Лайка, моята постелка за спорт няма противоплъзгащо отдолу и се мести постоянно. Незнам тези имат ли?
Ако нямат и са леки, не стават за пълзене.

# 454
Не я огледах добре. Ще проверя и ако няма, няма да взимам.
Нали уж са за спорт. Не е ли неудобно да се плъзгат?

# 455
И аз гледах в английския амазон, ама сега малко сложно с този Брекзит. В немския няма почти нищо..
Относно постелката аз го слагах на подобна преди да си купим килим, но слагах едно одеяло отгоре.

# 456
Ако купувате от английския амазон с превозвач няма проблем. Оня ден се обаждах на Габиели и ми каза, ме няма проблем просто трябва да се платят допълнително 15 паунда за някаква декларация.

@ebk_kbe, с кое точно мляко сте? Трябва да е с медицински грейд за да има някакъв ефект. Примерно като Neocate, Nutramigen или Alimentum. Това което уж е хипоалергично, но се продава в супера далеч не е с качествата на изброените по горе. Знам че са трудни за намиране в Бг, но има опция от английския ибей.

# 457
  • Пловдив
Алетея, наистина са суууупер скъпи, гледах едни на Бритакс над 1000лв., ами много ми се струват. Столчето наистина си е доста важна покупка, но определено прекаляват с цените.
Сега ще го погледа това, което си взела ти. Иначе и аз мисля, че е по-добре ново.

Ние сме със столчето Cangaroo Pilot. Доволни сме засега има и изофикс система. Взехме го от хиполенд, беше намалено на 180 лева ноември.
И на мен тия на Кика Бу ми изглеждаха подозрителни... не знам; дано сме направили добър избор , а и да не се налага да разбираме!!!

Иначе нашите ваксини са поставени точно навреме, нямахме забавяния. Сега чак годинката имаме ваксини пак.

# 458
Ако купувате от английския амазон с превозвач няма проблем. Оня ден се обаждах на Габиели и ми каза, ме няма проблем просто трябва да се платят допълнително 15 паунда за някаква декларация.

@ebk_kbe, с кое точно мляко сте? Трябва да е с медицински грейд за да има някакъв ефект. Примерно като Neocate, Nutramigen или Alimentum. Това което уж е хипоалергично, но се продава в супера далеч не е с качествата на изброените по горе. Знам че са трудни за намиране в Бг, но има опция от английския ибей.

На Аптамил АДЦ сме - другите подобни на нашия пазар не ги харесва. От тези, които си изброила има само 1 в БГ - 80 лв кутията , ако ефекта ще е същия - чудно няма що .

# 459
Neocate го водят като най- добро. Ние сме с Nutramigen и ефекта беше мигновен.

# 460
Минт, сега погледнах, че нашето столче Cosatto отново е намалено на 500 във Вис Виталис

# 461
  • Denmark

Марая, абе става в повечето случаи по твоя метод, но като се раздрънчи отвратителното парно...

При нас също тракат някакви дъски ли и аз не знам по нощите на тавана и ме побиват тръпки всеки път като той чуе и се размърда. Полудявам вътрешно Grinning

# 462
Преди време и Катерина имаше лишеи по краченцата и сменихме козметиката от uriage на bioderma серията за атопична и суха кожа и съм многл доволна лосиона хидратира и кожичката й става копринено мека. От тогава не са се появявали отново. Относно праха за пране използвам Тео бебе зеления, но мисля да пробвам сано максима чувала съм много добри отзиви за него та се чудя още. Ох като се сетя че утре сутринта сме на последни2 ваксини и после чак на 1 годинка като стане, ми става лошо... Много плачеше на миналите и на мен като я гледам много мъчно ми става, за това я давам баща й да я държи като й ги слагат. Като чета как самички во заспиват бебоците наща е такава принцеса, вечерта спи на спалнята при нас и през вечерта на няколко пъти в просъница напеаво си сд нагласа към цицата ми и си я хваща и почва да си цока ама не яде ми само си джвака. 😄 Винаги на ръце заспива по никакъв друг начин. А през деня може да спи повече от 30 минути само ако спи в мен, днес например от 11 до 1 и нещо спа върху мен, през тояа време поне си гледах испанския сериал по който съм се зарибила "Хартиена къща" 😄 препоръчвам го ако някой се чуди какво да прави през така свободното си време. 😄

# 463
  • София
Rozmari, свободно време Joy Joy Joy Докато тя спи, гледам всяка минута да използвам да пооравя нещо вкъщи, че все ми се струва, че бомба е паднала.

Аз ползвам перилния препарат на Сано Максима... обожавам го. Толкова яко миришат дрехите на детето, че се замислям да почна и нашите да пера с него.

# 464
Като спи гледам и аз да легна. Може да спя само 15-30 Мин но в края на деня се чувствам отпочинала. Това вечерно ядене и ранното ставане ме убиват. Добре че майка ми помага за готвенето и подреждането. Днес докато се разхождахме навън, майка ми е сортирала всички дрешки които са малки и е подредила останалите.
Я да ви питам как къв размер дрешки носят вашите мъничета? Вече минахме на размер от 9 до 12 месеца и съм се видяла в чудо. Имам толкова нови дрешки и умаляха преди да може да ги облече втори път.

Общи условия

Активация на акаунт